[6 kolejka] GKS Bełchatów - Ruch Chorzów 12.09.2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Ruch z meczu z GKS'em

Czas głosowania minął 5 wrz 2009, o 16:41

Wygra
94
78%
Zremisuje
20
17%
Przegra
7
6%

Liczba głosów: 121

Wiadomość
Autor
Cwajka
Kontakt:

#166 Post autor: Cwajka » 12 wrz 2009, o 16:44

nie ma sie co oszukiwac, wynik zasluzony, gralismy fatalnie, ten mecz pokazuje, jak duzo trzeba zmienic i poprawic, to nie jest druzyna kompletna, duzo bledow, nie posluzyla im tez ta przerwa na repre, no i wg mnie blad Fornalika za ta taktyke. Za tydzien Cracovia, mysle ze jestesmy w stanie ich spokojnie pokonac, musimy tylko wyciagnac wnioski z dzisiejszego meczu, bo to byla katastrofa.
UN'08

Deniol
Kontakt:

#167 Post autor: Deniol » 12 wrz 2009, o 16:45

spyru, Lepiej nie krakej

Dżem
Kontakt:

#168 Post autor: Dżem » 12 wrz 2009, o 16:49

Nie ma Sobiecha,nie ma ataku.

Nowacki,Balaz i Grzyb niech się idą na trybuny posiedzieć,ino kto w ich miejsce ?

hagi

#169 Post autor: hagi » 12 wrz 2009, o 16:52

wynik jak najbardziej zasłużony , choc trzeba pzyznac ze chopcy bardzo walczyli i mogli to przy odrobinie szczęścia wygrac. Slaba zmiana Jukasz janoszki znowu tracil bale.zastanawiający brak Sobiecha nawet nie wsiod do busa , moze to byla zagrywa trenerska bo wczoraj na oficjalnej stronie byl wymieniony w osiemnastce meczowej . Uwazam ze caly czas gramy słabo ale mamy bardzo groźnego Niedzielana. W sumie to bardzo dobrze sie stało bo uleciało trocha luftu z tego sztucznie naplompowanego balonu. Gramy słabo i jestem przekonany ze w sprawdzianach u siebie z Jaga i slskiem bedziemy miec bardzo trudno o dobry rezultat. obym się mylił

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#170 Post autor: Kotlet » 12 wrz 2009, o 16:54

hagi pisze:wynik jak najbardziej zasłużony , choc trzeba pzyznac ze chopcy bardzo walczyli i mogli to przy odrobinie szczęścia wygrac. Slaba zmiana Jukasz janoszki znowu tracil bale.zastanawiający brak Sobiecha nawet nie wsiod do busa , moze to byla zagrywa trenerska bo wczoraj na oficjalnej stronie byl wymieniony w osiemnastce meczowej . Uwazam ze caly czas gramy słabo ale mamy bardzo groźnego Niedzielana. W sumie to bardzo dobrze sie stało bo uleciało trocha luftu z tego sztucznie naplompowanego balonu. Gramy słabo i jestem przekonany ze w sprawdzianach u siebie z Jaga i slskiem bedziemy miec bardzo trudno o dobry rezultat. obym się mylił
Jak nie wsiadł do busa jak w przerwie wywiadu udzielał :wstyd: :wstyd:

19VioLa20
Kontakt:

#171 Post autor: 19VioLa20 » 12 wrz 2009, o 16:55

ehh.. no zdarza sie :(

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#172 Post autor: Korfanty » 12 wrz 2009, o 16:55

Prawdziwy Ruch Był dopiero po stracie bramki,niestety za póżno mieli grać tak cały mecz,gdyby pan Niedzielan wykorzystał sytuacje na 2-1,kto wie ale gdybanie nic nie da,przegraliśmy po frajersku,fakt w końcówce była walka,ale widocznie to za mało: wyciągnąć wnioski,i jazda z Pasami za Tydszień :padam:
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

Avada Kedavra
Kontakt:

#173 Post autor: Avada Kedavra » 12 wrz 2009, o 16:57

Dżem pisze:Nie ma Sobiecha,nie ma ataku.
Taa....

Wydaje mi sie, że od nowackiego lepiej zagrołby Stefański, ale to ino moje zdanie poparte paroma minutami, w których żech go widzioł na boisku (mecz z zagłębiem).

jugador
Kontakt:

#174 Post autor: jugador » 12 wrz 2009, o 16:59

Dzisiaj pilakrze Ruchu napluli mi w twarz swoja gra.A za zachowanie przy bramce na 1:0 to ku*** mloda ekstraklasa nic wiecej dla tych dwoch pilkrzy co sobie nawet nie truchtem zmierzali do zawodnikow rywala.Niestety jeden z nich to chyba Grzyb.Chyba rzeczywiscie znowu nie placa bo nie wiem jak to wytlumaczyc.
Wynik jest mylacy , moglismy spokojnie poplynac 3-4 do zera.
Druzyne mamy jaka mamy i zdaje sobie z tego sparwe jak malo kto na tym forum.
Jednak odpuszczania meczow nie mozna tolerowac !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#175 Post autor: Kotlet » 12 wrz 2009, o 17:00

Przynajmniej powinien go wziaśc do kadry - niech jest jakas alternatywa. Troche to wina Fornalika ze tak wyszli a po czesci tez mentalnie piłkarzy - wicelider wiec jakos wygramy...

Blade
Kontakt:

#176 Post autor: Blade » 12 wrz 2009, o 17:08

Nie wiem jak wam ale nie chce mi sie juz czytac Nowacki to Nowacki tamto . W tym meczu najbardziej zawalila defensywa, bo Wrobel, czy Korzym wchodzili w nasza strefe obronna jak w maslo, a nie da sie wygrac jak nie jest sie pewnym o tyly. Gdyby nie Pilarz to wynik bylby jeszcze gorszy.
Trzeba sie otrzasnac i zgarnac 3 pkt z Cracovia pyRsk

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#177 Post autor: Patton » 12 wrz 2009, o 17:09

Ruch wrocil do swojego stylu... A powaznie mowiac, to Nowacki - dramat, dno i 10 metrow mulu. Janoszka - 15 metrow mulu. Druzyna nie potrafi zagrac nic bez Sobiecha i Niedzielana. Tych 2 pilkarzy absorbuje cala obrone przeciwnika, widac dzisiaj bylo to samo co w 1 kolejce z Wisla - Niedzielan osamotniony nie jest w stanie wszystkiego wylatac. Grzybek - on w ogole gral w tym meczu? Przez 90 min tylko 2 akcje gdzie pilkarz sam poszedl z pilka - Szeryf i chyba Brzyski (?) pod koniec meczu. W obronie tylko Sadlok panowal, reszta to CHAOS!! Obawiam sie, ze to poczatek naszego powrotu do zlego stylu grania. Chyba wiekszosc pilkarzy juz sie wypalila dawno temu :/
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: spyru » 12 wrz 2009, o 17:11

Już ciśnienie mi opadło wiec na spokojnie.
Jako kibic Ruchu zostałem dzisiaj obrażony przez piłkarzy. Minimaliści zagrali jak ostatnie pizdy i jeżeli ktoś uważa, że przesadzam to nie obraże sie jak dostane za to sformułowanie ostrzeżenie.
Nie może być tak że drużyna która zajmuje było nie było drugie miejsce w tabeli jedzie na wyjazd i wychodząc na boisku nieudolnie gra na 0-0. Nie godze sie z tym bo minimalistą nigdy nie byłem. Wymagam gry na maksa, nawet jak ma to być gra na utrzymanie tego jebanego 0-0. Te bramki powinny paść dużo wcześniej, a wk***ia mnie to że siedząc przed telewizorem wiedziałem na co czekam. Czekałem kiedy padnie bramka dla Bełchatowa. Nie chce takiego Ruchu i to ze umiejętnościami nie zasługujemy na obecną pozycje w tabeli nie ma tutaj nic do rzeczy.
Nie miałbym pretensji jakby dzisiaj przegrali po walce. Mam bo przegrali już przed pierwszym gwizdkiem.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

eNeRKa
Kontakt:

#179 Post autor: eNeRKa » 12 wrz 2009, o 17:17

Załóżcie temat Marcin Nowacki i Janoszka i inni i tam o nim gadajcie :] Grali jak grali co wyscie myśleli ze kazdy mecz to wygrana bedzie?? za duzo bajek :] Brzyski :padam:
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2009, o 17:22 przez eNeRKa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

jugador
Kontakt:

#180 Post autor: jugador » 12 wrz 2009, o 17:17

Przeszli obok meczu , nie ma o czym gadac.Pod koniec przez przypadek wpadla im bramka i pewnie podswiadomie cos sie ruszylo.Tego nie bylo w planach.
Teraz pytanie z jakiego powodu przeszli obok spotkania ? Znowu/ciagle kasa ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

ODPOWIEDZ