5 minut :(

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Czy jest urządzania protestow ?

TAK
21
60%
TAK
8
23%
TAK
1
3%
NIE
2
6%
NIE
0
Brak głosów
NIE
0
Brak głosów
Wali mnie to...
2
6%
Wali mnie to...
1
3%
Wali mnie to...
0
Brak głosów

Liczba głosów: 35

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#16 Post autor: radzion » 10 lis 2003, o 14:42

jesli chodzio mecz z jaga to na tym meczu protestu raczejnie bedzie,wprost przeciwnie! z tego co zauwazylem na sostatnich meczach to jacy pilkazre tacy kibice!pilkazrom sie nic nie chce,kibicom tez, dlatego na jagiellonii nie bedziemy protestowali tylko wezmiemy sie za to od czego my jestesmy czyli od kibicowania!do tego dojdzie wreszcie oprawa!
bedzie wreszcie normalnie otwarty mlyn! ic chialbym zeby ci co zawsz echodzili byli i tym razem!a bialegostoku przyjedzie liczna grupa jagi!dlatego musimy sie wrescie pokazac z dobrej strony!to jest ostatni mecz tej rundy i kiurwa pokazmy zesz do ch... ze jestesmy z ta druzyna na dobre ina zle,ze oprocz proetestow potrafimy tez dopingowac

CzuchówFans

#17 Post autor: CzuchówFans » 10 lis 2003, o 14:59

Dzięki wszystkim (no prawie) za to, że mnie zjechali, ale może mi się należało... :oops:

krzychuu

#18 Post autor: krzychuu » 10 lis 2003, o 15:13

Popieram w 100% Wojtka
Wszyscy narzekaja ze jest zle ale zaprotestowac to oczywiscie zly pomysl
Sadze ze gdyby sie ten protest udal to by bylo bardzo duzy szum w mediach a oto chyba nam chodzi zeby ktos sie tym zainteresowal i by tego prezesika w........
Niestety ale nie kturzy z nas to maja w du*** ze ktos cos robi najlepiej ponarzekac tylko.... :

flaga:

Gość

#19 Post autor: Gość » 10 lis 2003, o 15:20

Najpierw narzekacie na prezesa i chcecie zeby go zwolniono a pozniej pier... po co taki protest. Nie rozumiem was pseudokibice komuchy je***e. Nastepnym razem przyjdzie ubrani na czerwono to wtedy zadnej karteczki nie dostaniecie. Tylko nie mowcie potem ze kibice nic nie robia. Bo to tylko i wylacznie wasza wina. Gdybyscie byli solidarni to akcja udala by sie w 100% pilkarze i prezes zobaczyliby ze obchodzi nas dobro klubu.

TAU1920ZEN

#20 Post autor: TAU1920ZEN » 10 lis 2003, o 15:33

No ale co tu się dziwic jak co poniektórzy są tak tępi ze az mi ich szkoda!bo idzie sobie koles i czyta ta ulotke i za***rdala na krzesełka a ktoś mu mówi zeby nie wchodzil a on na to pyta się czemu??!!!!!!!!!!to mówi samo za siebie!!albo tak jak ci ludzie sie ku*** rzucili na te krzeselka pare sekund po gwizdku! to tak choćby za nimi stało 10tyś innych ludzi a oni za***rdalaja tak chocby im miejsc na krzeselkach miało braknąć!!!

