Mamy lidera!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Arkadio
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: Arkadio » 10 sie 2003, o 18:33

Swięte słowa Patton,jo tyz robia przewarznie wszystkie soboty,roz ino udało mi sie na Legia jechac,a kiedys jo czesto jezdził jak zech był na zasiłku.Ale niestety PABLO ty chyba tego nie rozumisz ze cza je*** a nieroz by sie chciało przejechac na fajny wyjazd,ale na craxa jada na bank bo podobno jest w niedziela.Pozdrowienia do tych co je*** w soboty i tych co jezdzą na wyjazdy :)
blue fans Arkadio

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#17 Post autor: L_M » 10 sie 2003, o 20:29

Patton, to sie nawet nie warto odzywac. niech sie czuja lepsi od net-chuliganow i innych i juz. osobiscie to pi***ole te ich smieszne posty.

aaaaaaalllllleeeee mi pojechali po ambicjach.... :P

Rudzianin

#18 Post autor: Rudzianin » 10 sie 2003, o 20:48

NO coz ja tez nie moglem jechac na Stargard (Cyrax sam wiesz czemu i do srody :D ) i nie mam zamiaru sie tu nikomu tłumaczyc czemu bo jakbym mogl to napewno bym jechał.Takze mysle ze nie ma sensu takie gadanie.No ale wazne ze mamy lidera i juz go nie oddamy.W srode wszyscy na piasta :!: musza byc nastepne punkty :!:
Aha w koncu kiedy gramy z craxa sobota czy niedziela :?: W niedziele mial byc turniej z tego co mi wiadomo...
Niech mnie ktos oswieci :idea: bo musze jak najszybciej wiedziec co i jak
pozdRawiam
PS Bogas a wiesz jak pr***ebane jest jak Ruch gra jakies wazne mecze a ty musisz siedziec w wojsku :!:wiem cos o tym :lol: :lol: :lol: zycze powodzenia

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#19 Post autor: radzion » 10 sie 2003, o 20:49

patton lukas,po czesci sie zgadzam z pablo,bogasem i cyraxem,ale po czesci!!
powiedz mi czemu na kazdym wyjezdzie sa te same osoby!rozumiem ze sie pracuje i nie mzoe sie jechac ok,rozumiem ze niektorzy musz pracowac zeby zarobic na szkole!!ale nie rozumiem tego zesporo osob ktore nie maja wogole zadnego konkretnego zajecia nie jada na wyjazd bo im sie nie chce albo ze za daleko!a gdybysmy np mieli wszystkich rywaliz polnocy to na mecze wtedy wogole bysmy nie jedzili?duzo bylo takich tlumaczen!
poza tym sam zauwazylem ze sporo osob ktore znam stad nawte u siebie rzadko bywa a o wyjezdzie nic nie mowiac o wyjezdzie
to tyle,ja bytm sie podpisal pod postem bogasa! w srode kazdy napiasta!tzra pokozac pyndzlom jak malo znacza(lazi mi o piast)

volek
Kontakt:

#20 Post autor: volek » 10 sie 2003, o 20:52

Wychodzi na to,że forum jest tylko dla tych co jeżdża na wyjazdy,a cala reszta nie ma prawa glosu.Jeżdze na mecze u siebie od bajtla i nie pamietam kiedy opuściłem ostatnio mecz.Jak juz inni powiedzieli nie wszystkim starcza czasu i kasy na dalekie wyjazdy(ja też w soboty robie),jednak na te bliższe tez staram sie jeżdzić.Co prawda jeżdże swoim autem a nie z ekipą bo jestem z Tychow i ciężej mi jest jechać najpierw do Chorzowa tam zostawić auto i jechać razem ze wszystkimi z Batorego i później wracać tak samo.Pozdrawiam i do zobaczenia w środe na szpilu

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#21 Post autor: Patton » 10 sie 2003, o 21:36

radzion, bez obrazy, ale nagle zrobiles sie jakis wazny... mam pytanie - ile razy napierdalales sie za barwy co???
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#22 Post autor: radzion » 10 sie 2003, o 22:03

ku*** patton jak pierdolsiz,co ma piernik do wiatraka czy ja powiedzialem ze czuje sie wazniejszy,czy ja napisalem ze pablo czy cyrax sa kims lepszym od innch!!nie wiec ku*** nie wmawiaj mi czegos czego nie napisalem!ja o chodzeniu na mecze a ty o napierdalaniu o barwy!!
wybacz ale kur.. to jest roznica!!!
chodzi oto ze jest tu sporo osob ktore narzekaja na kilka rzeczy ale same nie przlacza sie do tego zeby bylo lepiej!!jesli ja np nie udzielam sie w chuligance to staram sie o tym nie pisac!!!
nie napisze ze np ktos jest slaby w chuligance bo sam siew tym nie udzielam!!
a tu jest sporo postow w ktorych narzeka sie na to ze malo ludzi chodzi na szpile,ze malo jezdzi(ok ja tez nie jezdze wszedzie,ale staram sie byc na kazdym meczu na ktorym mam mozliwosc byc,a nie wybieram sobie tylko z listy te lepsze mecze),ze oprawy sa beee!!i wiesz co ci powiem ze zazwyczaj cico to pisali sami nie chodza na mecze=(albo rzadko) sami nie jezdza na mecze itd!!!
mam nadzieje ze rozumiesz juz co mialem na mysli!!!

volek:
nikt nie napisal ze forum jest tylko dla tych co jezdza na wyjazdy!!mozliwe ze chlopaki to zle ujeli albo wyscie to zle zinterpteowali!!
rozumiem ze ktos nie moze jechac na mecz,ale nie rozumiem tego ze ktos moze jechac,ma mozliwosc jechania a nie jedzie bo mu sie nie chce,a potem jeszcze smie wszystko krytykowac!

dobra ale mniejsza juz z tym!po ch** tu sie wadzic,powinni my sie cieszyc ze wygrali my 1 szpil,ze dobrze sie to zaczlo!!
apzoa tym w sumie kazdy z nas jets na swoj sposob kbicem ruchu!czy jezdzi czy nie jezdzi,czy pomaga w czyms czy nie!!nie ma lepszych i gorszych!

CYRAX

#23 Post autor: CYRAX » 10 sie 2003, o 23:04

chłopaki jesli kogoś uraziłem z tym (nat chuligani) to wybaczccie ale nie chodziło mi o to że ty Bogas czy nie jezdzicie na mecze .Chodziło mi tylko o to żeby ci co sie wypowiadaja tu na forum starali sie jezdzic na szpile conajmniej u siebie a kto moze to niech jezdzi na wyjazdy.A ja nie mówia ze robota jest mniej ważna niz macz,owszem gdybym miał prace to tez napewno nie był bym na kazdym szpilu.Wiec tak jak mówia jesli kogos uraziłem to sorry.

P.S teraz cza do***ac piastulom i bedzie wszystko git,ahaaaaaa jeszcze jedno to prawda ze jestem tu na forum krótko ,wiec żałuje że nie siedziałem tu wczesniej.

pozdRo

19PABLO20

#24 Post autor: 19PABLO20 » 10 sie 2003, o 23:31

Mamy 653 zarejestrowanych użytkowników zz tego sa z innych klubów i nie mówcie mi ze oni wszyscy oczywiscie ci chorzowscy łaża na mecze u siebie bo sie rozplacze ze smiechu
radzion mozesz mi napisac co chciol ten zabol na kibicach????????i niezy opis!!!!!!!!!:):):):): poeta z ciebie !!!!!!!!!!!!!

CYRAX

#25 Post autor: CYRAX » 10 sie 2003, o 23:57

Pablo na www.kibice.pl ten jebniety zabol (jesli o tego chodzi) pytoł sie czemu nie zaciaglismy hamulca i cos tam pi***olił ze jak by nie psy to by nas dojebali w Chorzowie. :wink:

pozdRo

KK
Kontakt:

#26 Post autor: KK » 11 sie 2003, o 00:07

Panowie bez klotni miedzy soba, co zapatrzyliscie sie na blekitnych napierdalajacych sie miedzy soba?

Osobiscie bardzo szanuje wszystkich ktorzy jezdza na wyjazdy

Przyznam sie bez bicia. Zaliczylem 1, slownie jeden wyjazd... Na Korone przed tygodniem. Wyjazd jednak bardzo mi sie spodobal. Szczegolnie atmosfera...
Mysle ze w tym sezonie zrobie jeszcze kilka, moze kilkanascie wyjazdow...
Nie chce sie tlumaczyc. Mialem smaka jechac. Nie pojechalem nie ze wzgledu na brak czasu, czy kasy, ale z innej waznej okolicznosci...

Na Craxe i Podbeskidzie juz sie jednak szykuje...
A teraz wszyscy cisniemy na PIAST! mysle ze 6.000 powinno nas byc conajmniej... A mysle ze nawet cos kolo 8-9.000 jest w zasiegu...

Pozdro dla Waszystkich!

Jr

#27 Post autor: Jr » 11 sie 2003, o 07:45

Kkubicki może te 6.000 bedzie na dzień dzisiejszy bardzo dobra frekwencją oby tyle przyszło ja też kiedyś jezidziłem na wyjazdy teraz niestety niemoge ze wzgledów sam zajmuje sie pilka (trampkarze) i oni też graja w soboty dotego jeszcze praca + rodzina wynik jest prosty ale jak Ruch gra usiebie to biore wszystkich znajomych

niebieski78

#28 Post autor: niebieski78 » 11 sie 2003, o 07:45

Krzychu mam rozumiec ze rezerwojesz miejsce w sobote do Krakowa
:twisted:
dla rozladowania atmosfery -ja mam taka prace ze... musze jezdzic na szpile
w sobote jak Niebiescy bawili w stargardzie ja musialem byc na za***istym szpilu Polkowice Wisla

19PABLO20

#29 Post autor: 19PABLO20 » 11 sie 2003, o 08:21

Cyrax to to byli zabole tam te 50 dych ze sprzetem a jo myslol ze polonia:):):):)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#30 Post autor: radzion » 11 sie 2003, o 09:03

pablo jo jzu nic nie wiem !juz mom metlik w gowie!tyn pyndzel :lol: zabol sie pytol dokladnie to co napisol cyrax o hamulcu!!aha i jakie psy w chorzowie?na batorym nie blo kom[pletnire nikogo a na miescie tyz zech nikogo nie widziol!a jak psy byly to nie wierza ze rozjebali tych zaboli(polonia - bo juz w koncu tyz nie wiem kto to bol) i nie xzaczekali na peronie na nos!poza tym chopcy od nos wylazili na miescie!zreszta ch** im w żić :lol: :lol: i tak juz po fakcie!
a codo opis :lol: no wiesz ,to i tak jeszcze nie wszystko bolo!ale akcja z 2 balami na boisku bola nr 1 :lol: :lol: i amrio jak bije nom brawo :lol:

aha kk mo na stronce fotogaleria ze szpilu,sa 2 foty naszego sektora:
http://www.ruch.chorzow.pl/kibice/foto/ ... /index.php
Ostatnio zmieniony 11 sie 2003, o 09:15 przez radzion, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