[3 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 3.08.14 15:30
-
- Kontakt:
Re: [2 kolejka] Podbeskidzie - Ruch Chorzów 3.08.14 15:30
Szkoda mi Janka,Maliny i Surmy,reszta graja bo musza,dramat,smiejymy sie z szczew a z nami jest jeszcze gorzej
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
NRŚL GANG
-
mam dziwne wrazenie ze ogramy tych dunczykow
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co niestety punktów w lidze nie dadaro75 pisze:mam dziwne wrazenie ze ogramy tych dunczykow
- Radvan138
- Kontakt:
ale do +130k ojro do skarbonki bez dnaMirek pisze:co niestety punktów w lidze nie dadaro75 pisze:mam dziwne wrazenie ze ogramy tych dunczykow
czy wiela tam za awans
-
jak odpadniemy tez punktów moze nie być w najblizszym czasie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no wygromy LE i spadnymy z TMEdaro75 pisze:jak odpadniemy tez punktów moze nie być w najblizszym czasie
- Lutz
- Kontakt:
Roz , jak do ty pory Kocian ani dobrze niy pukładoł, ani dobrze niy przygotowoł drużyny, dwa że jak im na treningach "niemiecki wp***dol" zastosowoł to niy pomyśloł przy tym, że te o mało co profesjonalisty to som polskie kopaczyny, z polskom mentalnościom z polskom wydolnościom , niy nauczone ciynżko charatać na zajynciach i że zdechnom jak przidzie co do czego i po trzecie mogecie mie sam zlinczować, ale z takich ludzi jak Helik, Kowalski, Babiarz, Efir, Kuświk , Włodyka etc... niygdy niy bydom przyzwoite piłkarze ( nawet na polsko liga) i takowych niy zrobi z nich nawet nojlepszy trener na świecie - z prosty przyczyny : oni znajom zasady gry w piłka nożno, ale grać w to niy poradzom.
To je tak jek ze mnom , jo wiym jak sie gro w skata , nawet czasami udo mi sie co wygrać, nawet pora razy z rzyndu, ale grać a grać to je zajebisto różnica i niy jedyn pokozoł mi miejsce w szeregu i na czym tyn spass polego.
Momy słabych tzw. piłkarzy i wszysko co sie im udo to je zufal, a jak to tego dodocie jeszcze lenistwo, niechlujstwo, tumiwisizm i że zdechloki niy majom sił to wylezie wom czymu je tak a niy inaczy. Słowo o Kamińskim ..... niy podarymnie siedzioł na ławie jak Buchalik u nos groł. Niepewny, stracony, bez charyzmy, jedyn z nojsłabszych tormanów jakie ostatnio w Ruchu grali.
Do pełnego obrazu dodejcie sie nieudacznictwo zarzondu , sławne już 15 tys zł, sponsor za dwa tydnie, brak stadionu , trowy, szpile na obcych stadionach, nachujnompuchary , szpile co 3 dni , "dalekie" raizy, ch***we treski
, gorko jak ciul, etc ..... to bydziecie mieli pełny obraz Ruchu , a napewno żech o czymś jeszcze zapomnioł ( fto wie na przykład wiela trupów w szranku strażnik jeszcze mo ? )
To je tak jek ze mnom , jo wiym jak sie gro w skata , nawet czasami udo mi sie co wygrać, nawet pora razy z rzyndu, ale grać a grać to je zajebisto różnica i niy jedyn pokozoł mi miejsce w szeregu i na czym tyn spass polego.
Momy słabych tzw. piłkarzy i wszysko co sie im udo to je zufal, a jak to tego dodocie jeszcze lenistwo, niechlujstwo, tumiwisizm i że zdechloki niy majom sił to wylezie wom czymu je tak a niy inaczy. Słowo o Kamińskim ..... niy podarymnie siedzioł na ławie jak Buchalik u nos groł. Niepewny, stracony, bez charyzmy, jedyn z nojsłabszych tormanów jakie ostatnio w Ruchu grali.
