[27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
wiesiek1
Kontakt:

Re: [27 kolejka] Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin

#16 Post autor: wiesiek1 » 13 maja 2013, o 12:30

Tylko problem w tym, ze analizujac tak na chlodno to my w tym sezonie dwoch dobrych meczow pod rzad nie rozegralismy.NAwet z jednym dobrym byl problem.Przychodzi mi na mysl tylko wyjazd z Zaglebiem Lubin i ten teraz z Lechia wylaczajac dramatyczna gre w tylach.Do tego ewidentnie w tej rundzie slabiej gramy na Cichej niz na wyjazdach.Ale oby tym razem bylo inaczej.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Paveel » 13 maja 2013, o 12:36

wiesiek1 pisze:Tylko problem w tym, ze analizujac tak na chlodno to my w tym sezonie dwoch dobrych meczow pod rzad nie rozegralismy.
to jest wlasnie ten glowny problem niestety i to, czego mozemy sie obawiac w piatek. Ale kazdy wie chyba co jest grane i mysle, ze zawodnicy sie zmobilizuja i wyjda z takim samym nastawieniem jak w Gdansku.
I wlasnie ta nasza slaba gra na Cichej, spowodowala to, ze teraz jestesmy w takim miejscu, a nie innym.
W piatek tylko zwyciestwo, innej opcji nie ma ;)
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#18 Post autor: ObeRschlesien » 13 maja 2013, o 17:11

Jak nie wygromy to pozamiatane !!!! W obronie za Baszcza chyba Malinowski no chyba ze tego modego gruzina wciepnie ale Zieliński nie mo jaj wiec raczy Malina, jedni piszą ze Hernani bez formy , ino pamietejcie ze na nos przeważnie albo ktoś się odblokuje albo strzał życia albo ch** wie co jeszcze .....

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Obrazek

Awatar użytkownika
NIEBIESKA GODULA
Kontakt:

#19 Post autor: NIEBIESKA GODULA » 13 maja 2013, o 17:23

Oberschlesien pisze:Jak nie wygromy to pozamiatane !!!! W obronie za Baszcza chyba Malinowski no chyba ze tego modego gruzina wciepnie ale Zieliński nie mo jaj wiec raczy Malina, jedni piszą ze Hernani bez formy , ino pamietejcie ze na nos przeważnie albo ktoś się odblokuje albo strzał życia albo ch** wie co jeszcze .....

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Jeszcze Lewiński może grać na środku łobrony , ale jego nie polecom :rotfl:

Elmer
Kontakt:

#20 Post autor: Elmer » 13 maja 2013, o 17:53

Lewiński nie był zły patrząc na kilku innych. Jeden wielki błąd z Podbeskidziem nie może go definotywnie skreślać
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Zip » 13 maja 2013, o 18:09

Może Szyndrowski się wykuruje? Daj Boże..
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#22 Post autor: Korfanty » 13 maja 2013, o 18:17

Najważniejsze będzie gdy strzelą pierwszą bramkę żeby się nie cofnęli,tylko targali po drugą bramkę a jeśli się uda to wtedy dać piłkę Pogoni i czekać na kontry.Sulti z Jankesem w ataku 4-4-2 i będzie dobrze Ps.Odnośnie obrony pozostawię to bez komentarza niech Bóg będzie z nami :niepewny:
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

Witek46
Kontakt:

#23 Post autor: Witek46 » 13 maja 2013, o 18:22

Chcę przypomnieć, że jeszcze z Baszczem w składzie straciliśmy z Lechią dwie bramki i łatwo da się wykazać, że nie był on bez winy przy tych akcjach. Tak więc nie przesadzajmy z Baszczem profesorem, bo tak po prawdzie to można powiedzieć, że w tej rundzie był lepszy od Stawarczyka ale czy od Skutera, to już nie wiem.
Oczywiście w naszej sytuacji kadrowej w defensywie będzie go brakować ale niestety nie można powiedzieć, że po przyjściu Baszczyńskiego poprawiła się nasza gra obronna.
Musimy coś ulepić w obronie. Oby wykurował się Szyndrowski i wtedy powinien zagrać na środku ze Stawarczykiem. Pomimo wszystkich słusznych zarzutów pod jego adresem, niczego lepszego na 4 kolejki przed końcem ligi nie wymyślimy. Jak nie Skuter, to może Djokić na środku ale to już trzeba zamykać oczy. Zresztą z Baszczem też to trzeba było robić.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Rafał19R20 » 13 maja 2013, o 20:08

