Letnie transfery
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
prawy obrońca, lewy pomocnik no i raczej torman to podstawa, a tak jak zech pisoł, że jak bedzie jakis dobry gracz to brać nie ważne na jako pozycja. Dla mnei trzon powinni stanowić Balul, Pulo, Grzyb, Makuch, Baran, Mikulenas, reszta nie godom, zeby wywalać, ale po prostu jak sie znajdą jacyś lepsi to zawsze można ich przesunąć na ławke (Śrutwa, Pepe, Klaczka, Bartnik, Bonk). A kogo sprowadzać ciężko godać, dopóki nie poznamy czy szukomy ino za darmo i wiela jesteśmy płacić takiemu graczowi i jakie nasze cele.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Brazylijski pomocnik Ze Roberto podjął decyzję o opuszczeniu drużyny piłkarskiego mistrza Niemiec - Bayernu Monachium.
W bawarskiej drużynie grał od czterech lat. Odrzucił ofertę podpisania nowego kontraktu.
Nie wiadomo w jakim klubie będzie występował w kolejnym sezonie 31-letni zawodnik. Piłkarz znalazł się w 23-osobowej kadrze Brazylii na mistrzostwa świata w Niemczech."
No to może on :lol:
W bawarskiej drużynie grał od czterech lat. Odrzucił ofertę podpisania nowego kontraktu.
Nie wiadomo w jakim klubie będzie występował w kolejnym sezonie 31-letni zawodnik. Piłkarz znalazł się w 23-osobowej kadrze Brazylii na mistrzostwa świata w Niemczech."
No to może on :lol:
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
po ch** takie ciulsta piszecie :roll:fifi_Łaziska pisze:Mom jeszcze lypszych ino tyż niy ma kasy i to żeby tela uszporować cza chyba ze 200 lot
-Ronaldinho
-Eto'o
-Kaka
-Balack
-Lucio
-Juinho Pernambucano
-i wszystkie gwiazdy Futbolu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Simone
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
Tak piszecie że Makuch na skrzydło (nie wiem juz w kótrym temacie bo sie pogubiłem wiec napisze tu) i to lewe a nie lepiej jakby on grał na prawej stronie??? Nie wiem czy zauważuliście że przy kazdje jego centrze musi przełożyc piłke z lewej na prawa noge. Co o tym myślicie???
P.S. czemu niikt nie umi odp na moje pytaniew temacie o koszulach niebieskich
pozdro
P.S. czemu niikt nie umi odp na moje pytaniew temacie o koszulach niebieskich
pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czyli durś opcja warszawsko, a chop już trocha zgrany je... czy bydzie trowa gryz...na 90minut.pl w rubryce transfery odnośnie naszego Ruchu pisze, że mo przyść Rutka z Korony. Myśla, że jest to lepszy pomysł niż Bujok z Odry,gdyż Rutka groł znacznie częściej i w lepszym klubie. Droga do finalizacji jeszcze długa, ale pogdybać można

I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
nie byda plakac jak tak b ydzie, choc akurat moze kosmickiego bych ostawiol, wszystko zalezy od jego zdrowia bo zawodnik dobry ale nie mozemy sie pozwolic na to zeby kolejny pilkarz caly sezon sie leczylarcio pisze:W Chorzowie przymierzają się powoli do letnich zmian kadrowych. Z zespołem prawdopodobnie pożegna się Dawid Basta, wypożyczenie kończy się też Marcinowi Kośmickiemu. Zmiana klubu grozi też Rafałowi Wawrzyńczokowi, który gra wiosną tylko w rezerwach
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: