Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
tramp3k
Kontakt:

#166 Post autor: tramp3k » 12 kwie 2009, o 12:21

Lutz pisze:( jeśli się mylę prosza o korekta)
dwie kasy. Całe dwie kasy na 50tysięczny stadion.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#167 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 kwie 2009, o 16:25

Jeśli rzecznik tutaj przegląda ten temat to prosze go o oficjalne spotkanie : zarząd - piłkarze ( nie rada drużyny!! ) tylko wszyscy piłkarze - kibice ( Wszyscy kibice , którzy chcą być!! ) Mamy do przedyskutowania sobie pare spraw!!
Czekam na odpowiedź pana rzecznika :)

19aRtuR20
Kontakt:

#168 Post autor: 19aRtuR20 » 12 kwie 2009, o 17:48

19kibic20 pisze:szanowny panie rzeczniku co jeszcze robi tyn nasz pseldo tryner czy zarzod planuje zmiana trynera abo czekocie az go wywiezom na taczce.
nie zebych bronił kogos, ale po kij takie pytania zadajesz? nawet jesli nasz Rzecznik cos wie, to myslisz ze bydzie o tym na forum pisac? to tak jakby ksiadz sie zalogowol i pisol sam kto cos pedziol na spowiedzi, abo lekarz jakies problemy pacjentow
ogarnij sie trocha... tyn chop jest ino rzecznikiem, i na to wyglado ze porzadnym kery sie poswieco ty robocie ...

to je ino jego robota... zreszta co jo go usprawiedliwiom(przeca on nic nie zrobil ino to ty wyjezdzosz sam z gupim pytaniem)

a jak chcesz to go możesz wywiesc.... ino pomysl o mlodziezy wtedy (i nie zebych tu go bronił abo cos...)

po mojemu ten post wyzy do usuniecia

pko
Kontakt:

#169 Post autor: pko » 12 kwie 2009, o 19:27

[login on]
a wylewom zale bo takich zeczniczkow bylo juz w ostatnim czasie 3 wszyscy sie piknie przywitali na forum i potem spierdolili jak szczury bo im warunki nie zagraly czy bog wie co jeszcze ... wiec niech ten juz sie zwijo bo z nim czy bez niego ten ich caly pr jest AMATORSKI ... smiem twierdzic ze akcje pf sa bardziej profesjonalne od akcji promocyjnych KS RUCH
czy wy nie zauwazyliscie ze wszyscy trzej robia dokladnie to samo czyli zaczynaja poprawiac komunikacje na lini kibice klub poprzez pytania w stylu co zrobic zeby sie nie narobic ... z mojej strony DOSC!!!!
[login off]

Siwy_Btm
Kontakt:

#170 Post autor: Siwy_Btm » 12 kwie 2009, o 20:19

ku*** cza stawiac na hanysow a nie na plej mejkerow ku*** cza zrobic pozadek wyniesz tych chuji co im tylko na kasie zalezy a nie na dobru Kibicow i Pilkazy to co oni graja to jo tak grom na placu a nawet lepiej bo jo bynajmniej grom z zangazowaniem i do konca a nie tak jak oni polotac sie po bojisku choby na jakims pikniku

kaban1
Kontakt:

#171 Post autor: kaban1 » 12 kwie 2009, o 20:19

Bardzo mi przykro ale miarka sie przebrala i na ta calo wasza firma juz niy ida czlowiek colki tydziyn je... w roboie przilazi sobota i idzie na swoj kochany Ruch i co? i idzie do dom bo niy idzie kupic biletu bo syf jak chu..(bylo nos 5) no oczywiscie mozecie mi napisac zech miol jechac kupic w tydniu bo wiiadomo ze w dniu szpilu juz niy kupisz,ino jo niy byda tracil urlopu zeby kupic bilet na kerym ludzi jest max 8tys.PS moze i lepi ze my niy wlezli bo to co zech zoboczyl to niy wiym co to bylo zero ambici walki zaangazowanio a i podobno mecz byl o zycie a my chyba ani jedny kartki niy dostali.Pozdro do LUTZA bo chop wiy co pisze i jo tyz za tako firma dziykuja :/

SODA's
Kontakt:

#172 Post autor: SODA's » 12 kwie 2009, o 21:36

wy***rdalaj Pietrzak ..jak byś miał honor to podał byś sie do dymisji
ale kasa ..układy ..sprowadzanie zawodników i z tego masz kase ....
RUCH Chorzów Polska

lojo
Kontakt:

#173 Post autor: lojo » 12 kwie 2009, o 22:18

Pan Rzecznik coś milczy więc wytłumaczenia wczorajszej sytuacji sie nie doczekamy :zalamany:
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

lojo
Kontakt:

#174 Post autor: lojo » 13 kwie 2009, o 09:15

Bzzyk pisze:
lojo pisze:Pan Rzecznik coś milczy więc wytłumaczenia wczorajszej sytuacji sie nie doczekamy :zalamany:
Każdy ma weekend i święta. Ciśnienie ciśnieniem ale ogarnijcie się trochę bo co on tam ma do powiedzenia... on tylko może przekazać uwagi a decyzja należeć i tak będzie do S.
A no tak sory zapomniałem się troche :zawstydzony:
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: alek900 » 13 kwie 2009, o 09:26

Możecie przestać na Rzecznika jechać? On nie jest ani prezesem klubu ani trenerem i nie wydaje żadnych decyzji!!

