Polonia Bytom - Ruch Chorzów
- THOMY
- Kontakt:
wielki klub :lol: wielkim klubym to my byli ale jedyn wiek nazot
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie przesadzaj -> pierwsze z brzegu:gerhat pisze:Lukas w relacji z meczu na głownej jest jedna mała nieścisłość.
Przy nieuznanej bramce Śrutwy dośrodkowywał z prawej Biza a nie Bartos. Było to jedyne dobre zagranie Bizy w meczu, bo z lewej flanki w piwerwszej połowie jego centry były się pożal się boże, a w drugiej połowie nie było wcale.
wrzutka jak Łudzinski dostol bala na piatce, juz w samej koncowce
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Fajny ten spiker w Bytomiu, głos jak z kroniki filmowej z lat 50. A na końcu: kochajmy piłkarzy, kochajmy Polonię.
Co do meczu: no comments (jednoosobowy strajk)
Co do meczu: no comments (jednoosobowy strajk)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No cóż Thomy, racja bez dwóch zdań.
Som my już bardzo przeciętnym i cienkim klubem skoro biją nos amatorzy z krzywym boiskiem i jednom bramą na całym stadionie.
Rozumia że kładzie nom kożdo drużyna co mo Salamiego w składzie, ale pokonali nos lwowioki ze żmiją w bramie, co nie groł ze dwa lata, brzuch mioł większy ode mnie i mojej baby razem, z Broniewiczem który mo postura i ruchy Gołoty z walki z Tysonem, Galeją co ponoć się do niczego nie nadaje, z Grohlichem którego w Ruchu nikt nie pamieto, a ktory walczył jak lew (nawet grzywa mił jak lew), z Brehmerem udającym Niemca, ale którego w Niemcach nikt by nie chcioł nawet w DamenOberlidze z lysym co roz kopnoł bal do przdu i wpadło i z Trzeciakiem. O Trzeciak, to zawodnik z papiermi na granie. Ale te wszystkie karykturalne postaci były w niedziela o klasa lepsze od małego Ruchu.
Ruch jest dizś mały, w dodatku mo małych piłkarzy. Wszystkich.
Som my już bardzo przeciętnym i cienkim klubem skoro biją nos amatorzy z krzywym boiskiem i jednom bramą na całym stadionie.
Rozumia że kładzie nom kożdo drużyna co mo Salamiego w składzie, ale pokonali nos lwowioki ze żmiją w bramie, co nie groł ze dwa lata, brzuch mioł większy ode mnie i mojej baby razem, z Broniewiczem który mo postura i ruchy Gołoty z walki z Tysonem, Galeją co ponoć się do niczego nie nadaje, z Grohlichem którego w Ruchu nikt nie pamieto, a ktory walczył jak lew (nawet grzywa mił jak lew), z Brehmerem udającym Niemca, ale którego w Niemcach nikt by nie chcioł nawet w DamenOberlidze z lysym co roz kopnoł bal do przdu i wpadło i z Trzeciakiem. O Trzeciak, to zawodnik z papiermi na granie. Ale te wszystkie karykturalne postaci były w niedziela o klasa lepsze od małego Ruchu.
Ruch jest dizś mały, w dodatku mo małych piłkarzy. Wszystkich.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przejrzyj se relacja na COM TV wiela jest tam zjebanych, anemicznych centr Bizy.jajo pisze:nie przesadzaj -> pierwsze z brzegu:gerhat pisze:Lukas w relacji z meczu na głownej jest jedna mała nieścisłość.
Przy nieuznanej bramce Śrutwy dośrodkowywał z prawej Biza a nie Bartos. Było to jedyne dobre zagranie Bizy w meczu, bo z lewej flanki w piwerwszej połowie jego centry były się pożal się boże, a w drugiej połowie nie było wcale.
wrzutka jak Łudzinski dostol bala na piatce, juz w samej koncowce
A co do tej akcji w doliczonym czasie to z prawej strony podajże Fosa złozył się do woleja, niestety piłka trafiła Śrutwę prosto .... w dupę, w wyniku czego powstał ten kocioł.
Nie winia tu jednak Śrutwy bo stoł tyłem i nie mógł tego uniknąć, a szkoda, bo piłka była mierzono tuż przy słupku. Ci co stoli w połowie prostej zapewne widzieli ta akcja i potwierdzą.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W sobota mie w doma niy bylo bo zech sie wybrol na drugi koniec Polski,w niydziela po obiedzie jada sie dodom,komorka ch** szczelol,wlaza na wieczor do chaty,biera pilot strona 218 i ku*** dziwia sie ze jeszcze to teroz pisza,niy byda sie jus ku*** nerwowol,bo bych nojchyntnij nyrki sprzedol,wynajol jakigo bin ladyna coby z tom kupom gowna przy cichyj 6 zrobiol porzondek,niy ma slow co by to opisac.Gratulacje dla Poloni,Srutwa ku*** wydupiej ty ciulu garbaty
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
to juz nom prawie wszyscy udowowdniyli, powiym wiyncy wszyscy juz to wiedzom i wykorzystujom te prawoHBSiwy pisze:Tak Gerhat nie dowiemy sie juz czy byl spalony czy nie ,czy byl faul albo go nie bylo...
Mecz zesmy przegrali i tylko to sie liczy...Wstyd i tyle!Widzieliscie jak sie kopacze poloni cieszyli,choc sa slabsi udowodnieli nam wielkiemu klubowi z Cichej ze moga nam do***ac.
Zreszta teraz kazdy sie cieszy tylko nie my.
A bartos to napewno kajs zabalowol i nie miol sily lotac.
Pepe tyz mi sie podobol.Mam nadzieje ze jeszcze pokaze na co go stac!
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: