Najgorsze transfery Ruchu w historii.
JEDYN Z GORSZYCH TO NA PEWNO SUKER DRZEWO JAK PIERON PAMINTOM JESZCZE TAKIE SUPER NAZWISKA JAK ADAM KATOLIK I PIECHA LONI LOBA CHYBA Z CZELADZI PRZISZLI INO W INNYM CZASIE KATOLKIA PAMINTOM BO JAK MY Z PUCHARU PRZIJECHALI Z STOLYCY Polski( CZYLI NI HEIMATU) TO TYN KATOLIK NOJBARZI BOL na***any Z FUSSBALEROW CO DO NOS NA TRYBUNIE WYLEZLI SIBIK TYZ BOL DO RZICI A PETASZA TYZ BYDYMY PAMINTAC INO SKULI JEDNEGO SZPILU POTYM JUZ NIC NI POKOZOL A CIEPOL SIE CHOBY NI WIADOMO CO DO NASZEGO RUCHU ZROBOL ALE TO INO MOJE ZDANIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z ostatnich czasów to przedewszystkim Kulawik, nie to, że jak groł to nic nie groł, to wiekszość czasu sie leczył. Obecnie transfer Rajmana z tego samego powodu i oby pokozoł w tej rundzie, że to jednak nie był chybiony zakup. Pokładowskiego to na pewno bym tu nie umieścił. Sibik na pewno w czołówce, ale jednak myśla, że póki co to tak częste pojawienie sie tu jest podyktowane tym, że wszyscy jeszcze pamiętają jego zagrania. Dla mnie tak w przkroju ostatnich lat to na pewno:
Terlecki - aż sie dziwie że nikt go nie dał
Kulawik
Baban
dotego szłoby jeszcze naliczyć kilkunastu modych co nigdy nie potrafili sie przebić i odłazili w końcu do niższych lig. Jednak te transfery tych czterech były zapowiadane, że to nowi gracze do poprowadzenia Ruchu tam gdzie jego miejsce, a oczywiście co z góry wielu wiedziało okazywało sie klapą. Dalej może Sibik, może kto inny nie wiem było ich troche, choćby transfery typu Koźmiński co pograł w rezerwach troche i odchodzi
Terlecki - aż sie dziwie że nikt go nie dał
Kulawik
Baban
dotego szłoby jeszcze naliczyć kilkunastu modych co nigdy nie potrafili sie przebić i odłazili w końcu do niższych lig. Jednak te transfery tych czterech były zapowiadane, że to nowi gracze do poprowadzenia Ruchu tam gdzie jego miejsce, a oczywiście co z góry wielu wiedziało okazywało sie klapą. Dalej może Sibik, może kto inny nie wiem było ich troche, choćby transfery typu Koźmiński co pograł w rezerwach troche i odchodzi
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...Ozimina, Rechwiaszwili, Grzanka (oprócz 1 meczu z Wisłą), Gula, Jerzy Gąsior
, Szuflita, Plewko i wielu innych wyżej wymienionych niestety.
Widze że wielu z Wos wymianio Katolika. Może super talentem nie była ale wtedy w 2 lidze grał nieźle, strzeloł tory, był "dżokerem trenera Wyrobka"

Widze że wielu z Wos wymianio Katolika. Może super talentem nie była ale wtedy w 2 lidze grał nieźle, strzeloł tory, był "dżokerem trenera Wyrobka"

Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
Kononow, Benedyk (talent, ale jakoś po przejściu do Ruchu stracił formę), JERZY GĄSIOR
, cały zaciąg zima 2005 (no może bez Alexa), Suker (w meczu z Legią pokazał, że grac potrafi, ale dupę miał za rubą)

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: