Czy rzeczywiście działają jakieś "ciemne siły"

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#16 Post autor: Scypion » 31 mar 2010, o 16:18

Witek46 pisze:Lutz, grzej, Lysy już dowiedli, że temat jest jak najbardziej na miejscu. Domagają się oni by zdjąć temat, bo wróg czyta, czeka i wykorzysta. Jednym słowem jest spisek a otwierający temat jest niczego nieświadomym narzędziem w rękach spiskowców.

Abo jest w spisku ;) Żartuja...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#17 Post autor: Patton » 31 mar 2010, o 17:03

Jest masa ciemnych sil!! Oto niektore z nich:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
:hyhy: :hyhy:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: gerhat » 31 mar 2010, o 21:18

Ja też wiem i nie powiem :P , chociaż niektórym poza forum powiedziałem.
Nie ma spisku pzpn, nie ma spisku sedziowskiego, nie ma spisku zusowskiego, nie ma spisku "warszawki" czy innych goroli - to wszystko strachy na lachy

Ale jest pewien problem z powodu którego ktoś nie śpi żeby mógł spać ktoś inny. I jeżeli są jakieś niedogodności dla Ruchu to z inspiracji tych którzy nie śpią, abyśmy nie urośli zbyt bardzo bo z małego problemu zrobi się duży problem. (1/17/24)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: jajo » 31 mar 2010, o 22:18

Jestem raczej przeciwnikiem spiskowych teorii dziejów. Wielu przeciwników klub sobie sam tworzy. Jedna sprawa mnie ostatnio denerwuje. Zawsze miałem duży szacunek dla C+, ale to że tak rzadko jestesmy transmitowani w paśmie C+. W tej rundzie bodajże tylko raz z Bełchatowem. Nie jestem z tych, którzy chcą żebyśmy pokazywani byli zawsze, ale wybranie takiego szlagieru jak Legia - Piast przy wiadomej atmosferze na Łazienkowskiej zamiast Lechia - Ruch jest dla mnie skandalem!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Elmer
Kontakt:

#20 Post autor: Elmer » 31 mar 2010, o 22:54

gerhat pisze:Ale jest pewien problem z powodu którego ktoś nie śpi żeby mógł spać ktoś inny. I jeżeli są jakieś niedogodności dla Ruchu to z inspiracji tych którzy nie śpią, abyśmy nie urośli zbyt bardzo bo z małego problemu zrobi się duży problem. (1/17/24)
Gerhat, to już w Starym Testamencie jest jaśniej napisane niż Twój powyższy wywód :hyhy:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Lothar Ślązok
Kontakt:

#21 Post autor: Lothar Ślązok » 31 mar 2010, o 23:55

jajo pisze:Jestem raczej przeciwnikiem spiskowych teorii dziejów. Wielu przeciwników klub sobie sam tworzy. Jedna sprawa mnie ostatnio denerwuje. Zawsze miałem duży szacunek dla C+, ale to że tak rzadko jestesmy transmitowani w paśmie C+. W tej rundzie bodajże tylko raz z Bełchatowem. Nie jestem z tych, którzy chcą żebyśmy pokazywani byli zawsze, ale wybranie takiego szlagieru jak Legia - Piast przy wiadomej atmosferze na Łazienkowskiej zamiast Lechia - Ruch jest dla mnie skandalem!
A w Wielki Czwartek jest transmisja z takiego hitu jak: Bełchatów-Odra.... A spokojnie mogła być transmisja z naszego meczu ze Śląskiem. No cóż Canal + się kompromituje, albo działają lobby z innych klubów....

