Co to było

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#16 Post autor: Viro » 19 mar 2004, o 00:07

dla mnie TeWu bylo za***iste lubie taka muze i juz sciagnalem sobie plyte z ich stronki http://www.tewu.pl/
pozdRo i dzieki dla chlopakow z TeWu

Gość

#17 Post autor: Gość » 19 mar 2004, o 00:40

Dziekuję wszystkim za pozytywne słowa a dla przeciwknikow i malkontentów mam tylko jedno pytanie... co ty do tej pory zrobiłeś :?:

Niebieska
Kontakt:

#18 Post autor: Niebieska » 19 mar 2004, o 08:20

[quote="radzion"]no ja richtig,z tym sto lat trocha nie wyszlo,ale to byl pomysl prowadzacych:[/quote]

TAK TO BYŁ POMYSŁ PROWADZĄCYCH, ALE CZY KTOŚ POŚWIĘCIŁ IM CHOĆ GODZINĘ CZASU, WCZEŚNIEJ NIE W DNIU PREZENTACJI, ŻEBY WYTŁUMACZYĆ CZEGO OCZEKUJĄ KIBICE, JAK TO MA WYGLĄDAĆ - NIE!!!. DOSTALI TEKST DWA DNI WCZEŚNIEJ WIECZOREM, A SCENARIUSZ GODZINE PRZED MECZEM, NAWALIŁA POCZTA ELEKTRONICZNA. MÓWIŁAM,ŻE TAKIE OSOBISTE SPOTKANIE JEST KONIECZNE, WSZYSCY WIEDZIELISCIE, ŻE WCZEŚNIEJ PROWADZILI INNEGO TYPU IMPREZY. ZRESZTĄ, Z EKIPĄ TeWu, MIAŁ SIĘ KTO SPOTKAĆ, A TO AKURAT NIE BYŁO TAK KONIECZNE, BO CHŁOPCY ROBILI TO CO NA CODZIEŃ. TEKST PRZECZYTAĆ UMIE NAWET MAŁPA, NIE KAŻDY UMIE POPROWADZIĆ IMPREZĘ, JA UWAŻAM,ŻE WYPADLI DOBRZE, A Z TYM 100 LAT TO PRETENSJE DO SIEBIE NIE DO NICH.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: Ozor » 19 mar 2004, o 08:29

Dobrze było.Lepiej moglo by byc jak by to poprowadził Bogdan Kalus ale to może za rok przy awansie do 1 ligi.

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#20 Post autor: amra » 19 mar 2004, o 10:54

Ruby tyś w du*** był był i gówno widzioł i gówno zrobił niepodobało sie to ch** z tobom czegoś oczekiwoł Ich troje, Disco polo, może my ci mieli FOGA załatwić, zawsze znajdzie sie jakiś ciulik co bydzie opisoł takie farmazony.
Jo tyz nie lubia Hip-Hopu ale uważom że chocy zagrali ekstra pozatym zrobili to za free i dla Ruchu - a tyś co zrobił ????!!!!!
Oni są kibicami i i to pokazali a ty piszesz ciulstwa nie podobo ci sie to sie poszpilej w necie abo na kompie i nie musisz przyłazić na szpile ani na prezentacje
Na pytanie Co to było odpowiadam ZAJEBISTO PREZENTACJA ZORGANIZOWANO PRZEZ PRAWDZIWYCH KIBICÓW DLA PRAWDZIWYCH KIBICÓW
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

ruby z kaliny

#21 Post autor: ruby z kaliny » 19 mar 2004, o 11:56

[

CHCIAŁBYM WSZYSTKICH PRZEPROSIĆ NIE WIEM CO SIĘ OSTATNIO ZE MNĄ ROBI.MOŻE POWINIENEM SIĘ CIULNĄĆ W ŁEB TAK JAK PISALI NIEKTÓRZY.JESZCZE RAZ GORĄCO WSZYSTKICH PRZEPRASZAM.

Wczoraj nie byłech sobą sorry chopy żech Wos uraziol jest mi strasznie przykro i gańba mi.Wybaczcie za ten post.

KK
Kontakt:

#22 Post autor: KK » 19 mar 2004, o 17:33

Zablokowany