o czyms cza godac:) Szczegolnie jak sie jest na viceliderze hahahahbutch44 pisze:sezon jeszcze dugi a wy o majstrze godocie
1000 za 15 majstra!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dokładniebluefil pisze:o czyms cza godac:) Szczegolnie jak sie jest na viceliderze hahahahbutch44 pisze:sezon jeszcze dugi a wy o majstrze godocie
nie wiem czy pamietocie, w tamtym sezonie dlugo my byli przy miejscach 7-8, to wtedy my liczyli wiela brakuje do 6.Slaska
tera sa my drudzy, wiec liczymy jeden wyzy, jo naliczyłch 6....

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poł Dla Zawodników a poł dla Ultrasów i to by było dobreRzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie
Widzę, że już niezła sumka się zebrała.
Oczywiście, ja wierzę, że nasi piłkarze powalczą o mistrzostwo, choć Wisłę będzie ciężko dogonić.
Mówiąc pół żartem, pół serio, może warto pomyśleć też o nagrodzie za wicemistrzostwo, w końcu to też będzie wielki sukces. Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 5 paź 2009, o 12:54 przez eNeRKa, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- L.G
- Kontakt:
primo: jak stracymy matematyczne szanse na mistrza to zacznymy zastanawiać sie nad wicemistrzym, do tego czasu nawet niy wolno o tym myśleć - czymu ? ...Rzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie
Widzę, że już niezła sumka się zebrała.
Oczywiście, ja wierzę, że nasi piłkarze powalczą o mistrzostwo, choć Wisłę będzie ciężko dogonić.
Mówiąc pół żartem, pół serio, może warto pomyśleć też o nagrodzie za wicemistrzostwo, w końcu to też będzie wielki sukces. Pozdrawiam.
Quia nominor Ruch
secundo: skoro pomysł sie spodoboł, pora na osobisto deklaracja

słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niby ja ale mie połowiczne sukcesy niy interesuja. po 20 latach ino majster!!! a tak poza tym co to mo byc za minimalizm?Rzecznik Prasowy pisze: Mówiąc pół żartem, pół serio, może warto pomyśleć też o nagrodzie za wicemistrzostwo, w końcu to też będzie wielki sukces. Pozdrawiam.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- Bytom20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie. A poza tym wiadomo,że jak nie w tym sezonie to kasa przechodzi na przyszły sezon i pewnie będzie coraz większasimonsays pisze:Panie Rzeczniku. Jakbysmy chcieli im dac za vice, to by chopcy odpuscili majstra. a tak byc nie moze. Albo majster, albo za rok

ps. jeśli posty nie na temat i przeszkadzają to usunąć

-
- Kontakt:
- Hiera
- Kontakt:
Panie rzeczniku, myśle, że to sie może spodobać i kibicom.
Utworzyć sygnowany przez Ruch fundusz powierniczy...
Nie tam żaden inwestycyjny, ale:
a) środki z funduszu mogą być wypłacone tylko i wyłącznie po zdobyciu mistrza, tylko w całości i tylko dla piłkarzy ( + trener, to można rozważyć)
b) środki byłyby oprocentowane ( wydaje mi sie,ze z bankami da sie dogadać, zawsze niewielkie oprocentowanie )
c) mozna jakoś pomyśleć,zeby pieniądze nie były przekazywane przez Ruch SA, żeby uniknąć podatków i żeby też to nie poszło na poczet wierzytelności (taka intercyza:D)
d) Można by było stan takiego konta na co dzien sprawdzać.
e) jak nie zdobeda tytułu to dostaną nagrode napewno z klubu za vice. Może i vicemistrzostwo jest bardziej osiągalne, ale dotykamu tu sfery marzen, a jak juz marzyć to wysoko w przestworzach
Z tego co wiem, to juz jest w polskim ustawodastwie fundusz powierniczy uregulowany, wydaje mi sie też ze taki fundusz byłby bardziej przyjazny dla nas kibiców...
wpłacam 10 zł i to odrazu ląduje na koncie i motywuje, a nie tylko deklaracje ( i nie twierdze,że z tych co sie zadeklarowali nie zapłaca). Idąc dalej ta suma będzie powoli rosnąć, tu ktoś pisze ze zadeklarowano 45 tysiecy, ale mając już 20 tysiecy z oprocentowaniem 3% w skali roku po opodatkowaniu daje 492 zł. Nie wiem ile bank zyczyłby sobie za prowadzenie takiego funduszu.
Wystarczyła by akcja marketingowa na stadionie, Ruch ma wiele znakomitości wśród kibiców, zachęcić ich do wpłaty choćby symbolicznej kwoty...grosz do grosza, bo w koncu nie odrazu Rzym zbudowano
Utworzyć sygnowany przez Ruch fundusz powierniczy...
Nie tam żaden inwestycyjny, ale:
a) środki z funduszu mogą być wypłacone tylko i wyłącznie po zdobyciu mistrza, tylko w całości i tylko dla piłkarzy ( + trener, to można rozważyć)
b) środki byłyby oprocentowane ( wydaje mi sie,ze z bankami da sie dogadać, zawsze niewielkie oprocentowanie )
c) mozna jakoś pomyśleć,zeby pieniądze nie były przekazywane przez Ruch SA, żeby uniknąć podatków i żeby też to nie poszło na poczet wierzytelności (taka intercyza:D)
d) Można by było stan takiego konta na co dzien sprawdzać.
e) jak nie zdobeda tytułu to dostaną nagrode napewno z klubu za vice. Może i vicemistrzostwo jest bardziej osiągalne, ale dotykamu tu sfery marzen, a jak juz marzyć to wysoko w przestworzach

Z tego co wiem, to juz jest w polskim ustawodastwie fundusz powierniczy uregulowany, wydaje mi sie też ze taki fundusz byłby bardziej przyjazny dla nas kibiców...
wpłacam 10 zł i to odrazu ląduje na koncie i motywuje, a nie tylko deklaracje ( i nie twierdze,że z tych co sie zadeklarowali nie zapłaca). Idąc dalej ta suma będzie powoli rosnąć, tu ktoś pisze ze zadeklarowano 45 tysiecy, ale mając już 20 tysiecy z oprocentowaniem 3% w skali roku po opodatkowaniu daje 492 zł. Nie wiem ile bank zyczyłby sobie za prowadzenie takiego funduszu.
Wystarczyła by akcja marketingowa na stadionie, Ruch ma wiele znakomitości wśród kibiców, zachęcić ich do wpłaty choćby symbolicznej kwoty...grosz do grosza, bo w koncu nie odrazu Rzym zbudowano
Ostatnio zmieniony 5 paź 2009, o 15:20 przez Hiera, łącznie zmieniany 1 raz.
PODPIS
-
- Kontakt: