Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
za duzo dzieciarni to fakt ALE MY TEZ KIEDY BYLISMY MLODZI A KAZDY MUSI JAKOS ZACZAC ! mnie wk***ia tylko jedno ze dymic zaczyna 200 osob a po 1 strzalach w powietrze wypierdalaja , a na placu boju zostaje potem 20 osob i te same osoby bronią calej reszty zeby wstydu nie bylo ze paru psow nas rozgonilo w pi***
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po naprawde wielu latach przkonałem ojca aby znowu poszedł ze mna na mecz.
I co zobaczył ?
Najpierw pałowanie i strzały Policji. (kto wymyślił prowadzenie kibicówe gości pod kasami ??!! QWA CHORE !!!)
Potem katastrofalny mecz (pytol co to loto z 7 na plecach :lol: i skąd tego toramana wzieli ). Od siebie dodam fatalnego Mikulenasa i tłustego Bonka.
Podobały mu sie ino zice bo pamięto jak wysiadywoł swoja RUCH-owską młodość na betonie i ... pogoda.
Chyba znowu długo nie da sie przekonać na odwiedzenie Cichej ... zresztą jak wielu ludzi którzy dziś byli ...
10 sektor dziś rewelacja !!! Wspaniały doping i (jak dla mnie) super wyszło oscentacyje opuszczenie 90% kibiców po 2 bramce. Pozostałe 10% ludzi z tego sektora bardzo dobrze podsumowało gre naszej "drużyny".
I to tyle ....
I co zobaczył ?
Najpierw pałowanie i strzały Policji. (kto wymyślił prowadzenie kibicówe gości pod kasami ??!! QWA CHORE !!!)
Potem katastrofalny mecz (pytol co to loto z 7 na plecach :lol: i skąd tego toramana wzieli ). Od siebie dodam fatalnego Mikulenasa i tłustego Bonka.
Podobały mu sie ino zice bo pamięto jak wysiadywoł swoja RUCH-owską młodość na betonie i ... pogoda.
Chyba znowu długo nie da sie przekonać na odwiedzenie Cichej ... zresztą jak wielu ludzi którzy dziś byli ...
10 sektor dziś rewelacja !!! Wspaniały doping i (jak dla mnie) super wyszło oscentacyje opuszczenie 90% kibiców po 2 bramce. Pozostałe 10% ludzi z tego sektora bardzo dobrze podsumowało gre naszej "drużyny".
I to tyle ....
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
- blue boy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Najlepsze czasy młyna byly za czasów ''dziury'' a nie teraz . W mlynie srednia wieku to 16 lat z tego polowa to dziolchy (dzieci) . Wdług mnie na mlyn powinni byc wpuszczani osoby powyzej 14 lat i by ci starsi przychodzili i by bylo dobrze . Mi tesz niekiedy wstyd wchodzic na mlyn jak widza tych bajtli po 12 lot z fajką w ryju i ta godka ''ciekawe czy bedzie haja'' i te piskliwe glosy . Kto jest mojego zdania zeby byla selekcja ?

-
- Kontakt:
racja kozdy musi kiedys zaczac, ale majac 12 lot laziles na mlyn?Ch pisze:za duzo dzieciarni to fakt ALE MY TEZ KIEDY BYLISMY MLODZI A KAZDY MUSI JAKOS ZACZAC ! mnie wk***ia tylko jedno ze dymic zaczyna 200 osob a po 1 strzalach w powietrze wypierdalaja , a na placu boju zostaje potem 20 osob i te same osoby bronią calej reszty zeby wstydu nie bylo ze paru psow nas rozgonilo w pi***

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ktoś kto napisał że doping w 2 połowie był bardzo dobry powinen sie srzelić w głowe! Wiemy kto prowadził dopisn (synonim super mena) nie wiedział co śpiewa, coś tak o THC coś o legii i jakies lalala co to kurde jest? Sam stałem koło dziewczyn i mnie dobijały tym swoim głosem, też jestem za tym aby je wywalić z młyna i 'hooliganów' do 14 roku życia! Dobrze ktoś padoł że ida na sektor z fajkai mówią że bydzie dziś haja! Musze zobaczyc na fotkach jak wyszła oprawa, ale ogólnie fajny pomysł! Pozdro
-
- Kontakt:
Spiew Slaska obiektywnie glosniejszy od naszego...(oprocz momentow po naszych akcjach kiedy dolanczala sie 10)ice pisze:doping bardzo dobrwy wreszcie cos ruszylo gra naszych grajkow bez komentarza slaska ok 250 glow sporadyczny spiew. ku*** dziewczyny wypierdlac z mlyna i wogole ludzie to jest piknik czy mecz dzieci po 10 lat w koszulkach hooligans sie napinaja a jak przyjdzie co do czego to spierdalaja przed policja to jest ku*** paranoja ja jestem za selekcja przed mlynem i tyle .
:oops:
dobry pomysl jest z ta selekcja ale lepiej miec w młynie 200 chłopa co umi spiewac a nie 500 dzieci co nie umia
spiewac ale to slychac i nie maja donosniego głosu a to to tez bylo dobre co
paly zaczły strzelac i cały młyn spierdalol przeciez w mlyne zostalo nos chyba z 100 osób bo reszta to byly bajtle co spierdalali i mocie przyklad ile bajtli je w młynie...pozdro..
spiewac ale to slychac i nie maja donosniego głosu a to to tez bylo dobre co
paly zaczły strzelac i cały młyn spierdalol przeciez w mlyne zostalo nos chyba z 100 osób bo reszta to byly bajtle co spierdalali i mocie przyklad ile bajtli je w młynie...pozdro..
Według mnie doping był dziś o duzo lepszy niz ostatnio to bywało. Ktos tu napisał,ze za dziury to był prawdziwy doping zgoda w 100% tylko,ze wtedy była inna ekipa. Ważne,że są osoby które chca ten doping ciagnąc i krytykowanie nie ma sensu tym bardziej,ze jak napisał ch nie ma kim zastapic. A krytykowac zawsze jest najprosciej. Co do szpilu to padlina. Gramy coraz gorzej wyglada na to,że im lepsze warunki przygotowan tym gorsza gra. Wierze tylko w to,ze oddadzą nam 6 punktów i dzieki temu będziemy grąc w barażach bo inaczej to obok Finishparkietu jestesmy pewniakiem do spadku. Ciekawe tylko ilu wtedy z tych co teraz chodzą pozniej też bedzie?. Pozdrawiam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie miejmy pretensji do malolatów za to że chodza do młyna...każdy w ich wieku chciał sie wykrzyczeć wyszaleć i teraz także tak jest, tyle że kiedys ktos tego pilnował...a teraz???jest moda i nastawienie tylko na chuliganke (z dobrym skutkiem) olewając wszystko inne...dobrze że dzis sie tak stało może ktos nad tym teraz zapanuje i nie będzie w przyszłości kompromitacji czy tragedii spowodowanych tym ze kibice beda sie tratowac uciekajac z mlyna:)...
a co do pilkarzy.o meczu nie pisze, nie moglem być.ale widmo spadku po tych dwóch porazkach skłania do paru refleksji...GKS ratuje i uratował się właściwie tylko dzięki swoim kibicom - bo w końcu kto przy klubie zostanie w najtrudnejszych momentach? prezesi, pilkarze?? raczej nie...
druga kwestia - na innym rywalu zza miedzy obecnie jest 13-15 tysięcy pewnie..wiadomo to dwa razy sie zdarzylo nie przewiduje kolejnych przypadków takich...bilety obnizyl poza tym klub, tyle ze cala akcje rozpopagowania zrobili kibice i działające u nich stowarzyszenie...
a my co jako kibice będziemy wogole przygotowani na trzecia ligę (nie mówie o chuligance), bo chyba na piłkarzy trenerów działaczy ( na razie przynajmniej) nie ma co liczyć, by oni w zakresie swych obowiązków coś pozytywnego dla Ruchu zrobili...
obudzimy się z ręka w nocniku...pocieszajac sie tym że ktos czasem powie na konferencji prasowej jaki to Ruch był kiedys utytułowany klub i jaka to mamy tradycje, a nic nie robiąc ku temu by do tej tradycji nawiązać..
a co do pilkarzy.o meczu nie pisze, nie moglem być.ale widmo spadku po tych dwóch porazkach skłania do paru refleksji...GKS ratuje i uratował się właściwie tylko dzięki swoim kibicom - bo w końcu kto przy klubie zostanie w najtrudnejszych momentach? prezesi, pilkarze?? raczej nie...
druga kwestia - na innym rywalu zza miedzy obecnie jest 13-15 tysięcy pewnie..wiadomo to dwa razy sie zdarzylo nie przewiduje kolejnych przypadków takich...bilety obnizyl poza tym klub, tyle ze cala akcje rozpopagowania zrobili kibice i działające u nich stowarzyszenie...
a my co jako kibice będziemy wogole przygotowani na trzecia ligę (nie mówie o chuligance), bo chyba na piłkarzy trenerów działaczy ( na razie przynajmniej) nie ma co liczyć, by oni w zakresie swych obowiązków coś pozytywnego dla Ruchu zrobili...
obudzimy się z ręka w nocniku...pocieszajac sie tym że ktos czasem powie na konferencji prasowej jaki to Ruch był kiedys utytułowany klub i jaka to mamy tradycje, a nic nie robiąc ku temu by do tej tradycji nawiązać..
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl