A ty co ? Życzliwy sądziod Sałdonia czy jaki ch*j ? A może som Otte (sk***iel czszewo)kazoł ci tu sie zarejestrować ? A może Otte to ty ?lolek1968 pisze:Sadloń to prawo ręka Kopla człowiek który zajmuje sie pozyskiwaniem głosów na farach i we altyshajmach.Członek Związku Górnośląskiego czyli przechowalni poczytajcie sobie kto należy do tego skansenu emerytów organizacja typu Polski Śląsk.Członków RAŚ(co osobiscie słyszałem nazywa hitlerowcami)Dużo by można napisać otym Panu ale napewno nie to że cokolwiek zainteresuje go bezinteresownie.Kiedyś po którymś głębszym z kolei(doi jak smok)powiedział że Grażyński nbył najlepszym wojewodą zgroza.Jedne co mu cza zaliczyć na plus to że jest wielkim kibicym Ruch-u
StadionŚląski biało-czerw. symbol dupowatości?
- ch-R
Re: Ruch
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patrykk
Raczej jest to reguła, a wyjątki ciynżko wytłumaczyć, nawet jak ktoś godo po Ślonsku-w papierach musi mieć nasrane i kropkaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!

A "Wilimowski" to niy jest prawdziwe nazwisko Eziego!
Niy dla bioło-czerwonego Ślonskigo!
PS. Kaj som nasze Poloki, kiere ponoć przede wszystkim uważajom sie za Ślonzoków i tyn region jest do nich nojwożniejszy?Czemu niy zabierocie głosu w dyskusji?Rozumia ze wom biel i czerwien niy przeszkadzo?
Oberschlesien Erwache !!!
- Korfanty
- Kontakt:
Godosz i moszPatrykk pisze:Raczej jest to reguła, a wyjątki ciynżko wytłumaczyć, nawet jak ktoś godo po Ślonsku-w papierach musi mieć nasrane i kropkaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!![]()
PS. Kaj som nasze Polacy, kiere ponoć przede wszystkim uważajom sie za Ślonzoków i tyn region jest do nich nojwożniejszy?Czemu niy zabierocie głosu w dyskusji?Rozumia ze wom biel i czerwien niy przeszkadzo?

Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby,zrobienie stadionu pół na pół.Jena część Biało Czerwona a druga Żółto-Niebieska,innego rozwiązania w tym konflikcie nie widzę

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
44 !!!
- Patrykk
dobre:)Korfanty pisze:Godosz i moszPatrykk pisze:Raczej jest to reguła, a wyjątki ciynżko wytłumaczyć, nawet jak ktoś godo po Ślonsku-w papierach musi mieć nasrane i kropkaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!![]()
PS. Kaj som nasze Polacy, kiere ponoć przede wszystkim uważajom sie za Ślonzoków i tyn region jest do nich nojwożniejszy?Czemu niy zabierocie głosu w dyskusji?Rozumia ze wom biel i czerwien niy przeszkadzo?![]()
Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby,zrobienie stadionu pół na pół.Jena część Biało Czerwona a druga Żółto-Niebieska,innego rozwiązania w tym konflikcie nie widzę"Wilk syty i owca cała"
Oberschlesien Erwache !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mnie by się podobał czarny jak węgielPatrykk pisze:dobre:)Korfanty pisze:Godosz i moszPatrykk pisze:Raczej jest to reguła, a wyjątki ciynżko wytłumaczyć, nawet jak ktoś godo po Ślonsku-w papierach musi mieć nasrane i kropkaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!![]()
PS. Kaj som nasze Polacy, kiere ponoć przede wszystkim uważajom sie za Ślonzoków i tyn region jest do nich nojwożniejszy?Czemu niy zabierocie głosu w dyskusji?Rozumia ze wom biel i czerwien niy przeszkadzo?![]()
Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby,zrobienie stadionu pół na pół.Jena część Biało Czerwona a druga Żółto-Niebieska,innego rozwiązania w tym konflikcie nie widzę"Wilk syty i owca cała"

a po dwóch stronach flaga Polska i Górnośląska, taki motyw: http://stadiony.net/pictures/sco/hampde ... park04.jpg
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Korfanty
- Kontakt:
mulan pisze:mnie by się podobał czarny jak węgielPatrykk pisze:dobre:)Korfanty pisze:Godosz i moszPatrykk pisze:Raczej jest to reguła, a wyjątki ciynżko wytłumaczyć, nawet jak ktoś godo po Ślonsku-w papierach musi mieć nasrane i kropkaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
a po dwóch stronach flaga Polska i Górnośląska, taki motyw: http://stadiony.net/pictures/sco/hampde ... park04.jpg
Dobre

44 !!!
44 !!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Wycofuja sie z gupoty keroch napisoł. Choć faktem jest, że tego typu nazwiska nie są typowe dla Śląska... ale, że historia nie stoi w miejsu etc...Wilimowski nazywol się Pradellaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!
ale kabaret... moze jeszcze czesc w inne barwy? Albo każdy sektor inny?Korfanty pisze: Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby,zrobienie stadionu pół na pół.Jena część Biało Czerwona a druga Żółto-Niebieska,innego rozwiązania w tym konflikcie nie widzę"Wilk syty i owca cała"
- Korfanty
- Kontakt:
Scypion pisze:Wycofuja sie z gupoty keroch napisoł. Choć faktem jest, że tego typu nazwiska nie są typowe dla Śląska... ale, że historia nie stoi w miejsu etc...Wilimowski nazywol się Pradellaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!
ale kabaret... moze jeszcze czesc w inne barwy? Albo każdy sektor inny?Korfanty pisze: Dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby,zrobienie stadionu pół na pół.Jena część Biało Czerwona a druga Żółto-Niebieska,innego rozwiązania w tym konflikcie nie widzę"Wilk syty i owca cała"
Zaproponuj coś od siebie,krytykować każdy potrafi

44 !!!
44 !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja a moze by tak zrobic we wszystkich fanach, slunskiej, niymieckiej, czeskiej, polskiej i europejskiej?
Wymyslejcie bardziyj co chop to inno koncepcja. Abo koncepcja gornoslonsko abo kapiasto polsko.
Wymyslejcie bardziyj co chop to inno koncepcja. Abo koncepcja gornoslonsko abo kapiasto polsko.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
zólto niebieski, niebieski lub neutralny...nie ma co wiecej wymyslacKorfanty pisze:Scypion pisze:Wycofuja sie z gupoty keroch napisoł. Choć faktem jest, że tego typu nazwiska nie są typowe dla Śląska... ale, że historia nie stoi w miejsu etc...Wilimowski nazywol się Pradellaoiowiec pisze:ZGODZOM SIĘ Z PANEM SADŁONIEM 100% POPARCIA DLA TEJ INICJATYWY!!!!!!!!! SCYPION CZY LUDZIE KTÓRYM NAZWISKO KOŃCZY SIĘ NA SKI TO W TWOICH OCZACH MUSZĄ BYĆ GOROLE!!!!TO ERNEST OTTO WILIMOWSKI TYŻ BYŁ CHYBA GOROL!!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ SYNEK!!!!!
Zaproponuj coś od siebie,krytykować każdy potrafi
- D_T_G
- Kontakt:
Jeśli ma na nim kiedykolwiek grać Ruch to, żeby było jak najwięcej niebieskiego - więc optowałbym za oficjalnymi barwami województwa, co ma moim zdaniem większe szanse na przeforsowanie niż barwy obecnie w żaden sposób administracyjnie ukonstytuowanego historycznego regionu Górnego Śląska.

Ostatnio zmieniony 28 lis 2009, o 16:07 przez D_T_G, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
- theirons
- Kontakt:
Nie rozumie tylko dlaczego wszyscy wciaz twiedza ze mecze finalowe rozgrywane beda u nas na Slaskim...Damiano pisze:A do mnie Ruch jest jedynym wybawieniem Śląskiego bo jak my tam niy bydymy grać to kto repra z armenią czy innymi mongołami i to roz w roku plus finał PP jak niy bydzie groł Ruch to stadion pusty.
To ze Warszawa oglosila, ze finaly PP beda na Stadionie Narodowym nie jest rowoznaczne z tym ze bedzie to Stadion Slaski... Po zbudowaniu miano Stadionu Narodowego przejmie stadion w Warszawie... A to ze oglosili to kiedy jedynym SN byl Slaski to tylko slowa, ktore mialy przekazac istotna wiadomosc z pomineciem "drobnych szczegolow"...

zeby nie bylo offttopu - tez jestem za pozostawieniem obecnego koloru badz polaczenia zoltego z niebieskim...