UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
lojo
Kontakt:

#151 Post autor: lojo » 28 paź 2006, o 16:15

Niechce mi sie wierzyć :(:(:( mam nadzieje że zawisza przegra mielismy szanse na 1 miejsce i Uciec jadze a teraz :(:(:(
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#152 Post autor: SzaRlin » 28 paź 2006, o 16:16

Mom nadzieja ze to tylko jednotrazowy wyczyn, i ze Sokołowi nie jest nic powaznego, bo nie chciołbych widziec co zrobią z nami lechia i podbeskidzie jak oni mają tako forma....
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Spali1920
Kontakt:

#153 Post autor: Spali1920 » 28 paź 2006, o 16:16

KTO NIE PRZYJDZIE NA LECHIA TEY Z POLICJI chyba że bydzie w szpitalu abo w robocie:P
Przed chwilom godalem z mamą Tomka Balula i aż nie mogemy uwierzyć fto co sie stalo
UN'08

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#154 Post autor: fRyta » 28 paź 2006, o 16:17

Pieroński_Hanys pisze:Jak z jamnikowem wdupiomy 4:0, to zastanawiom się czy jest po co jechać do Krakowa 8 listopada !
Taaa to idz na blaszok, tam nawet maja taka szmate z napisem bardzo podobnym do Twojego nicka :roll:
Warto chocby dla tego żebyśmy pokazali sie od strony kibicowskiej !!
Trudno stało sie , wypadek przy pracy. Widomo ze nie wygrywa sie 34 meczy z rzedu !!
Przykro ze w Janikowie :( Gramy dalej, zostały 2 ważne szpile i jesli sie postaramy bedzie 6 punktów i dobra pozycja w tabeli przed runda wiosenna !!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE !!
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Spali1920
Kontakt:

#155 Post autor: Spali1920 » 28 paź 2006, o 16:20

W zeszlym sezonie po 34 meczach mielismy 51 pkt a teraz po 15 momy 32 a jest szansa zeby miec 38 wiec ku*** widac ze jest za***ista poprawa i nie ma co narzekac na piłkarzy to są tylko ludzie i mogli miec slabszy dzien!!!
a nie godac ze łodrazu szpil sprzedany :evil:

Admin: Ostrzezenie
UN'08

Raulito
Kontakt:

#156 Post autor: Raulito » 28 paź 2006, o 16:21

yyyy Brak słow nie umia na to patrzec :/

Ale kiedys musial nadejsc taki momet ;/ Mam nadzieje ze chlopaki sie pozbieraja i z Lechia juz pojada !!!
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

cototorca?

#157 Post autor: cototorca? » 28 paź 2006, o 16:21

4-0... :/ juz w ostatnim meczu bylo widac ze gra ch***wa.. ale jak zech wom to pedziol to zescie sie nabijali.... no i tera widzicie ku*** efekty!!! bez Sokoła nic nie znaczymy!! i zjebcie mnie jeszcze raz!! bo ku*** z taką grą to tylko pomazyc o OE mozemy!!!!!

Admin: Ostrzezenie

Ruby1920
Kontakt:

#158 Post autor: Ruby1920 » 28 paź 2006, o 16:22

Trudno przegrali 4-0!!Przegrali trudno ,tyn mecz pokozoł nom wiela jeszcze barkuje nom do OE!Zostało jeszcze dużo meczy ,a wy już robicie tragedia!! Co wy wogóle piszecie na tym forum ze niby mecz boł sprzedany???!! Jak kożdy tydzień przed meczem dospioł nom już w tabeli 3 pkt to potem tak to wyglądo!!Wielkie rozczarowanie , posądzanie o sprzedawanie meczy itp .Tyn mecz pokozł że żonego przeciwnika nie mogiemy lekceważyć i zawsze chopcy muszom grać na 100% swoich mozliwosci!!A i jeszcze jedno do tego tego postu co ktoś napisoł ze chopcy dzisiej przegrali mecz i sponsora, stadion itp Chopcy dzisiej przegrali mecz!!Sponsor bydzie jak chopcy w anastępnych meczach pokożom że warto w nich zainwestować jakoś kasa ,bo jeśli iść twoim tokiem rozumowania to Marisuz Klimek powinien odejś od nos po poru kolejkach zaroz jak zainwestowoł w nasz klub bo piłkarze przegrywali mecze i bonili sie przed spatkiem!!Jo uważom ze za tydzień na mecz z lechią trzeba przyjść na mecz w jak najwięszej ilość i pokozac tym piłkarzom ze my są z nimi na dobre i na złe!! SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE JESTEŚMY Z RUCHEM!! :twisted:

Davidos
Kontakt:

#159 Post autor: Davidos » 28 paź 2006, o 16:23

kryzys musiol kiedys przyjsc, ae nie mozna przestac wierzyc, zostaje ino pomoc obecnoscia i dopingiem do ostatniego gwizdka na Cichej i w Bielsku... ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS ! ! ! ! a malkontenty raus pod blaszok!!!

arcio
Kontakt:

#160 Post autor: arcio » 28 paź 2006, o 16:27

a czy my som jakoś Barcelona?
to że mają kryzys to już było widać od kilku meczy choć 4-0 to przesada ale i takie mecze trzeba przezyć :(

trzeba utrzymać wicelidera na koniec rundy a w przerwie pomyśleć co zrobić aby było lepiej od początku do końca rundy rewanżowej

na koniec przypomna tylko jedna sprawa ale bardzo ważno
nasz budżet to około 2 mln zł (przy 4 mln długu) - jak nie bedzie pomocy przez zima to mogymy nie zwojować dużo w okienku transferowym wiec bydzie cholernie cięzko ...
można kochać lub ale trzeba być realistą! za darmo duzo porzadnych chopców nie pochytomy
nigdy nie jest za późno

Guma_1973
Kontakt:

#161 Post autor: Guma_1973 » 28 paź 2006, o 16:31

Z RUCHEM NA DOBRE I NA ZŁE !!!!

Panowie, 30stego mom urodziny. Jo był pewien że przegrają bo oni mi to zawsze robią na urodziny :) rok w rok.

Dalej: szkoda straconych punktów i wysokiej porażki, ale do .... nędzy Panowie - to dopiero niecało połowa sezonu, bez nerw. Może akurat dzisiej my trafili na oabsolutno obniżka formy a Janikowianie na maksymalno. Poza tym reszta wyników też się ułożyła. Gorzej że Lechia jest na fali i Podbeskidzie też - i boję się ostatnich szpilów. ALe wierze że dadzom rada.

Było nie było, w Janikowie od dzisiej mają nowe święto co bydom obchodzić co roku. A my i tak za rok jesteśmy w OE, nie ma bata.

Dumny po zwycięstwie, wierny po porażce.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#162 Post autor: Ozor » 28 paź 2006, o 16:32

Szanujaca sie ekipa nie powinna przegrywac z byle kim w takich rozmiarach :twisted: ale pamietajmy to my kibice tworzymy silę tego klubu bez względu na wyniki piłkarzy :!:

bsnkamil
Kontakt:

#163 Post autor: bsnkamil » 28 paź 2006, o 16:36

Echhh, zajś zjeba naszych :roll: a chyba niy na tym to polego ! Dyć je to nasza 3 porażka dopiero w tyj rundzie ! Czyli chyba niy ma źle ! Do końc sezonu momy jeszcze 20 szpilów (o ile dobrze licza ) ! Ekstraklasa jeszcze bydzie nasza !

Tifosi

#164 Post autor: Tifosi » 28 paź 2006, o 16:36

Ludzie od meczu z Jagą gramy słabo i tyle, wyraźnie widać spadek formy wszystkich piłkarzy, nie ma polotu i finezji jaką można było zobaczyć na początku sezonu, nie da się być w super formie cały czas, troszkę za szybko ta forma spadła i to jest błąd sztabu szkoleniowego...mam nadzieję ze jakoś do końca tej rundy przetrwomy z jak najmniejszymi stratami a na wiosna będą grać tak jak grali na początku sezonu i tyle, pisanie o wypadku przy pracy jest nieporozumieniem.

Elmer
Kontakt:

#165 Post autor: Elmer » 28 paź 2006, o 16:37

Wisła jak zdobywała mistrzostwo przegrała z Legią 1:5. Wiem, że Legi to nie Janikowo, ale wolę przegrac jeden mecz 0:4 niż 4 po 0:1. A ten forumowicz (chyba jakiś famniol), który pisze o atmosferze w szatni i zmianie trenera niech się walnie w łeb i idzie do swojego idola.

Nie jest to pierwsza porażka Ruchu 4:0 i na pewno nie ostatnia. Zawisza przegrał, Jaga remis, więc tak źle nie jest. W piątek znowu mecz i mam nadzieję, że będzie ok. Kryzys musiał kiedyś przyjść. Można gdybać co by było gdyby nie mecz z Jagą. Mówi się trudno.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