'PYJTER' pisze:Ten mecz powinien być za 5zł naprowdy to co oni nom serwują w końcówkach tego nie do się oglądać.
Wierza w zwycięstwo, tylko jak tyn nosz Trenejro Strateg Zieliński zestawi ta obrona może Kikuta przywróci do składu ??:D o brak walki i zaangażowania ich nie posądzom bo bydom chcieli pokozać chopcy że potrafią grać czego dali przykład nad morzem jeśli ino Zielu nie postawi na swoich asów Panki, Kuświki to bydzie oki. Nie mam pomysłu kompletnie na ta obrona nasza może cało wsiąść z MESA Konczkowski i Lewczuk po bokach ale kto w środku?? bo zostaje nom ino Chwastek??
Grodzicki wróć !!!!! :rozpacz:
uważosz że 10 zł to naprowde tak dużo? :wstyd:
najlepi jakby Wom dopłacali jeszcze do biletów... :mad:
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: 19HKS20 » 13 maja 2013, o 22:24

Zip pisze:Może Szyndrowski się wykuruje? Daj Boże..
do czego to już doszło, że modlimy się o Szyndrowskiego...
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Raulito
Kontakt:

#26 Post autor: Raulito » 13 maja 2013, o 22:26

a na Nsport wlasnie mowili, jakie ten mecz bedzie mial ciezar gatunkowy dla obu druzyn... i boja sie ze splata to nogi piłkarzom...
I jak tu sie nie obawiać tego meczu?
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

19gorek20
Kontakt:

#27 Post autor: 19gorek20 » 13 maja 2013, o 22:31

A jo wierza w to ze w koncu beda chcieli udowodnic kibicom ze nie sa niepelnosprawni i odesla ta Pogon do 1 ligi
Moj typ
4-1

Harpo
Kontakt:

#28 Post autor: Harpo » 13 maja 2013, o 23:16

UWAGA: ci co szykują się na mecz z Legią (czyli "kreple" co łażą na Górnik, Lecha i Legię) niech się stawia też w piątek!!!
10 zł co to jest? Ja wiem, ze postawa i gra naszych "orłów" to masakra, ale na TYM meczu musicie być.
Przykre, ale to najważniejszy mecz w tym sezonie. Jak nie wygramy to...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#29 Post autor: cisiu » 14 maja 2013, o 00:02

Raulito pisze:a na Nsport wlasnie mowili, jakie ten mecz bedzie mial ciezar gatunkowy dla obu druzyn... i boja sie ze splata to nogi piłkarzom...
I jak tu sie nie obawiać tego meczu?

hmmm to Pogoń bydzie bardzi pod presjom także myśla że się zesrajom tak jak z BOTym
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: grzej » 14 maja 2013, o 10:24

Tyle negatywnych emocji po meczu w Gdańsku. Nawet 2 dni po meczu we mnie siedzi niedowierzanie, niezrozumienie, złość, ogromna złość. Co muszą czuć piłkarze, mam nadzieję, że to samo, a nawet gorzej, nie śpią w nocy, myślą sobie jak to się mogło stać. Nie ma innej możliwości żeby było inaczej, inwektywy po ich adresem na pewno im nie pomogą. Nie teraz.

Sądzę, że to ostatni moment aby ich wspomóc, ostatni. W piątek ich porażka, będzie naszą porażką, bo spadek będzie realny jak nigdy, dlatego apeluję na Nas wszystkich aby dać im ostatnią szansę, bez szydery, wyzwisk i wszystkiego co najgorsze. Wiem, że na to nie zasłużyli, ale nasza reakcja może im tylko zaszkodzić, każdy kto choć chwilę był na dużym boisku dobrze o tym wie. Zróbmy to dla siebie, żebyśmy za parę tygodni nie żałowali, że to MY nie daliśmy z siebie wszystkiego. Piłkarze odejdą, MY zostaniemy zawsze. Oczywiście, że najchętniej zabroniłbym części z piłkarzy noszenia naszej koszulki, noszenia naszej R na piersi, ale niestety, ktoś ich trenuje, ktoś podjął decyzję o ich zatrudnieniu. I tyle.

Zawodowy piłkarz ze stresem powinien radzić sobie bez większego problemu, niestety nie zawsze tak jest. Nasi gracze i trenerzy w tym sezonie nie dali nam poczucia choć cienia radości. Mam ich dość, ale mam nadzieję, że w piątek będzie namiastka radości. Piłkarze będą za***rdalać na 120% swoich możliwości, a kibice dopingować na 200%.

Wszyscy stawiamy pytania, na które nikt z nas nie zna odpowiedzi i mecz z Pogonią też tych odpowiedzi nie da. Ja stawiam cały czas jedno: Co by było gdyby to Waldemar Fornalik ich trenował? Na to pytanie też nie ma odpowiedzi.

Do boju!
historiaruchu.pl

Zablokowany