Mecze Ruchu 87-89 (kaseta VHS)
- L_M
- Kontakt:
Hmm duzo osob deklaruje jakies archiwalne pamiatki i fotki, wiync moze, co zech dawno temu proponowol, stworzyc dzial kolekcjonerski, ale z takimi najciekawszymi pozycjiami.
Tysh mom troszka rarytasow:) Ksiazki na 40-lecie, 50-lecie, 75-lecie, stare fotki druzynowe, bilety, programy sprzed 10 lot, stare proporce.
Mysla ze to by bolo ciekawe.
Tysh mom troszka rarytasow:) Ksiazki na 40-lecie, 50-lecie, 75-lecie, stare fotki druzynowe, bilety, programy sprzed 10 lot, stare proporce.
Mysla ze to by bolo ciekawe.
Extra pomysl z tymi CD !!!!!!!!!!!
Ja mam super jakosci duze urywki z meczu Gornik- Ruch (bylo0:0) sprzed paru lat, jak bylo 20000 ludzi w Zabrzu, a nasz mlyn na 3 sektorach - super widac!! Oprocz tego Ruch-Wisla (1:1) i ten karny w ostatniej minucie...
Mam jeeszcze II polowe meczu Ruch-Gornik (3:1) (pechowy sezon-4 miejsce i porazka na Slaskim w PP): jakosc obrazu nie najlepsza, ale dzwiek super (wtedy to byl doping!).
No i moj "skarb": caly mecz+wywiady itp finalu PP w Warszawie: Ruch-Belchatow
Ja mam super jakosci duze urywki z meczu Gornik- Ruch (bylo0:0) sprzed paru lat, jak bylo 20000 ludzi w Zabrzu, a nasz mlyn na 3 sektorach - super widac!! Oprocz tego Ruch-Wisla (1:1) i ten karny w ostatniej minucie...

Mam jeeszcze II polowe meczu Ruch-Gornik (3:1) (pechowy sezon-4 miejsce i porazka na Slaskim w PP): jakosc obrazu nie najlepsza, ale dzwiek super (wtedy to byl doping!).
No i moj "skarb": caly mecz+wywiady itp finalu PP w Warszawie: Ruch-Belchatow
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja myślę, że może lepiej było by nie robić aukcji, tylko uruchomić normalną sprzedaż płytek z takimi materiałami - myślę, że wtedy można by było zarobić więcej kasy (z przeznaczeniem na ultras, bądź inny cel),a także byłaby więkdsza szansa rozpropagowania "elementów historii" naszego Ruchu.
Można by ewentualnie zrobić aukcję takich płytek, ale np. z autografami (na krążku) piłkarzy uczestniczących w wydarzeniach przedstawionych na CD, lub legend np. p. Gerard Cieślik, prof. J. Miodek itp...
Płyty "zwykłe" powinny być ogólnie dostępne...
Myślę, że tak by było najlepiej - zysk stricte finansowy oraz zysk niematerialny w postaci promocji, przypomnienia nam kibicom "głodnym" radości na Cichej, pieknych chwil glorii i supremacji NIEBIESKICH
Można by ewentualnie zrobić aukcję takich płytek, ale np. z autografami (na krążku) piłkarzy uczestniczących w wydarzeniach przedstawionych na CD, lub legend np. p. Gerard Cieślik, prof. J. Miodek itp...
Płyty "zwykłe" powinny być ogólnie dostępne...
Myślę, że tak by było najlepiej - zysk stricte finansowy oraz zysk niematerialny w postaci promocji, przypomnienia nam kibicom "głodnym" radości na Cichej, pieknych chwil glorii i supremacji NIEBIESKICH
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak sie sklada , ze ostatnio zbrenowalem DVD z kasety VHS , na ktorej sa mecze ( przewaznie fragmenty oraz ostatni obszerny z Gornikiem Wlb ,razem z feta) Ruchu z rundy wiosennej 1989..Jest to nagrane w 2 kolorach ( czarnym i bialym :lol: ) i nie jest to napewno jakosc DVd.
Dj Maciar masz lepsza wersje ?
Dj Maciar masz lepsza wersje ?