A co do pana rzecznika: Radze przekonać Sobstylową, bo w meczu z Bełchatowem będzie tak jak teraz to ten stadion rozpieprzymy w pył..

tramp3k
Kontakt:

#176 Post autor: tramp3k » 13 kwie 2009, o 10:57

Ja mam pytanie do Pana Rzecznika odnośnie dwóch spraw:

1. Dlaczego różne media informując o naszym klubie nie używają oficjalnej eRki tylko tej z np. lat 70'? ( onet.pl, supe rexpres ) ( że już nie wspomne o oficjalnej stronie uefa.com )

2. Skąd niektóre media biorą frekwencje na naszych spotkaniach? np. według onet.pl na meczu z Polonią było 4000! widzów. Dla mnie to jest profanacja i celowe przekłamywanie.

Z zeszłej kolejki wyczytałem w jednej gazecie ze na meczu Bełchatów - Wrocław było 7000widzów ( i stadion o pojemności 6000 wcale w tym nie przeszkadza ) Za to u nas jeszcze NIGDY ( oprócz WDŚ ) nie podali frekwencji odzwierciedlającej prawdziwą ilosc kibiców na meczu.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2009, o 11:14 przez tramp3k, łącznie zmieniany 1 raz.

jugador
Kontakt:

#177 Post autor: jugador » 13 kwie 2009, o 11:05

Wlasnie nie mam pojecia jak to jest , ze taki onet zaniza nam frekwencje o polowe.
Regularnie sie to zdarza.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: alek900 » 13 kwie 2009, o 14:21

o zostało tu poruszone dwie sprawy, myślę że pan rzecznik mógłby się tym zająć.

1. to herb
2. to frekwencja

A mnie jeszcze przychodzi na myśl jedna sprawa, mianowicie GDZIE maskotka??

Wiem że to raczej nie do pana powinienem kierować te pytanie ale, pan jest jedyną osobą odwiedzającą te forum z klubu.

Ps. W artykule "Sobstylowa Raus z Chorzowa" sportslaski.pl jest pańska wypowiedź "Wiemy, że kibice długo czekali w kolejkach. Dołożymy starań, aby sytuacja się nie powtórzyła, a fani nabywali wejściówki w rozsądnych godzinach i komfortowo wchodzili na stadion"

Tu nie chodzi tylko o to co wydarzyło się w dniu meczu. Mamy dość "prezes" oraz jej kłamstw, nic nie robienia do poprawy sytuacji, a wszczególności tego jak nas traktuje!

Sobstyl RAUS

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#179 Post autor: Rzecznik Prasowy » 13 kwie 2009, o 17:50

Witam serdecznie.

Cieszę się, w końcu padają pytania, które faktycznie mogą być skierowane do Rzecznika. Jeżeli chodzi o herb to na pewno przekaże wszystkim mediom informację, aby używali oficjalnego herbu Ruchu, dotyczy to również UEFA.
Jeżeli chodzi o frekwencję to też jestem niemile zaskoczony, że większość mediów obniża nam frekwencję. Pracują różni dziennikarze i wystawiają różną frekwencję. Dotyczy to nie tylko Onetu, na to chyba nie będziemy mieć wpływu. Najważniejsze, byśmy My pisali prawdę, bo każdy kibic Ruchu wie, że stanowimy jedną z największych frekwencji w Ekstraklasie.
Co już wspominałem wcześniej, wszystkie sugestie i pytania kibiców, które są na miejscu, zostaną przeze mnie przekazane do Zarządu.
Pozdrawiam serdecznie.

Awatar użytkownika
D_T_G
Kontakt:

#180 Post autor: D_T_G » 13 kwie 2009, o 18:55

Jeśli można dodałbym tu jeszcze pytanie o oficjalne barwy klubu a flagi wywieszane na meczach:"Niebiesko-Białe czy Biało-Niebieskie". Flagi na stadionie wiszą biało-niebieskie, podczas gdy wielu z nas uważa, że powinny być niebiesko-białe, na tej samej zasadzie co biały orzeł na czerwonym tle sugeruje biało-czerwoną flagę, tak niebieska eRka na białym tle powinna implikować niebiesko-białą flagę.
Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.

ODPOWIEDZ