PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
_MIKOLOW_

#16 Post autor: _MIKOLOW_ » 18 mar 2004, o 23:54

no prezentacja za***ista, choc niezbyt odpowiednie osoby ja prowadzily (nie ma jak to Gerard ze "Świetej wojny" :wink: ) A najgłośniej chyba wyszła stara przyśpiewka "Legia to stara......." , ktora jednemu pilkarzowi chyba nie raz po nocach bydzie sie sniła :!:

PozdRawiam

Robson
Kontakt:

#17 Post autor: Robson » 19 mar 2004, o 00:01

Prezentacja świetno!!! Richtig ci prezenterzy trocha nawalili (szczególnie babka), ale reszta była znośna. Tak jak już wcześniej wspomniano niektórym zespół hip-hopowy nieprzypadł do gustu, ale mnie osobiście nie uraził, ani nic takiego. Przyjęcie Mosóra było trocha za ostre, ale jo lubia pikantne rzeczy :)

Remik21

#18 Post autor: Remik21 » 19 mar 2004, o 03:24

Prezentacja wyszlo wyjebisto!!!! :lol:

Niebieska
Kontakt:

#19 Post autor: Niebieska » 19 mar 2004, o 06:40

Miałam nie pisać, bo nie chciałam wprowadzać zamętu. Jak jekieś wąty do prezenterów to do mnie, to ja ich zaproponowałam. To moi znajomi i rodzina. I wcale się nie mam zamiaru tego wstydzić i przepraszać. Jestem w 100% pewna,że nawet bajbardziej wygadany kibic nie zrobiłby prezentacji, gdyby dostał scenariusz godzinę przed, zwłaszcza, jezeli "tego typu" imprezą zajmował się po raz pierwszy. Zresztą bardzo chcieli sie spotkać z organizatorami wcześniej i wszystko ustalić, ja o to prosiłam i oni, pierwsze materiały dostali we wtorek i to niekompletne. Ja bardzo im dziękuję, bo gdyby mnie ktoś tak potraktował to nie wiem czy bym się tego podjęła, Wielkie brawa dla nich i podziękowania (bo widzę,że nikt inny tego nie zrobił). Przepraszam chłopcy, ale sami wiecie, że mam rację. Wasz organizator notabene B. Kalus nawalił, chciałam pomóc, widzę, że niepotrzebnie, pewnie znaleźlibyście kogoś lepszego.

SLawa

#20 Post autor: SLawa » 19 mar 2004, o 09:03

prezentacja wyszla fajnie jedyne co mi sie nie podobalo to ten hip hop bo nie trawia tej muzyki. Do prowadzacych nic nie mom, przeprowadzili wszystko oki. Czemu Krystian nie wyloz na srodek? :lol:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: spyru » 19 mar 2004, o 09:12

Szkoda że nie mogłem przyjechać, ale trudno - siła wyższa. Pytanko: kiedy będą fotki?
Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Nikiszowiec
Kontakt:

#22 Post autor: Nikiszowiec » 19 mar 2004, o 09:38

Szkoda że mie niebyło :( Cekomy na fotki !!!!

ObrazekObrazekObrazek

Viro

#23 Post autor: Viro » 19 mar 2004, o 09:40

dla mnie prowadzacy byli spoko
jak napisalem jedyne co wg mnie bylo niepotrzebne to stolat za wszystko inne slowa uznania
tym bardziej jak napisala NIEBIESKA ze scenariusz itd dostali w takim czasie jak dostali
pozdRo

czoRny

#24 Post autor: czoRny » 19 mar 2004, o 15:21

oprawa była extra słowa uznania dla organizatorów(Stowarzyszenie),wydaje mi sie że prowadzący byli ok,natomiast co do wyzwisk do Mosóra coż.....kozdy mo swoje zdanie

Goliat

#25 Post autor: Goliat » 19 mar 2004, o 15:45

Napisze ktoś wrszcie kaj som jakie foty z prezentacji!

Gość

#26 Post autor: Gość » 19 mar 2004, o 15:49

Panstwo organizatorzy to bardzo mili ludzie. Nie wiedzieli ze na stadionach raczyj sie nie spiewa 100 lat. Naprawde swietnie prowadzili prezentacje a przeciez robili to pierwszy raz. Gratulacje dla nich.

Co do Tewu to troche nieyraznie slychac bylo slowa ale to aczej wina naglosnienia. Ogolnie chlopcy zagrali swietnie i rowniez podziekoania dla nich.

Doboszek

#27 Post autor: Doboszek » 19 mar 2004, o 17:05

Nie no impreza Przednia Co do prowadzacych to byli spoko i wazne ze sie starali i moim zdaniem bylo to widac :!: hehe rozwalilo mnie tylko haselko z tym Slodkim Sukerem :piwo: dla Pomyslodawcy co do TeWu to tym pierwszym utowrem TEMPO calkiem niezla atmosferke zrobili 8)
Hehe wiem ze pare fotek ma Buri...aha nio i pozdrowienia dla ToRta KTO JAK KTO ALE ON Fotografem bankowo nie zostanie :lol:

KK
Kontakt:

#28 Post autor: KK » 19 mar 2004, o 17:18

Do 2h powinna byc fotogaleria u nas... Ponad 150 fotek autorstwa Tomka Wantuly ;)

Gość

#29 Post autor: Gość » 19 mar 2004, o 18:08

prezentacja za***ista napewno lepsza niz rok temu !!
nalezy podziekowac organizatorom bo odwalili kawal dobrej roboty w hali znajdowalo sie wiele pokolen i cale rodziny! i chyba zadna z tych osob nienazekala !
PozdRawiam !

blumen

#30 Post autor: blumen » 19 mar 2004, o 18:50

WYPADA SOBIE I WSZYSTKIM NIEBIESKIM ŻYCZYĆ ABY GRA BYŁA TAKA JAK PREZENTACJA !!!!!!!!

ODPOWIEDZ