CzuchówFans

#21 Post autor: CzuchówFans » 10 lis 2003, o 15:52

radzion pisze:jesli chodzio mecz z jaga to na tym meczu protestu raczejnie bedzie,wprost przeciwnie! z tego co zauwazylem na sostatnich meczach to jacy pilkazre tacy kibice!pilkazrom sie nic nie chce,kibicom tez, dlatego na jagiellonii nie bedziemy protestowali tylko wezmiemy sie za to od czego my jestesmy czyli od kibicowania!do tego dojdzie wreszcie oprawa!
bedzie wreszcie normalnie otwarty mlyn! ic chialbym zeby ci co zawsz echodzili byli i tym razem!a bialegostoku przyjedzie liczna grupa jagi!dlatego musimy sie wrescie pokazac z dobrej strony!to jest ostatni mecz tej rundy i kiurwa pokazmy zesz do ch... ze jestesmy z ta druzyna na dobre ina zle,ze oprocz proetestow potrafimy tez dopingowac
Zgadzam się z Radzionem,
Z drużyną na dobre i na złe!!!
Takie jest moje zdanie bo poco robić taką szopke?!? Myślicie że kogoś się interesuje czy na mecz przyjdze więcej czy mniej osób??( zagranicą to akurat jest ważne, bo wiadomo z tego jest kasa, ale nie unas!) Nikt pewnie nawet tego niezaóważy czy wejdziemy 5 czy 10 min. po rozpoczęciu meczu. Niesądze żeby ktoś poszedł na ręke kibicą ( Kibice są w Polsce traktowani jak ludzie drugiej kategori, bandyci itp.)

CYTAT wojtek napisał:
CzuchówFans napisał:
[...] i myśle, że na meczu z Jagielonią czegoś takiego niebędzie.

A ja myślę że na meczu z Jagielonią nie będzie już takich jak TY

Wiesz pomyśle nadtym co napisałeś... napisz jeszcz, że najlepiej niech nikt nieprzychodzi, z tych którzy chcą wspierać swój zespół od początku do końca. Może są takie osoby które niemogą się doczekać kiedy będzie grał Ruch i niemają zamiaru czekać pod stadionem.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#22 Post autor: wolfik » 10 lis 2003, o 16:19

no coz chyba My Kibice jestesmy troche rozbici, zaczynaja tworzyc sie podzialy na tych co nie jezdza na wyjazdy i na tych jezdza; na chuliganow i na reszte kibicow. co widac bylo wyraznie na forum, ludzie maja prawo do swojego zdania i jego glosnego wyrazania, lecz nawet tu zamiast rzeczowej dyskusji byly steki bluzg, a co najgorsze podzialy na lepszych i gorszych kibicow, wierze ze ta nerwowa atmosfera wynika raczej z gry naszych ulubiencow, ale mam prosbe wyluzujmy wszyscy i nie rzucajmy w siebie gownem bo i po co wszyscy nalezymy do elitarnego gronów kibiców Ruchu :D i choc popieram z calego serca ten protest to ten tekst WojtkaO ("A ja myślę że na meczu z Jagielonią nie będzie już takich jak TY") naprawde jest niepotrzebny ja rozumie Wojtek ze mozna sie wk***ic gdy to wszystko przygotowujesz i z roznych przyczyn nie wychodzi, ale w ten sposob dajesz argumenty tym ludziom ktorzy sie ladowali na trybuny. Mimo ze sa podzialy to co sie dzieje z Ruchem powinno nas wlasnie skonsolidowac i w tej wojnie z Rogala powinnismy pokazac jednosc bo przeciez chyba wszyscy w sprawie naszego zarzadu i prezesa mamy to samo zdanie, ta ulotka wyjasniala wszysko jasno i dosadnie, dziwi mnie to ze ludzie po jej przeczytaniu ladowali sie na stolki choc nie wydaje mi sie zeby to byli ludzie z tego forum
Troche sie rozpisalem i chyba nie dokladnie na temat ale tak jakos wene dzisiaj dostalem :wink:

Pozdro dla wszystkich NIEBIESKICH szczególnie dla WojtkaO

P.S. na Jadze bawmy sie tak na piascie, chlopaki z Nucleo Ultra wiele czasu poswiecaja na przygotowanie opRawy, wiec bawmy sie wszyscy na trybunach a przynajmniej nie przeszkadzajmy w tej zabawie reszcie, moze grajki sie dostosuja :)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Doboszek

#23 Post autor: Doboszek » 10 lis 2003, o 16:53

Wojtek0 moim zdanie jako jedyny tak na prawde wziol sie za przygotowywanie i zrobil duzo... calkiem niedawno wszyscy pisali,ze musi byc jakis protest a jak juz przyszlo co do czego to wiekszosc poprostu sie poddala...Jesli nazywamy sie KIBICAM RUCHU CHORZOW to powinnismy stac sie i byc jednoscia :!: WIELKIE SŁOWA UZNANIA DLA WOJTKA0..gdyby bylo wiecej takich jak ON...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#24 Post autor: radzion » 10 lis 2003, o 16:55

dokladnie ak jak napisal wolfik!!

uwazam ze ten protest byl dobrym pomyslem,tak samo jak wczesneij chusteczkiitp!zreszta sam sie troche do niego przyczynilem!
ale na jagiellonii to zostawmy,zapomnijmy na ten jeden mecz o tym cosie dizje w klubie,stworzmy bardzo dobre widowisko na trybunach!!pokazmy ze to my jestesmy teraz wiztowka tego klubu!!!pokazmy ze naprawde kochamy klub!!!to sa tylko pilkazre,dzisiaj tu,jutro gdzie indziej, tylko nazwa RUCH pozostanie na zawsze!!i dlatego pokazmy ze naprawde zalezy nam na tym klubie!nie ma lepszej okazji ku temu jak tylko glosno,ale naprawde glosno dopingowac na meczu,zrobic fajan oprawe(my sie tym zajmiemy)
tak wiec chcilabym zeby na jadze w mlynie bylo sporo osob!!ja moge ze swojej strony tylko powiedziec nasza grupa przygotuje naprawde bardzo fajna oprawe!(jaka? sami sie przekonajcie na meczu)!!ale pamietajcie ,zeby oprawa fajnie wyszla, trzeba duzo ludzi, i potzrebny jesttez doping!i mam nadzieje ze w tym nam pomozecie!

Marek Nowak
Kontakt:

#25 Post autor: Marek Nowak » 10 lis 2003, o 22:44

Jednego nie rozumiem . Kiedy takie klubiki jak np. Pogon , Lechia czy inne , ktore tradycja i osiagnieciami do piet Ruchowi nie dorastaja byly w tarapatach to protestowaly przed UM , a nawet jechaly pikietowac do W- wy , a u nas nawet machanie bialymi chusteczkami i podpisy nie pociagnely za soba wiekszosci kibicow.Zreszta jak to mozliwe , gdy grupa majacych najwiecej do powiedzenia kibicow trzyma strone rogali !
Ten facet konsekwetnie przez 9 lat sprowadzil ten klub na samo dno i dalej spokojnie urzeduje - jakby wszystko bylo OK.
Na Ruchu powinny od dawna wisiec tylko biale flagi z napisem
rogala RAUS !!!

Chuliganeria

#26 Post autor: Chuliganeria » 11 lis 2003, o 00:46

moim zdaniem powina odbyc sie manifestacja w przerwie miedzy runda jesiena a wiosena ale manifestacja na ktora poszedl by kazdy kibic . a co do opozniena z wejsciem na mecz to ja proponuje wogole nie wchodzic ale dopieor na mecz z blekitnymi szczecin i tak przeciwnik chujo a moze beda grali przy jupiterach wiec beda w plecy bo nawet koszty oswietlenia im sie nie zwroca i ch** siwy rogala bedzie musial doplacic

Gość

#27 Post autor: Gość » 11 lis 2003, o 01:44

Wojtek. Ja powiem tak - nie chodzi mi o ludzi którzy się nie chcą podpisaywać, o ludzi którzy 5 minut nie wytrzymają. Chdzoi mi o dzielenie - ty przyjdź a ty nie. Ja dostałem ulotkę nie wszedłem ,mógłbym nawet cały mecz nie wchodzić, bo cała sytuacja mnie wk***ia na maksa. Ja nawet mogę coś podpisać, ale na stadionie ,nie na dzielnicy - bo nawet by nie byłoby gdzie zbierać u mnie podpisów- nie oszukujmy się dzielinica gieksiarska w 99% jak nie w 100% jeżdzących na mecze i tyle.
Nie chodziło o To ,żebyś źle odebrał mój post, ale o to ,że nawet w takich momentach ku*** musimy się dzielić?? Jak jakieś je***e eseldowskie świnie??

