[9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
-
- Kontakt:
Re: [9 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 29.10.12; 18:30
Jestem jakoś dziwnie spokojny z informacją o Arku, Niedzielan go godnie zastąpi ale wybrać się na trening było by dobrze
-
- Kontakt:
Kontuzja Arka to dla nos "okazja" żeby zobaczyć jak ta gra będzie wyglądać po jego odejściu (możliwe że już w zimie).
-
- Kontakt:
Szkoda,ze ta okazja niy może być po deRbach...Dorcia pisze:Kontuzja Arka to dla nos "okazja" żeby zobaczyć jak ta gra będzie wyglądać po jego odejściu (możliwe że już w zimie).
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
też mam wrażenie że Andrzej godnie zastąpi Arka. Andrzej to taki typ gracza który potrafi sie spiąć na pewne mecze np z Wisłą myśle że wiele nam zawdzięcza i doskonale wie jak ważny dla Nas to mecz. 

-
- Kontakt:
niewiem co myslec o tym meczu,szczewusy sa na fali,ale kiedys wkoncu musza przegrac mom nadzieja ze za tydzien ich rozpierdolymy
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
szczewusy juz w szpilu z korona mieli duzo szczescia, 40min 1 polowy zdecydowanie do korony zabole lotali jak muchy w taszlampie potym 1 tor po bledzie obrony drugi ze spalonego i szpil sie ulozyl. Bydzie dobrze. NIEBIESCY 1-0
-
- Kontakt:
To będzie bardzo trudny mecz, brak Piecha to poważne osłabienie, ale przynajmniej możemy próbować innych wariantów, bo w tym albo następnym sezonie niestety z Ruchu on odejdzie. Wydaje mi się, że Niedzielan go dobrze zastąpi, bo jest to świetny napastnik i liczę na jego formę taką jak kilka lat temu pokazywał z Sobiechem.
W obronie powinien zagrać Lewczuk i Djokić, w pomocy postawiłbym na Zieńczuka, Sultesa, Starzyńskiego i Pankę.
W obronie powinien zagrać Lewczuk i Djokić, w pomocy postawiłbym na Zieńczuka, Sultesa, Starzyńskiego i Pankę.
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kikut, Djokić / Szyndrowski, Sadlok, Lewczuk - Sultes, Starzyński, Panka / Straka 60 min, Zieńczuk - Jankowski - Wtorek ! Jo tak to widza.
Będzie bardzo ciezki mecz bo żabole są na fali, i patrzac na ich mecze jestem pod wrazeniem. Sami komentatorzy oceniaja bardzo dobra gre gornika ;/ Mam nadzieje ze tym razem pokrzyżujemy im plany!
Tylko nie można popełniać głupich błedów, czujnie w obronie i napewno cos wpadnie. Z taka gra jak na poloni (straty, bledy) bedzie nam ciezko.
2:1 do Ruchu!! HKS! Do poniedziałku
Będzie bardzo ciezki mecz bo żabole są na fali, i patrzac na ich mecze jestem pod wrazeniem. Sami komentatorzy oceniaja bardzo dobra gre gornika ;/ Mam nadzieje ze tym razem pokrzyżujemy im plany!
Tylko nie można popełniać głupich błedów, czujnie w obronie i napewno cos wpadnie. Z taka gra jak na poloni (straty, bledy) bedzie nam ciezko.

Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

-
- Kontakt:
Sytuacja sie odwróciła. W zeszłym sezonie to My jechaliśmy do szczew bedąc na przysłowiowej fali,która wznosiła dobra i konsekwentna gra. Wynik znamy mimo ,iż pierwsi stracilismy bramke.niebieski19962 pisze:Kikut, Djokić / Szyndrowski, Sadlok, Lewczuk - Sultes, Starzyński, Panka / Straka 60 min, Zieńczuk - Jankowski - Wtorek ! Jo tak to widza.
Andrzej musi stanąć na wysokości zadania, zreszta nie tylko on.
Stawarczyka nie chce widzieć w składzie.
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
Derby to derby i rządzą się swoimi prawami. W tabeli i na papierze zabrzanie są lepsi, nie ma o czym godać ale takie mecze nie idzie zaliczyć do zwykłych pojedynków ligowych. Takie mecze wywołują u zawodników dodatkową adrenalinę i dodatkowe zasoby możliwości. Brak Arka na pewno jest stratą ale od czego mamy innych napastników? Andrzej pokazał na Konwiktorskiej że potrafi się znaleźć w sytuacjach podbramkowych tylko brakuje mu ogrania. Jest Jankes, który wraca do dobrej formy. Jest Zieniu i Sultes. Martwi mnie tylko postawa obrony i środek pomocy. Skuter na lewej w Warszawie był solidny. Kikut to nie jest póki co zawodnik, którego znaliśmy z Amici i tutaj bardziej pasuje mi Lewczuk. Środek obrony to jest po prostu dramat ale czy mecz z żabolami to jest ten moment aby eksperymentować z tą formacją? Zobaczymy co wymyśli Pan Jacek. Środek pomocy - tutaj Panka i no właśnie Gabor czy Malina bo Figo może nie wytrzymać ciśnienia tego meczu. Reasumując nie patrzmy kto i jakie ma miejsce w lidze bo ten mecz będzie miał zupełnie inny wymiar. Górnik oczywiście jest faworytem i niech tak zostanie bo zwycięstwo Ruchu będzie lepiej smakować w co gąrąco wierza.
-
- Kontakt:
Niedzielan ostatniego gola w ekstraklasie strzelił Górnikowi, więc wiadomo z kim rozpocznie nową serię 

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trzeba wyjść na te spotkanie na pełnej k.... , wysoko zagrać presiingiem i grać piłką niech to żabole latają za balą. Wprowadził bym zmiany na środku obronu , Stawar na ławę bo fatalnie gra w ostatnich meczach naprawdę nie pamiętam jego dobrego meczu, Maćka bym zostawił niech zagra z Skuterem a na lewa obrona Lewczuk. W środku pola Panka i Straka i atak Jankes i Wtorek
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
niebieski19962 chcesz postawić od początku wszystko na jedna karta i grać bez tormana? 

-
- Kontakt:
Bez Piecha, bez obrony, Górnikiem w gazie, czekam że Zieliński doda coś od siebie, bo tu nic nie przemawia za nami.
- 19r20
- Kontakt:
tak jak pisze Elmer ostatnio strzelił szczewom i wierzę że teraz ponownie się przełamie, wystarczy skromne 1:0
ino niech Stawarczyk się skoncentruje bo to co wyrabia woła o pomstę do nieba
ino niech Stawarczyk się skoncentruje bo to co wyrabia woła o pomstę do nieba
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com