Miedź Legnica - Ruch Chorzów (28.04.2007 godz. 15:00)
Dobra przestańcie już wałkować ten sam temat, było minęło, trzeba teraz pokazać jak najlepszy doping na Łomży!
OBIE strony mają dziś trochę racji, ale jestem jednak po stronie piłkarzy nie dziwię się im, że "olali" kibiców. Nie byłem na meczu, ale WNIOSEK jest dla mnie taki - skoro wyciągnęli z 1:0 na 1:3 (!) to chyba AMBICJI i DETERMINACJI im nie brakowało, a cel osiągnęli. A są wyzywani przez własnych kibiców...to jest śmieszne.
Pozdrawiam
OBIE strony mają dziś trochę racji, ale jestem jednak po stronie piłkarzy nie dziwię się im, że "olali" kibiców. Nie byłem na meczu, ale WNIOSEK jest dla mnie taki - skoro wyciągnęli z 1:0 na 1:3 (!) to chyba AMBICJI i DETERMINACJI im nie brakowało, a cel osiągnęli. A są wyzywani przez własnych kibiców...to jest śmieszne.
Pozdrawiam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
napisołech w nawiasie że cie o to nie podejrzewom, natomiast co do punktu b czy śpiewki Zmiana trenera czy Niebiescy co wy robicie słyszałeś pierwszy raz, nie słyszałeś ich za patałacha mandrysza, za reprezentanta sibika, ale także w wielu innych sytuacjach.
co do bluzg (czy może inaczej napisza wyrażenia niezadowolenia) w części sie z Tobą zgodza, ale na pewno nie w tym względzie, że należy poczekać do końca meczu bo momy ślepo wspierać drużyne czy coś takiego, jeżeli grają źle i jest sie z tej postawy nei zadowolony to trzeba to pokazać, jest tylko kwestia sposobu, bo ja nie wiem jakie masz zdanie w tym wzgedzie, ale ja nie oceniam piłkarzy tylko i wyłącznei przez pryzmat wyniku. Natomiast na pewno zgodze sie z tym, że za dużo nerwów, które poniosły jednych i drugich.
Zgodziłbych sie natomiast w bardzo dużej częsci z tym co napisał Ruchowiec71.
co do bluzg (czy może inaczej napisza wyrażenia niezadowolenia) w części sie z Tobą zgodza, ale na pewno nie w tym względzie, że należy poczekać do końca meczu bo momy ślepo wspierać drużyne czy coś takiego, jeżeli grają źle i jest sie z tej postawy nei zadowolony to trzeba to pokazać, jest tylko kwestia sposobu, bo ja nie wiem jakie masz zdanie w tym wzgedzie, ale ja nie oceniam piłkarzy tylko i wyłącznei przez pryzmat wyniku. Natomiast na pewno zgodze sie z tym, że za dużo nerwów, które poniosły jednych i drugich.
Zgodziłbych sie natomiast w bardzo dużej częsci z tym co napisał Ruchowiec71.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
D J ZYCHA PAMIETEJ TY TYZ KIEDYS BYDZIESZ MIOL 45 LOT I PEWNO BYDZIESZ LAZIL NA RUCH I BYDZIESZ SIE NAZYWOL PIKNIK??????? JO JEST CIEKAW WIEC NIE OBRAZEJ INNYCH BO JO MIMO MOICH LOT SPIWOLECH CALY CZOS Z WAMI A JK MIOLECH 15 LOT TO TYZ SZALOLECH Z SZALIKIEM PO CALYJ POLSCE NA RUCHU SIEDZA NA TRYBUNIE ALE ZAWSZE SIE CIESZA JAK JADA NA WYJAZD I MOGA JESZCE POSPIEWAC NA JESIEN WIDZIOLECH WSZYSTKIE MECZE NA ZYWO A MOZE I W JANIKOWIE SIEDZIELI MY KOLE SIEBIE WIEC NIE BIER WSZYSTKICH JEDNOM MIARKOM JAK JUZ PISOLECH ZAPIEPRZYLI I MY I PILKARZE WIEC TRZEBA TO NAPRAWIC TAK NIE MOZE BYC PRA ??????
MIMO ZE NIE JESTECH ZA WLECIALEM NA NIE GO NIE SPIEWOLECH ALE PRZYPOMNIJ SIE TE NASZE BARAZE JAK MY GRALI O UTRZYMANIE W 2 LIDZE TERAZ MY SOM NA 1 MIEJSCU WIEC TO TYZ TRZEBA USZANOWAC I DAC WLECIALOWI CZAS DO KONCA SEZONU A POTYM BYDYMY SIE ROZLICZAC A NIY PO 20 MINUTACH MECZU PO DRUGIE NIY MIRZ KIBICA PO ILOSCI MECZOW I WYJAZDACH BO NIE KOZDEGO STAC NA TO NIESTETY SOM MY BIYDNYM REGIONEM I CHYBA JESZCE DUGO BYDYMY POZDARAWIOM
MIMO ZE NIE JESTECH ZA WLECIALEM NA NIE GO NIE SPIEWOLECH ALE PRZYPOMNIJ SIE TE NASZE BARAZE JAK MY GRALI O UTRZYMANIE W 2 LIDZE TERAZ MY SOM NA 1 MIEJSCU WIEC TO TYZ TRZEBA USZANOWAC I DAC WLECIALOWI CZAS DO KONCA SEZONU A POTYM BYDYMY SIE ROZLICZAC A NIY PO 20 MINUTACH MECZU PO DRUGIE NIY MIRZ KIBICA PO ILOSCI MECZOW I WYJAZDACH BO NIE KOZDEGO STAC NA TO NIESTETY SOM MY BIYDNYM REGIONEM I CHYBA JESZCE DUGO BYDYMY POZDARAWIOM
- Rudzka Psycha
- Kontakt:
Na hu* sie wypowiedacie co bylo na meczy jak 100 % jestem pewnien ze wiekszosc siedzala w doma i żłepała piwsko,skoro nos bylo kolo150-200:roll: :roll: .Ruch
grał hujo** !! Wleciał cały meczyk na ławce skulony,c*el jeden ma problemy z własna osobą.Niech sie ogarnie i zacznie patrzec dobra druzyny a nie portfela albo wypier ****.Po hu* on co szpil zmienio taktyka gry !! A co do piłkarzy to brak mi słów... ani nie mogli przyjs i nom podziękowac za doping ze my dla tej "piłki" jademy te kilometry i to nie male,ale sam zauwazylem ze niektórzy z piłkarzy chcieli isc w naszą strone,co sie jednak nie stalo !! !!
Powiem 1 !!
Ruch To My !!!!!!!
A nie WY !!
wazne ze mamy te 3 pkt,ale z taką gra do OE mozemy miec parno !!
pozdRo dla tych co byli.....
:roll: :roll: :roll: :twisted:
grał hujo** !! Wleciał cały meczyk na ławce skulony,c*el jeden ma problemy z własna osobą.Niech sie ogarnie i zacznie patrzec dobra druzyny a nie portfela albo wypier ****.Po hu* on co szpil zmienio taktyka gry !! A co do piłkarzy to brak mi słów... ani nie mogli przyjs i nom podziękowac za doping ze my dla tej "piłki" jademy te kilometry i to nie male,ale sam zauwazylem ze niektórzy z piłkarzy chcieli isc w naszą strone,co sie jednak nie stalo !! !!
Powiem 1 !!
Ruch To My !!!!!!!
A nie WY !!
wazne ze mamy te 3 pkt,ale z taką gra do OE mozemy miec parno !!
pozdRo dla tych co byli.....
:roll: :roll: :roll: :twisted:
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2007, o 23:20 przez Rudzka Psycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Żadne ustawy nie odbiorą nam zabawy.
Mamy głowe do tych spraw,dołącz do nas i sie baw !!
Ruda Śląska na zawsze niebieska.
Mamy głowe do tych spraw,dołącz do nas i sie baw !!
Ruda Śląska na zawsze niebieska.
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
TEDEUS JO NIY MOM 15 LOT WIERZ MI :lol:.TO ŻE BYŁEŚ W LEGNICKIM BERGU TO SZACUNEK DO CIEBIE JO JUŻ NIY JEŻDZA JAK KIEDYS LATKA LECOM ALE JAK MOM CZAS TAK JAK DZISIOJ TO ZAWSZE STAROM SIE POJECHAĆ I WIEK NY MO NIC DO TEGO LICZY SIE FANATYZM BEZ WZGLĘDU CZY KTOŚ MO 20,30 CZY 40 LOT.
A CO DO WLECIAŁA TO GO CHOPIE MITOLOGIZUJESZ I ZAPOMINOSZ ZE WLECIOŁ DYSPONUJE DUZO LEPSZYM SKŁADYM I SYTUACJOM ORGANIZACYJNOM NIŻ WYROBEK CZY FORNALAK RUCH W OPINII FACHOWCÓW MO NOJLEPSZYCH SKŁAD FUSSBALERÓW W II LIDZE.I JAKBY WLECIOŁ TEGO NIY WYKORZYSTOŁ TO BY SIE SKOMPROMITOWOŁ BO NIY WEJŚCIE DO OE Z TAKIM SKŁADYM TO BY SAM BYLA ŁOSTUDA TO KOŻDEGO TRYNERA.
CZY DRUŻYNA PRZEGRYWO CZY WYGRYWO TO ZA WYNIK SA ODPOWIEDZIALNI W TAKIM SAMYM STOPNIU FUSSBALERY,TRYNERY I DZIAŁACZE.PYRSK.
A CO DO WLECIAŁA TO GO CHOPIE MITOLOGIZUJESZ I ZAPOMINOSZ ZE WLECIOŁ DYSPONUJE DUZO LEPSZYM SKŁADYM I SYTUACJOM ORGANIZACYJNOM NIŻ WYROBEK CZY FORNALAK RUCH W OPINII FACHOWCÓW MO NOJLEPSZYCH SKŁAD FUSSBALERÓW W II LIDZE.I JAKBY WLECIOŁ TEGO NIY WYKORZYSTOŁ TO BY SIE SKOMPROMITOWOŁ BO NIY WEJŚCIE DO OE Z TAKIM SKŁADYM TO BY SAM BYLA ŁOSTUDA TO KOŻDEGO TRYNERA.
CZY DRUŻYNA PRZEGRYWO CZY WYGRYWO TO ZA WYNIK SA ODPOWIEDZIALNI W TAKIM SAMYM STOPNIU FUSSBALERY,TRYNERY I DZIAŁACZE.PYRSK.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2007, o 23:32 przez DJ ZYCHA, łącznie zmieniany 1 raz.
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W rzeczy samej, jestem zdrow jak ryba, szczegolnie ze NASI wygrali 3:1heli pisze:harpo czy u ciebie wszystko w porządku ze zdrowiem, sam zaczynasz temat o Wleciałowskim , a potem jak uzyskałeś odpowiedż to piszesz, żeby nie pisać o Wleciałowskim dodając coś co nikt nie napisał, i z jednego tematu skaczesz na drugi teraz na polityke, ale widze, że ty nie oczekujesz odpowiedzi, dla ciebie ważne jest pytanie i zarzuty jakie to podobne dla pewnej partii politycznej, narobić szumu, a jak sąd nie przyznaje im racji to sprawe przemilczeć, albo odwrócić do góry nogami

Post scriptum o Wlecialowskim dalem jako ironia do innych, a porownanie do polityki to rowniez przyklad (chyba nadepnalem Ci na platf... tzn na odcisk, skoro sie czepiasz?:twisted: ) Czytaj chlopie ze zrozumieniem i wszczynaj niepotrzebnych klotni :roll:
skreslcie mnie pierwszego :lol: Ja nie moge....rsl_hks pisze:kto nie bedzie mial 10 wyjazdow to wy***rdala z forum !!!
Skonczylem.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2007, o 23:40 przez Harpo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
abstrachujac od dzisejszych wydarzen po meczowych wydaje mi sie szalonym tak jechac po trenerze a i wczesniej pilkarzach skoro sa na 1 miejscu i coraz blizej realizacji postawionego przed sezonem celu.