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: gerhat » 1 kwie 2010, o 00:05

Lothar Ślązok pisze:A w Wielki Czwartek jest transmisja z takiego hitu jak: Bełchatów-Odra.... A spokojnie mogła być transmisja z naszego meczu ze Śląskiem.
wytłumacz mi jak zrobić transmisja w czwartek z meczu który się odbędzie w sobota :zdziwko: ,
technologia 3D nie oznaczo 3 dni naprzód :rotfl:
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2010, o 00:05 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#23 Post autor: Marceli ~Sk~ » 1 kwie 2010, o 00:05

gerhat pisze:Ja też wiem i nie powiem :P , chociaż niektórym poza forum powiedziałem.
Nie ma spisku pzpn, nie ma spisku sedziowskiego, nie ma spisku zusowskiego, nie ma spisku "warszawki" czy innych goroli - to wszystko strachy na lachy

Ale jest pewien problem z powodu którego ktoś nie śpi żeby mógł spać ktoś inny. I jeżeli są jakieś niedogodności dla Ruchu to z inspiracji tych którzy nie śpią, abyśmy nie urośli zbyt bardzo bo z małego problemu zrobi się duży problem. (1/17/24)
Znam osobe ktora byla po ciezkiej operacji glowy. Miala potworne bole. Zostala skierowana na terapie . Polegalo to na tym ,ze wmawiano tej osobie ,ze bol nie istnieje. Bol to fikcja. Wiesz , ze to niestety nie zaskutkowalo.
Tak smo Twoja teorjia.
;)

Awatar użytkownika
ch-R

#24 Post autor: ch-R » 1 kwie 2010, o 09:23

bzk pisze:Jakby Ruch zagrał w LE to w przyszłym sezonie będzie dużo więcej naszych meczy w C+ ponieważ będziemy lepszym towarem na sprzedaż niż drużyny, które nie grają w Europie.
Nie da rady ! Są trzy dni weekendu i trzy ekipy do transmisji . Zgadnij jakie to .A my ich wszystkich wyciulomy
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Harpo
Kontakt:

#25 Post autor: Harpo » 1 kwie 2010, o 09:42

gerhat pisze: wytłumacz mi jak zrobić transmisja w czwartek z meczu który się odbędzie w sobota :zdziwko: ,
Buahahahaha!!! :rotfl: :rotfl: Świetne! ;)
Wydaje mi się, że C+ raczej obiektywnie serwuje mecze "na żywo" - każdy chce zarobić, nawet Bełchatów (chociażby i siebie z Odrą).
Trochę bez sensu by było, jakby nie pokazywali meczy z udziałem cienkich drużyn (z dołu tabeli). I bardzo dobrze, że tak nie jest. Pamiętać należy, że dla nas KAŻDY mecz Ruchu jest "hitem" :)

PS. doping na meczu z Bełchatowem był niesamowicie słyszalny w C+, również w "Lidze +" chwalili nasz Zespół.
Czyli tu "ciemnych mocy" nie widzę. Poczekajmy jednak do ostatnich kolejek, jak będziemy w czubie. :luka:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: heli » 1 kwie 2010, o 09:43

Co do pokazywania meczy Legii i Wisły przy pustych trybunach, właśnie o to chodzi, skoro kibiców nie ma na stadionie, a są to osoby, które na pewno to interesuje to pokazują ich mecze, co przy z nikomej oglądalnosci c+, bardzo podnosi im "frekwencję" przed tv. Więc raczej mnie nie dziwi, że pokazują ich mecze, choć oczywiście można by się zastanawiać, czy zamiast takiego meczu nie lepiej pokazywać Lechia-Ruch czy Ruch-Polonia. I tu nie ma spisek czy nie spisek wiele do rzeczy, po prostu C+ wie, gdzie ma największą oglądalność i gdzie największy potencjalny rynek do roszerzenia sprzedaży.

Co do innych spisków nie wiem, ale myśłe, że większość można racjonalnie wytłumaczyć, no ale może ja już dałem się zmanipulować i jestem w matrixie, cholera wie ;) .

Dyskusja dyskusją i tak każdy zostanie przy swoim pewnie, co nie znaczy, ze nie można podyskutować
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: grzej » 2 kwie 2010, o 21:53

Pierwszy termin meczu ze Śląskiem był w czwartek, zmiana na sobotę nastąpiła na wniosek policji, która obawiała się, że kibice z Wrocławia wybiorą się na mecz w Lubinie.

I C+ w przypadku czwartku czekało na tą informację, skoro grał Bełchatów to ich pokazali, co nie zmienia faktu, że wy***ali nas zdrowo z meczami z Lechią i Polonią.
historiaruchu.pl

ODPOWIEDZ