Muzyka Przed Meczem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
NEPTUNGDANSK

#16 Post autor: NEPTUNGDANSK » 31 lip 2003, o 17:12

...i jak Was znam byscie szukali takiej babeczki ktora nie byla by górolka bo juz to widze gdyby jej kibice na Cichej niepolubili...hehe hasla w stylu ty górolko won ze slonska hehe itp.

A swoja droga cialko ma :P

Gość

#17 Post autor: Gość » 31 lip 2003, o 22:20

Jezeli chodzi o hymn to mnie sie bardzio podobal ten co mielismy wczesniej!!!

"DO BOJU NIEBIESCY..." -bylo by bardzo fajnie jak by wrocil!!! :wink: Ten co jest teraz to zbyt ladny nie jest... :roll:

Nexus
Kontakt:

#18 Post autor: Nexus » 1 sie 2003, o 09:36

Muza z mortal kombat jest za***ista do tego typu rzeczy 8)

PS. mam tez gdzies fajna mp3 hiszpanskiego zespolu ska, na czesc Athletico jak znajde to wrzuce :D

Harpo

#19 Post autor: Harpo » 1 sie 2003, o 10:51

Niezly pomysl, ale....jest jeden powazny problem: MAMY FATALNE NAGLOSNIENIE!!! Z takich glosniczkow (przypominaja tuby propagandowe socjalizmu na ulicach ;)) ma leciec doping?! Toz to profanacja! No, ale moze znalazlo sie troche kasy na poprawienie jakosci audio na Cichej.....

Sebol

#20 Post autor: Sebol » 3 sie 2003, o 04:45

NEXUS, co do pomysłu z Mortal Kombat to trafiłeś w dziesiątkę :D Oczywiście takie numery powinny wypełniać czas w przerwie spotkania, a przed meczem powinniśmy powrócić do starego, dobrego hymnu Niebieskich : "Ruchu Nasz kochany..." ( chętnie dorwał bym gościa, który zmienił tą tradycję :evil: ) Wszelkie przeróbki i jakieś nowatorskie "przeboje" nigdy nie będą w stanie oddać ducha tego klubu i wpłynąć tak pozytywnie na atmosferę przed każdym widowiskiem 8)

------------------------------------
FOREVER RUCH !!

Rudzianin

#21 Post autor: Rudzianin » 4 sie 2003, o 03:28

A ja wychodzez takiego załozenia ze skoro nasi kopacze lubia jezdzic do piramidy itp. to moze jakas jazda typu Love Committe,Moguai,Nature One,Starsplash moze to by ich jakos ozywialo :lol: a i kibice by sie tez niezle bawili :) :) :)
pozdRo

Ganol
Kontakt:

#22 Post autor: Ganol » 4 sie 2003, o 13:51

Muza przed mecza jestem za i popieram pomysł przywrócenia "Ruchu nasz kochany"
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Łukasz

#23 Post autor: Łukasz » 20 sie 2003, o 15:59

Moj kumpel (Gieksiarz niestety :) )posłał mi mp3 jak ją przesłuchałem to okazało że była to piosenka o gks jej piłkarzach , kibicach itd , ta piosenką śpiewali kibice. Moze bysmy tez ytaką nagrali ? co wy na to. Sam pomysł z muzą jest spoko.

Jr

#24 Post autor: Jr » 21 sie 2003, o 14:50

jak znam życie to my tu gadu gadu o piosenkach o oprawie ale i tak nie wszystko jest w naszch re kach najpierw trzeba zrobić odpowiednie nagłośnienie !!!!! bo kur... nic nie słychać a potem myśleć o reszcie

19PABLO20

#25 Post autor: 19PABLO20 » 21 sie 2003, o 15:12

ja prponuje zaspiewac zawsze przed mezcem legia to stara.....:):):):):)ale by bylo !!!!!!

USH
Kontakt:

#26 Post autor: USH » 21 sie 2003, o 17:37

19PABLO20 pisze:ja prponuje zaspiewac zawsze przed mezcem legia to stara.....:):):):):)ale by bylo !!!!!!
Pablo coś w tym jest ,bo to jak sie spiewa to jakos wszyscy sie dołączają,a do normalnego dopingu to raczej rzadko :oops:
Choć na meczu z Piastem już była b.duża poprawa.Oby tak dalej.

Viro

#27 Post autor: Viro » 21 sie 2003, o 17:43

jak bylem na Bochum to mieli na wyjscie pilkarzy nagrany taki chymn spiewany przez kiboli i caly stadion spiewal razem, byl to tak oglusajacy spiew , ze az dreszcze przechodza
dodam ze mieli tez za***iste naglosnienie :lol:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#28 Post autor: L_M » 21 sie 2003, o 21:01

za***iste naglosnienie mieli nawet na craxie. To co jest u nas to z poprzedniej ery.

Super bylby jakis hymn, spiewany przez kibicow. Tylko potem kazdy wstydzi sie spiewac na trybunie, efekt jest taki ze spiewaja tylko w mlynie. I to trzeba zmienic. Mysle ze przydaloby sie jakos zorganizowac to tak, zeby np po 20 osob z mlyna przychodzilo na trybune i rozkrecalo ja...

WOJTEKK

#29 Post autor: WOJTEKK » 22 sie 2003, o 09:34

jak tak sie tak lubia bawic to SCOOTER miał fajny kawałek pt.fajeeeeer jak by tak dupło z głosników oczywiscie nowych to bybyło :P bo póki co na pogrzebie jest lepsze nagłosnienie :oops:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#30 Post autor: Patton » 22 sie 2003, o 10:34

Nie to co na Lechu, jak fajnie przywiezli takim traktorkiem na murawke glosniczki JBL.... pomarzyc zawsze mozna :? Moze tak Soniak, ew. Infinity nas bedzie w tej materii wspierac? :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