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#28 Post autor: Patton » 11 lis 2003, o 10:18

Hmmm, najlepiej wroga rozbic od srodka, tak jak sie udalo Rogali - jednak co by nie mowic, komunisci byli w tym dobrzy i nadal sa. Wojtek, nie denerwuj sie, szkoda na niektorych nawet slow. My wiemy, ze to co robimy ma sens i tyle. A jak reszta jest taka "zafascynowana" gra druzyny, ze musi widziec od pierwszego gwiazdka - ciekawe, co zrobia jak my bedziemy jeszcze nizej - potem powiedza, ze nic nie robilismy... Pozdrawiam wszystkich, ktorzy wiedza o co nam chodzi. Bart - fajny avatar, nie ma co... pamietaj "Meine Ehre Heisst Treue..." :twisted:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: Zoltan » 11 lis 2003, o 11:33

zgadzam sie z radzionem zreszta (niepierwszy raz) w sprawie iz zapominamy o niesnaskach w klubie i stawiamy sie na jagieloni w jak najwiekszej ilisci i w tym dniu zero protestow i bezsensownych okrzykow jak juz mielismy sie okazje przekonac -nic to niedaje jak narazie .
druga sprawa ktora mnie rusza to post niejakiego "czuchow fans" zachowujesz sie jak na pewnym meczu tej jesieni dropa debilnych dziadkow i wiernych fanow naszego klubu krzorzy podczas proby zrobienia oprawy na stolkach (niebylo mlynu) niedali rady udzwignac takiego ciezaru jakim byl -prytrzymanie przez pol minuty kilku transparentow i z napisem ruch ultrasi swoimi wiernymi okrzykami typu wy***rdalac z tymi kijkami czy my tu przyjechali mecz ogladac przyczynili sie do padniecia takiego pieknego widowiska na stadionach jakim jest oprawa spotkania!!!!!
ja rozumie ze ty ja czy ktos inny przychodzi na szpil placi te ciezko zarobione pieniadze poto zeby odladac swoich "ulubiencow",i dopingowac ich przez cala runde ale jak nawet tym "starym i najwierniejszym fanom ruchu " brak jakiejkolwiek lojalnosci zeby te 15 min itak nic niewartego antyfudbolu sobie odpuscic to jak my mamy wogole cos pokazac w jaki sposob protestowac !!!
na dzien dzisiejszy nachodzi mnie tu tylko jedna mysl
"jaki kraj -taka organizacja" :( smutne ale prawdziwe
no coz pozostaje mi miec tylko nadzieje, a raczej jestem pewny iz na meczu z jaga bedzie wspaniala atmosfera na trybunach i pokazmy wkoncy ta jednosc wsrod kibicow !!!!!!!!!!pokazmy ze ruch to nie prezes, grajki ale ze to my kibice jestesmy wlasnie tym wspanialym klubem ktorego nbazwa brzmi -RUCH CHORZOW
pozdrawiam i do zobaczenia na jagieloni!!!!
:)

CzuchówFans

#30 Post autor: CzuchówFans » 11 lis 2003, o 13:57

Zoltan pisze: druga sprawa ktora mnie rusza to post niejakiego "czuchow fans" zachowujesz sie jak na pewnym meczu tej jesieni dropa debilnych dziadkow i wiernych fanow naszego klubu krzorzy podczas proby zrobienia oprawy na stolkach (niebylo mlynu) niedali rady udzwignac takiego ciezaru jakim byl -prytrzymanie przez pol minuty kilku transparentow i z napisem ruch ultrasi swoimi wiernymi okrzykami typu wy***rdalac z tymi kijkami czy my tu przyjechali mecz ogladac przyczynili sie do padniecia takiego pieknego widowiska na stadionach jakim jest oprawa spotkania!!!!!
Zoltan czy ja jestem zatym żeby nierobic żadnej oprawy, nieprowadzić dopingu?!?!
dlatego nierozumiem zabardzo dlaczego porównałeś mnie do "debilnego dziatka" ?!?!
Niejestem również przeciw protestą!!! bowiem niemożna tego tak zostawić! ale ten protest moim zdaniem był niepotrzebny, i itak nic by niedał!!!

Widze również, że na Cichej niema dlamnie miejsca.....

ODPOWIEDZ