Do pełnego obrazu dodejcie sie nieudacznictwo zarzondu , sławne już 15 tys zł, sponsor za dwa tydnie, brak stadionu , trowy, szpile na obcych stadionach, nachujnompuchary , szpile co 3 dni , "dalekie" raizy, ch***we treski

- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
lutz zgodzom si z tobom we wszystkim , ale co do babiarza niy przyznom ci racji jest to jedyny chop W ruchu co gro ( chce mu sie, myśli trocha ) od początku sezonu. a ze zagrywo i kalyki niy umiom nawet bali przyjać to jego wina ?? . wylozył dzis chyba on niy jestech pewny Szewczykowi bala miód malina i co ? dupa a mógłby być caołkim inny szpil jakby to wykozystoł.
Ale panowie gowa do góry musi być lepij .
Ale panowie gowa do góry musi być lepij .
- Lutz
- Kontakt:
Babiarz loto po boisku jak nakryncony, może i chce ..... ale to je dokładnie tak jak ze mnon i tym skatym : jo tyż ciepia karty niby dobrze , niby pod kolor ale prawdziwy skaciorz ze mie niy bydzie.
.... a czy musi być lepi ? Jo by to inaczy napisoł .... gorzy już chyba być niy może ( chocioż jak znom tyn klub to sam niy ma rzeczy niymożliwych i gorzy tyż jeszcze być może)
.... a czy musi być lepi ? Jo by to inaczy napisoł .... gorzy już chyba być niy może ( chocioż jak znom tyn klub to sam niy ma rzeczy niymożliwych i gorzy tyż jeszcze być może)
- Duszello
- Kontakt:
Cza napisac petycjo do TE ze Ruch ino moze grac w czwartki bo w inne dni tygodnia im sie niechce a 2 szpile w tydniu to dla nich zabojstwo. Czekom na dzien kiedy z Kociana Kinga zrobi sie Kocian Wfista na tym forum bo juz w tym kierunku to idzie. Puki co somy slabe jak abmatory abo nie bo amatory to graja bo chca a nasi bo musza bo z czegos cza zyc! Nie widza w ty druzynie potencjalu,ambicji,woli walki. Za to widza nierobow,cipy,ludzi bez honoru. Nawet wstydu nie maja przed kibicami co jezdza kupa km za nimi. I i My sie smiejemy z zaboli?RuRek pisze:Lutz pisze:Chciołch 3:0 mom 3:0 , teroz sie ta żenada moga w spokoju obejrzeć do końca.
Pytom sie jeszcze roz kaj tyn nawiedzony co twierdził że momy jedyn z nojlepszych składów w lidze ?
Momy jedyn z gorszych. Wynik mie nie dziwi, gromy co kilka dni podobnym skladem, do tego niedlugo som po okresie przygotowawczym. W czwortek bydzie lepij.
A malkontynci... idzcie lepij na gorzoła.
-
- Kontakt:
Tak jak pisalem, ze pierwsza polowa byla ok, akceptowalna to druga to juz popis zenady ...
Niestety puchary to dla takiego klubu jak Ruch zabojstwo, zabojstwo dla polskich kopaczy to gra co 3 dni co mnie osobiscie strasznie smieszy ... jak profesjonalista moze nie wytrzymac takiej gry przez okres miesiaca i to jeszcze na poczatku sezonu ?
Wystarczy sprawdzic wyniki tej kolejki :
Legia remis u siebie
Lech w dupe
Zawisza w dupe
My w dupe
W poprzednich bylo podobnie
Polskie pilkarzyki to jest jedna wielka zenada jezeli chodzi o wytrenowanie od najmlodszych lat, od odzywianie sie, o dbanie o swoj organizm na codzien.Jestesmy powolni jak pociag z weglem, zmeczeni i przez to wciaz spoznieni i ciagle niedokladni.
Nie winilbym Kociana za przygotowanie, przygotowywal ich tez przeciez to bardzo dobrej rundy wiosennej.
Poprostu puchna w oczach przy takie grze a kadra jest zbyt waska na dobrym poziomie.Ci nowi musza byc wkomponowywani powoli zeby z nich cos bylo.