Przed sezonem kazdy chcial awansu i nie wazne w jakim stylu, a teraz nagle niektorzy chca wygrywac wszystkie mecze po 3:0, pilkarze to nie roboty i jeszcze nie raz przegraja, wazne by ostatecznie awansowali, a ci co domagaja sie zwolnienia Wleciala bo siedzi na lawce, bo chodzi do kosciola, bo zle ustawia druzyne, bo niby cos tam pedzial na kibicow ( w co niechce mi sie wierzyc, a raczej jest to sianie propagandy antywlecial) nastawiaja sie na smiesznosc, bo chyba oprocz Wisly nie ma w Polsce klubu ktory zwolnil by trenera bedac na 1 miejscu
Przed sezonem kazdy chcial awansu i nie wazne w jakim stylu, a teraz nagle niektorzy chca wygrywac wszystkie mecze po 3:0, pilkarze to nie roboty i jeszcze nie raz przegraja, wazne by ostatecznie awansowali, a ci co domagaja sie zwolnienia Wleciala bo siedzi na lawce, bo chodzi do kosciola, bo zle ustawia druzyne, bo niby cos tam pedzial na kibicow ( w co niechce mi sie wierzyc, a raczej jest to sianie propagandy antywlecial) nastawiaja sie na smiesznosc, bo chyba oprocz Wisly nie ma w Polsce klubu ktory zwolnil by trenera bedac na 1 miejscu
- SzaRlin
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
miedź legnica ruch chorzow
Nic dodać,nic ująć!!!!!!!rsl_hks pisze:nie pie.rdolcie za duzo pikniki bo wielce bronicie pilkarzy a ch*** macie do gadki jeszcze rok temu nie wiedzieliscie jak nasz stadion wyglada kiedy my zapierdalalismy na koniec Polski zeby zobaczyc jak oni dostaja wp***dol przez ostatnie 8 meczy ch*** pokazali !! to ze im sie udalo wygrac z kszo i teraz to czysty przypadek gdyby nie dostali zjebek slownych nie wiadomo jakby sie to potoczylo a wiekszosc jezdzi z was ku*** na 2 wyjazdy na rok i za wielkich fanatykow sie uwaza dupe wpierdolicie w auta 10 razy sie zatrzymacie na posilek 2 godziny i jestescie w doma !!! i te stare chopy i te baby jak slysze te pi***olenie tych emerytow co z nas za kibice ze nie wspieramy druzyny MY NIE JESTESMY JAKIMIS CIULAMI ZEBY IM KLASKAC JAK PRZEGRYWAJA BO NIE GRAJA W CZERMNO TYLKO W CHORZOWIE I TO JEST ICH OBOWIAZEK !!!!!!!!!!!!!!! i wy ku*** na tym forum sie weznie za jezdzenie na mecze a nie pi***olicie tylko fleki bo od nowego sezonu kto nie bedzie mial 10 wyjazdow to wy***rdala z forum !!! i sie skonczy glupie dogadywanie ( nie dotyczy to fcd i dalszych fan clubow) !!!!!!! a pilkarze nie musza do podchodzic i dziekowac bo dobrze wiemy co ich trzyma w klubach tylko pieniadze i na kibicow tak naprawde maja wyjebane !!! Ruch CHORZOW TO KIBICE!!
OD URODZENIA AŻ PO ŚMIERĆ: ZAWSZE NIEBIESCY
- Simone
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wypowiedż Grzyba
"Na koniec, jako kapitan zespołu, chciałem pozdrowić naszych kibiców. Dziękuję im za to, że przyjechali. Zachęcam ich do dopingu, a nie do niepotrzebnych okrzyków, które mogą być różnie odebrane. Ta sprawa w żaden sposób nie może nas skłócić, bo wszyscy jesteśmy jedną ekipą! Ruch to my, piłkarze i Ruch to wy, kibice!"
Mam nadzieje że taka sytuacja sie już nie powtórzy i pożar zostanie ugaszony.
:flaga:
"Na koniec, jako kapitan zespołu, chciałem pozdrowić naszych kibiców. Dziękuję im za to, że przyjechali. Zachęcam ich do dopingu, a nie do niepotrzebnych okrzyków, które mogą być różnie odebrane. Ta sprawa w żaden sposób nie może nas skłócić, bo wszyscy jesteśmy jedną ekipą! Ruch to my, piłkarze i Ruch to wy, kibice!"
Mam nadzieje że taka sytuacja sie już nie powtórzy i pożar zostanie ugaszony.
:flaga: