Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Re: Modernizacja stadionu
Żaglówki, tylko żaglówki. Katamaranem z Kaliny na Amelung. To się spełni.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
No to zrobić na c6 stadion z opcją rozgrywania naumachii
-
- Kontakt:
https://sportdziennik.com/rzad-zabral-im-stadion/ to jest dobre ,najnowsze wypociny pseudoprezydenta
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No tak bo we wszystkich miastach gdzie budują stadiony rządzi PiS.
Brak słów na tego człowieka.
Brak słów na tego człowieka.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mirku, ja, Ty i wszyscy wiemy, że on sam nie wierzy w to co mówi. Po prostu jest nieudolnym/miernym popychadłem bez wizji.
takie tam
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ale POgupiali wierzą... btw tak jak pisałem - chwała ze on tego stadionu nie zbudował bo z tym zenujacym kurniczkiem kotali bylibyśmy zmarginalizowani bez odwrotu. A tak stale jest szansa...Tylko parcie musi być.
-
- Kontakt:
Ja może za często narzekam na polityków... tak po prostu mam... brzydzę się nimi gorzej niż q...mi
Jest tam taki jeden (nie chodzi o nikogo waznego), któremu bez większych oporów naxharal bym prosto na ryj.
Pamietam kampanie wyborcza, pamiętam co było gadane. pi***olił takie głupoty, obiecanki. Oczka się świeciły i przebierał łapkami, byle do korytka. Każdy wiedział że ku*** złamany kłamie, a ludzie i tak go wybrali. W tym sensie. Korwin ma rację, demokracja to rządy idiotów.
Jest tam taki jeden (nie chodzi o nikogo waznego), któremu bez większych oporów naxharal bym prosto na ryj.
Pamietam kampanie wyborcza, pamiętam co było gadane. pi***olił takie głupoty, obiecanki. Oczka się świeciły i przebierał łapkami, byle do korytka. Każdy wiedział że ku*** złamany kłamie, a ludzie i tak go wybrali. W tym sensie. Korwin ma rację, demokracja to rządy idiotów.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"tłumaczył niedawno w „Sporcie” wiceprezes klubu Marcin Stokłosa, a w innym fragmencie naszej rozmowy nie krył, że obecnie na Cichej frekwencja musi zakręcić się w okolicach kompletu (ok. 9300) by w razie imprezy podwyższonego ryzyka klub w ogóle mógł na dniu meczowym zarobić. Na innym, nowoczesnym obiekcie, takiego problemu by nie było."LEMON-CHORZOW pisze: ↑7 paź 2022, o 18:15https://sportdziennik.com/rzad-zabral-im-stadion/ to jest dobre ,najnowsze wypociny pseudoprezydenta
Naprawdę tylko na komplecie jesteśmy w stanie coś zarobić (przy meczu podwyższonego ryzyka)? To jaki jest próg "wyjścia na zero"? Rozumiem więcej ochrony, brak piwa z %... Z Sandecją, o dziwo, też był podwyższonego ryzyka, więc pytanie czy przy tej frekwencji 8200 wyszliśmy na zero czy zarobiliśmy?
Jak to wygląda w przypadku normalnych meczy?
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)
Karnetowicz: od 2011 roku
Wielki Ruch: członek od kwietnia 2019 r.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wydaje mi sie, ze Marcin nie wliczyl w to karnetow, traktujac je jako inny rodzaj wplywu.
zeby to wiarygodnie zliczyc, trzeba byloby karnetowiczow podzielic przez ilosc meczy i dodawac co mecz moje 19zl (strzelam kwote) zamiast raz na rok dopisac 350.
zeby to wiarygodnie zliczyc, trzeba byloby karnetowiczow podzielic przez ilosc meczy i dodawac co mecz moje 19zl (strzelam kwote) zamiast raz na rok dopisac 350.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Dzisiejsza wizyta Śrutwy w radiu. Wywiad na plus, obrona Mariusza w kwestii finansowych budowy stadionu i SŚ...
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A kto w ogóle decyduje o tym czy mecz jest podwyższonego ryzyka? Psiarnia?Przemo1234 pisze: ↑8 paź 2022, o 14:45"tłumaczył niedawno w „Sporcie” wiceprezes klubu Marcin Stokłosa, a w innym fragmencie naszej rozmowy nie krył, że obecnie na Cichej frekwencja musi zakręcić się w okolicach kompletu (ok. 9300) by w razie imprezy podwyższonego ryzyka klub w ogóle mógł na dniu meczowym zarobić. Na innym, nowoczesnym obiekcie, takiego problemu by nie było."LEMON-CHORZOW pisze: ↑7 paź 2022, o 18:15https://sportdziennik.com/rzad-zabral-im-stadion/ to jest dobre ,najnowsze wypociny pseudoprezydenta
Naprawdę tylko na komplecie jesteśmy w stanie coś zarobić (przy meczu podwyższonego ryzyka)? To jaki jest próg "wyjścia na zero"? Rozumiem więcej ochrony, brak piwa z %... Z Sandecją, o dziwo, też był podwyższonego ryzyka, więc pytanie czy przy tej frekwencji 8200 wyszliśmy na zero czy zarobiliśmy?
Jak to wygląda w przypadku normalnych meczy?
- lacky24
- Kontakt:
Czy orientuje się ktoś, czy inwestycja w boisko przy MORiSie pochodzi z programu rządowego "Wsparcie mistrzów"?
Wczoraj M. w Radio Piekary, coś mi się zdaje, że to on będzie startował na prezydenta w najbliższych wyborach, dużo go wszędzie ostatnio ...
Wczoraj M. w Radio Piekary, coś mi się zdaje, że to on będzie startował na prezydenta w najbliższych wyborach, dużo go wszędzie ostatnio ...
Debiut na Cichej: 09.12.2006 Górny Śląsk - Polska
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.
-
- Kontakt:
Kotala to rzeczywiście jest dzban.
Przecież PO rządziło do 2015 roku w kraju. Na samorządach to PO do dzisiaj rządzi. 12 lat to szmat czasu, a on się uparł na ostatnie 2-3 lata, bo PiS mu zabrał.
Innym też zabrał, ale mimo wszystko się budują mimo niesprzyjających ostatnio okoliczności tzn. pandemia, wojna, inflacja.
Ale mają kreatywnych ludzi w magistratach, gdzie taki wydatek miasta potrafią połączyć z wszelkimi dotacjami.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- Przemo1234
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
M. Michalik 02:19 -"... cieszę się z każdego zwycięstwa Ruchu od samego dna czyli od 2 ligi, aż teraz po bycie liderem Ekstraklasy, to jest niesamowity progress..."
Chłop tak mocno kibicuje, że aż nie wie co mówi
Chłop tak mocno kibicuje, że aż nie wie co mówi

Pierwszy mecz: Ruch Chorzów 3-2 Odra Wodzisław Śląski (20 kwietnia 2010 r.)
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na dolnej trybunie Tdc ostatni rząd odchodza płyty z dołu i grozi to tym,że ktos może wpaść pod trybune