Na ta chwile raczej dobrze jak odpadniemy z Ejsbergiem bo moze byc duzy problem, w zyciu bym sie nie spodziewal, ze polskie pilkarzyki sa kondycyjnie tak cipowaci.
Niestety puchary to dla takiego klubu jak Ruch zabojstwo, zabojstwo dla polskich kopaczy to gra co 3 dni co mnie osobiscie strasznie smieszy ... jak profesjonalista moze nie wytrzymac takiej gry przez okres miesiaca i to jeszcze na poczatku sezonu ?
Wystarczy sprawdzic wyniki tej kolejki :
Legia remis u siebie
Lech w dupe
Zawisza w dupe
My w dupe
W poprzednich bylo podobnie
Polskie pilkarzyki to jest jedna wielka zenada jezeli chodzi o wytrenowanie od najmlodszych lat, od odzywianie sie, o dbanie o swoj organizm na codzien.Jestesmy powolni jak pociag z weglem, zmeczeni i przez to wciaz spoznieni i ciagle niedokladni.
Nie winilbym Kociana za przygotowanie, przygotowywal ich tez przeciez to bardzo dobrej rundy wiosennej.
Poprostu puchna w oczach przy takie grze a kadra jest zbyt waska na dobrym poziomie.Ci nowi musza byc wkomponowywani powoli zeby z nich cos bylo.
Na ta chwile raczej dobrze jak odpadniemy z Ejsbergiem bo moze byc duzy problem, w zyciu bym sie nie spodziewal, ze polskie pilkarzyki sa kondycyjnie tak cipowaci.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
Mimo wszystko Ci sami zawodnicy nomen omen sięgnęli po 3 platz w naszej ogórkowej lidze.Lutz pisze:z takich ludzi jak Helik, Kowalski, Babiarz, Efir, Kuświk , Włodyka etc... niygdy niy bydom przyzwoite piłkarze
To sa przyzwoici piłkarze jak na naszą ligę. Obracamy sie w naszych warunkach, nie Twoimi oczami Premier League

-
- Kontakt:
chciałbym żeby klub coś z tego miał. Chciałbym...Radvan138 pisze:ale do +130k ojro do skarbonki bez dnaMirek pisze:co niestety punktów w lidze nie dadaro75 pisze:mam dziwne wrazenie ze ogramy tych dunczykow
czy wiela tam za awans
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sam wiesz że sezon konia trafia się razMimo wszystko Ci sami zawodnicy nomen omen sięgnęli po 3 platz w naszej ogórkowej lidze.
To sa przyzwoici piłkarze jak na naszą ligę. Obracamy sie w naszych warunkach, nie Twoimi oczami Premier League![]()
- Lutz
- Kontakt:
Już mi sam zaś niy pi***ol o ty PL , bo zaczynosz mi na nerwy działać. Ty sie obracej kaj chcesz, jak to som przyzwoite piłkarze co po 60 minutach dychajom rynkowami to jo sie niy musza na twoja Bundesliga oglondać co by widzieć że tak niy ma. 3 platz w tamtym roku ? Zufal , mieli siła lotać , co sie stało że sie zesrało, że z tych "przyzwoitych" piłkarzy zrobiyli sie wroz nieudaczniki ? Przyzwoity piłkarz mo siła i chynć grać co 3 , 4 dni nawet w Polski ogórkowy lidze, przyzwoity piłkarz niyoduczy sie w przerwie miyndzy rozgrywkami podować bal do kolegi co stoi 3 metry dali nawet w Polski ogórkowy lidze .... teroz już wiym czymu Schalke nigdy meistra niy zrobi, jak myślom takimi kategoriami ja ty ? Minimalizm . Nigdy w życiu.adamo_R pisze:Mimo wszystko Ci sami zawodnicy nomen omen sięgnęli po 3 platz w naszej ogórkowej lidze.Lutz pisze:z takich ludzi jak Helik, Kowalski, Babiarz, Efir, Kuświk , Włodyka etc... niygdy niy bydom przyzwoite piłkarze
To sa przyzwoici piłkarze jak na naszą ligę. Obracamy sie w naszych warunkach, nie Twoimi oczami Premier League