Transfery - Lato 2014
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery - Lato 2014
Wzmocnienie, uzupelnienie skladu po ubytkach czy transfer a potem runda w rezerwach tj Gigołajew czy Janik?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
- rafraf32
- Kontakt:
jo myśla, że Janek mo już pochytanych 2-3 chopów , których w miara zno ... następne 3 nazwiska to bydą uzupełnienia kadry ... a jeżeli chodzi o Janika to coś czuja, że jego czas dopiero nadejdzie 

"W życiu piękne są tylko szpile ! "
- Biszkopt
- Kontakt:
Tak jak mówisz trzeba dać mu szansę, Skaba moim zdaniem nie jest wcale gorszy od Buchalika i na pewno nie będzie to strata dla zespołu. Szkoda, że nie wezmą tego Bąka, bo tutaj różnica by była duża i byłoby widać, że się wzmacniamy. Pewnie gdyby nie te limity 15 tys miesięcznie, to już by u nas był bo Smagor pewnie by zaszalał z pensjąLukas89 pisze:No i spoko. Trzeba będzie dać mu szanse jak przyjdzie. Może to akurat będzie wzmocnienie. Chociaż Bąk pewnie by był lepsza opcją.

Ruch Chorzów... Legenda bez końca...
-
- Kontakt:
Skaba na pewno nie jest słabszy od Buchalika.
A co do Janika to było mówione, że pożytek będzie z niego na lato/jesień. To jest podobnie jak z Kowalskim. Też miał pół roku na aklimatyzację i potem wypalił. Ile czasu potrzebował Kuświk żeby odpalić. Sam nie raz na nim psy wieszałem, a teraz zbiera plusy
A co do Janika to było mówione, że pożytek będzie z niego na lato/jesień. To jest podobnie jak z Kowalskim. Też miał pół roku na aklimatyzację i potem wypalił. Ile czasu potrzebował Kuświk żeby odpalić. Sam nie raz na nim psy wieszałem, a teraz zbiera plusy
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Skaba na wstympie mo już plusa,bo jest z Rydułtów,a to nasze miasto(chyba
),zresztą nasz luft mu służy co pokazywoł w Polonii Bytom!

-
- Kontakt:
sa lepsi bramkarze od Skaby, z karta na reku, nieoczekujący 10tys euro miesiecznie... ale co kto woli. dobry i Skaba. byle nie było po sezonie takiego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=-N23pvhKKRE
-
- Kontakt:
Przy filmiku to zes sie niy narobiol.
Lepszy Witkowski abo Rybarsky czy tyz inny Gliwa lub Cabaj
Lepszy Witkowski abo Rybarsky czy tyz inny Gliwa lub Cabaj
-
- Kontakt:
Tak jak pisałem wcześniej dla mnie Skaba to porównywalna półka co Buchalik z tym że Skaba bardziej doświadczony.
Zresztą bądź co bądź w legi juz spędził kilka dobrych lat wiec nie wydja mi sie by był kiepskim bramkarzem.
Dla mnie na PLUS
Zresztą bądź co bądź w legi juz spędził kilka dobrych lat wiec nie wydja mi sie by był kiepskim bramkarzem.
Dla mnie na PLUS
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jakby tera tak ino wrócil do wystympów z sezonu 09/10 to momy DOBREGO piyrszego tormana 

- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gdzie znajdziesz lepszego , doświadczonego , sprawdzonego już w Polskich warunkach bramkarza za 15 tys. zł miesięcznie ? Konkrety.RuchChorzów1920 pisze:sa lepsi bramkarze od Skaby, z karta na reku, nieoczekujący 10tys euro miesiecznie... ale co kto woli. dobry i Skaba. byle nie było po sezonie takiego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=-N23pvhKKRE
"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cetnarski podpisał kontrakt z Cracovią.
także ten temat zamknięty![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
także ten temat zamknięty
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
No i dobrze, ze podpisol. Pogro sie chop w nastepnym sezonie zas o utrzymanie. Ale przynajmi kasa sie bydzie zgadzac. Sa lepsi od niego. Jo jakos o transfery w tym okienku zech jes spokojny. Kto jak kto, ale Kocian napewno kogos wartosciowego mo na oku.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawe czy jest jakaś alternatywa za Cetnarskiego 

-
- Kontakt:
Nie wiem po co Cetnarski... Mamy młodego Lipskiego może jemu dać szansę...
-
- Kontakt:
No wlasnie... To jest klucz! Buchalik przecietny, a jednak solidny. Skaba przipomino mi sytuacja z Peskovicem - on wtedy byl po kontuzji, jak wloz do bramki na wiosna 2011 to byla masakra, ale potrenowol, doszedl do siebie i wygryzl Matko. Skaba w Legii jak wlazil to raczy grol slabo, bo on juz praktycznie pora lot niy grol... A z Kuciakiem nie miol nojmniejszych szans. Jak wlezie w treningi z Richatem, poczuje szansa w rywalizacji z Kamykiem (Kamyk niy mo uznany marki, male doswiadczenie w ekstraklasie) to bydzie dobrze. W Legii pewnie motywacji mu brakowalo'PYJTER' pisze:Co by nie godać wierza że Rysiu Kołodziejczyk wyciągnie z niejednego tormana co najlepsze...