Spotkanie z Mariuszem Śrutwą

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
brelok

#16 Post autor: brelok » 2 lip 2006, o 21:50

Lofs pisze:spotkanie bez sensu, bydzie ino włażenie do dupy Mariuszowi. Każdy, kto bydzie chciał powiedzieć mu coś, co nie bydzie mu specjalnie miłe, od razu dostanie wp***dol i wyleci z baru. Bezsens...
Dokładnie Lofs. Zapowiada się wiec propagandowy jak za najlepszych czasów Stachanowa. A po za kończeniu we wzniosłym uniesieniu oszołomiony tłum uda się skopac drzwi trenera Wleciałowskiego, rozwalić jakiś tramwaj, ewentualnie podpalić trybunę główną.
Wiec godny najlepszych organizatorów z czasów ZMP i ZMW i innych dzielnych junacki ekip.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#17 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 21:55

brelok - z całym szacunkiym niy ma tyś przypadkiem nowy Nostredamus ?? Ty już wiysz z góry że bydzie to włażynie do życi Srutwie , że bydzie to spotkanie propagnadowe itd..............właśnie żeby temu zapobiec myśla że zaproszeni jesteście właśnie także Wy : gerhat , Łowca, slavo , Ty i inni myślący w podobny sposób. Niy rozumia takiego podejście "antyśrutwowowców" - mie to wyglondo sorry na zwykłe hmmmmmmm jak to nazwać tchórzostwo ?

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Ozor » 2 lip 2006, o 21:59

Lofs to troche nie tak ,to tylko proste usprawiedliwienie nieobecnosci ,tu chodzi raczej o cywilna odwagę powiedzenia czegos nie anonimowo,nie tak jak to sie ma w zwyczaju w polsce obrzucania błotem bez mozliwosci obrony,prosto w twarz tak jak to mam nadzieję było zawsze na Sląsku.
Jestem pewny że nikt nikomu na pewno nic nie zrobi,a domniemywac że ktos dostanie po pysku to bardzo wielka przesada,własciwie to tylko wymówka aby zostac dalej anonimowym krzykaczem.

brelok

#19 Post autor: brelok » 2 lip 2006, o 22:02

Lutz pisze:brelok - z całym szacunkiym niy ma tyś przypadkiem nowy Nostredamus ?? Ty już wiysz z góry że bydzie to włażynie do życi Srutwie , że bydzie to spotkanie propagnadowe itd..............właśnie żeby temu zapobiec myśla że zaproszeni jesteście właśnie także Wy : gerhat , Łowca, slavo , Ty i inni myślący w podobny sposób. Niy rozumia takiego podejście "antyśrutwowowców" - mie to wyglondo sorry na zwykłe hmmmmmmm jak to nazwać tchórzostwo ?
Nazwij to sobie jak chcesz. Mariusz zdecydowanie nie odciął się od stadionowych wandali, więc nie mam powodu ufać w to, że tych ludzi tam nie będzie, a ja nie mam juz 20 lat i nie zdołam się obronić, ani w klubie, ani po wyjciu z niego. Tchórzami ludzi obrzucać łatwo. Moze przyjedź i zostań gwarantem mego bezpieczeństwa. No chyba, że się boisz.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#20 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 22:06

Moze przyjedź i zostań gwarantem mego bezpieczeństwa. No chyba, że się boisz.
:brawa: :brawa: :brawa: - żołosne .

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#21 Post autor: wolfik » 2 lip 2006, o 22:08

Ale o czym wy piszecie jaki wp***dol?? Czy ktos kto narzekal na Śrutwe na stadionie dostal kiedys wp***dol?

Wiele osob czekalo az Śrutwa sie wypowie po swoim odejsciu, a juz szczegolnie po tym incydencie na murawie, wiec wlasnie to robi, a ze chce to zrobic na spotkaniu z kibicami, a nie na na jakiejs konferencji prasowej, to jest wlasnie cos za co wielu z nas go ceni.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

brelok

#22 Post autor: brelok » 2 lip 2006, o 22:10

Jedynie powtórzenie twoich argumentów. Jak sam napisałeś - żałosne.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#23 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 22:12

Acha brelok a zagwarantujesz mi że jak byda do wos jechoł to niy ciulna kajś we drzewo na polskich drogach bez dziur ??

Na waszym miejsu bych napisoł klepi że robia na połednie i niy mom czasu jak takie bzdety wypisywać.

gregor
Kontakt:

#24 Post autor: gregor » 2 lip 2006, o 22:18

brelok pisze:
Lofs pisze:spotkanie bez sensu, bydzie ino włażenie do dupy Mariuszowi. Każdy, kto bydzie chciał powiedzieć mu coś, co nie bydzie mu specjalnie miłe, od razu dostanie wp***dol i wyleci z baru. Bezsens...
Dokładnie Lofs. Zapowiada się wiec propagandowy jak za najlepszych czasów Stachanowa. A po za kończeniu we wzniosłym uniesieniu oszołomiony tłum uda się skopac drzwi trenera Wleciałowskiego, rozwalić jakiś tramwaj, ewentualnie podpalić trybunę główną.
Wiec godny najlepszych organizatorów z czasów ZMP i ZMW i innych dzielnych junacki ekip.
Mie sie zdaje że wy łoba żeście są j......... i tyla to jest moje zdanie.
I po hu** sie tu wpisujesz jest info o spotakniu z ty już sie tłumaczysz i wymyślosz jakieś nie stworzone żeczy.Ludzie coś organizują a ty zaroz z takim tekstem . To sie nadaje do faktu . Nie pozdrawim ale jak mosz pisac byle co to nie pisz i siedz w doma bo jo mom prawie 40 lot i jak sie wyrobia to tam byda i sie nie boja.
Ostatnio zmieniony 2 lip 2006, o 22:22 przez gregor, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#25 Post autor: Patton » 2 lip 2006, o 22:18

Ooo widze, ze szanowni panowie gerhat, brelok, stary kibic, moze lowca, czy tez slavo - boja sie spotkania z Mariuszem. Ale dlaczego?? To bedzie oficjalne spotkanie - beda moze czlonkowie klubu, pracownicy domu kultury ( pewnie w kazdej chwili gotowi wezwac policje ), a wy sie boicie?? Czego?? Gerhat - dlaczego po tylu latach najezdzania na Srutwe, nie masz juz zadnych pytan?? Brelok - ja tez nie jestem w stanie sie obronic i jade. Co jest z wami?? Mariusz min. dla was to robi - zeby wypowiedziec sie w kilku kwestiach. Nagle nie trzeba?? Przez tyle lat wzywany do tablicy, teraz nie trzeba wyjasnien? Hmmm, conajmniej dziwne :D
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

brelok

#26 Post autor: brelok » 2 lip 2006, o 22:22

Lutz pisze:Acha brelok a zagwarantujesz mi że jak byda do wos jechoł to niy ciulna kajś we drzewo na polskich drogach bez dziur ??
To, że mieszkam na Śląsku administrowanym akurat niestety przez Polske wpływ mam minimalny, tak samo jak na stan polskich dróg, znacznie mniejszy niż ktoś kto ma się chęć wypowiedzieć i nadaje temu taką a nie inną formę. Więc daruj może sobie te Twoje porównania świadczące jedynie o tym, że zachowujesz się jak typowy polnishe gastarbeiter po dwóch latch uważający już, że niemieckie kury mają po 4 nogi, a na każdym niemieckim ziarenku ryżu napisane jest "gutten appetit"
Na waszym miejsu bych napisoł klepi że robia na połednie i niy mom czasu jak takie bzdety wypisywać.
Bo widocznie dla Ciebie kłamstwa nie są oznaką tchórzostwa. Ale ja nie mam jutro popołudniowej zmiany.

ps. I proszę mi wskazać choć jeden akapit w którym domagam się/proszę/czy marzę o tym, żeby zamienić kilka słów z Panem Śrutwą. Chce mieć "wieczór autorski" jego wola i prawo. Ja za tłum skandujący Wiesław, Wiesław robić zamiaru nie mam.

Dziobol

#27 Post autor: Dziobol » 2 lip 2006, o 22:24

Jo jutro byda napewno . Mariuszowi Sie nalezy za te lata spedzone w Ruchu i za to co zrobil do SWOJEGO UKOCHNEGO KLUBU powidziec dziekuje

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#28 Post autor: amra » 2 lip 2006, o 22:30

Pierdolnieci pozostanom pierdolniętymi spotkania nie chcioł Mariusz ino zorganizowali je my z poroma chopcami kerym na kilku tematach zależy i momy swoje zdanie w kilku kwestiach.
Jak żech naposł jak ktoś nie chce niych nie prziłazi ino niech sie sam nie napino bo to żodno sztuka na forum.
Acha i skończcie dupcyć o bezpieczeństwie i innych pierdołach
- kto chce niych bydzie kto ne niy nie musi . ende.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#29 Post autor: Lutz » 2 lip 2006, o 22:34

Wiysz co teroz żeś mie wkurwił i napisza ci prosto z mostu - niy mosz sie jak bronić to wyjeżdżosz z niymcami - jo zwady niy szukoł ale chce to bydzisz ja mioł . Porównywanie polskich dróg niy było żodnom aluzjom ani do ślonska ani do ploski gospodarki urbanistyczny , miało być tym samym coś ty pedzioł " a może dostana wp***dol" , a "może wleca do dziury" - przyjynty sposób - niy mom co do pedzynio ty wymawiom komuś że miyszko w Niymcach . Prymitywne i darój se to bo jest to wiyncy jak żałosne ,podobnie jak Twoje śmiyszne wymówki , o ewentualnych pobiciach - netowi krzykacze i tela . Tela lot obrzucocie go jedni wiyncy , drudzy mniej "gównym" - teroz jak je okazjo pedzieć mu to prostow w oczy to podwijosz ogon . Jak to nazwać jak niy - feigling. Niy domagosz sie spotkania ze Srutwom ?? A gównym go obrzucać po kątach poradzisz ?? I na koniec choć niy w temacie : odp............ sie od tego kaj mieszkom jak mosz null ahnung !!

brelok

#30 Post autor: brelok » 2 lip 2006, o 22:46

Skory oskarżasz mnie o jakieś chamskie ataki na Mariusz to je pokaż, bo ja sobie nie przypominam. Więc może zamiast sie pienić wspomóż mnie biednego i powiedz po cóż miałbym przyjechać na to spotkanie i jakie PYTANIE ??? zadać ???
Ja nie mam pytań do Pana Srutwy.
Czy może wg. Ciebie mam przyjechać powiedzieć "Dzień dobry, nazywam się Marian P. jestem z Chropaczowa i od trzech lat życzyłem sobie zakończenia przez Pana kariery (a właściwie za błąd uważam pański drugi powrót DO ZESPOŁU {nie do Ruchu jako klubu})". Tyle to mu mogę wysłać, nieanonimowo zwykłą pocztą. Jesli sobie jutro zażyczy takiego czegoś nie ma sprawy to dla mnie żadne koszty.

ps. gównem to jedynie rzuczasz ty gdy tylko Ci się argumenty kończą.
Dobrej nocy mimo wszystko.

Zablokowany