Na mecz za darmo !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
pko

#16 Post autor: pko » 9 maja 2003, o 13:51

bolek bez obrazy chyba nie zrozumiales ... ten ruch ze strony zarzadu gdyby nastapil bo caly czas nie mamy oficjalnego potwierdzenia bylby jedynie iluzorycznym wyjsciem w strone kibicow ... pomysl logicznie ci z identyfikatorami to w wiekszosci my ci ktorzy bylismy nawet wtedy kiedy trzeba bylo zaplacic natomiast wiekszosc ktora tych identyfikatorow nie posiada do wlasnie ci ludzie na ktorych nam bardziej zalezy ... oni nie przychodza bo dziadowskie widowiska oferuje nam obecnie ruch ale moze skusza sie kiedy za ta szmire nie beda musieli zaplacic a my w tym czasie staniemy na wysokosci zadania i rozbujamy stadion tak ze odleci w niebo niesiony dopingiem oni zalapia i przyjda nastepnym razem bo im sie podobalo i zaplaca niewielkie zreszta pieniadze ... a my bedziemy zadowoleni bo juz nie bedziemy musieli sami sie drzec ale bedzie nas dwa razy wiecej ... dlatego ja przyjde i zaplace bo albo wszyscy albo nikt

Bolek
Kontakt:

#17 Post autor: Bolek » 9 maja 2003, o 13:51

Wiesz co radzion ja mam swoje zdanie ty masz swoje zdanie i niech tak zostanie.
Tyle w tym temacie.

p.s. a tak wogole ty sie najbardziej ciepiesz majac identyfikator
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#18 Post autor: radzion » 9 maja 2003, o 14:04

widza ze niestety ostatnio ciezko u niektorych z logicznym rozumowaniem!!!
jak bydzie za friko do tych co maja identyfikatory to i tak nie przidzie wiecej ludzi niz 3000 tysiace,a jakby bolo do wszystkich to my kozdy mogl przisc i by bolo wiecej!!
ale widzisz neistety niepotrafisz mi logoicznie odpowiedziec na pytanie!w czym sa lepsi ci co maja identyfikaory od tych co nie maja!w czym np ty zes jest lepszy od jakiegos dziadka kiery nie mo identyfikatory a tyz lazi na kozdy szpil i z pewnoscia wydol wece kasy na bilety niz nie jeden z nos a teroz bydzie musiol zaplacic bo nie mo kawalka makulatury?????????/

ciepia sie ,a wiesz czemu??bo jo sie nie uwazom za lepszego kibica ruchu niz kto inny ino z kuli tego ze mom identyfikator!!!do mnie poprostu jest to niespraiwedliwe, z eludzie kiere laza na szpil od poczatku sezonu i keire placa co szpil minimum 10 zl teroz tyz byda musieli placic,a jakies boroki co ani razu nie byli na szpilu byda mogli wlyzc za darmo bo maja ten identyfikator!!
no ale mosz racja,kozdy mo swoje zdanie,kozdy mo do iego prawo,jak uwazosz ze tak akurat bydzie dobrze,to wez ise go jutro i wlzy za darmo!jo zaplaca te 10 zl,nie zbawi mie to,ale jak wszyscy to wszyscy a nie jakies grupy!!!
napisolchbych jeszcze cos ale to ci powem juz jutro jak pojadymy na szpil :wink:
aha bolek:jadymy tak jak zwykle :wink:

Gość

#19 Post autor: Gość » 9 maja 2003, o 14:27

Radzion popieram cię w stu procentach.Bo po co jakiemus dziadkowi albo dziewczynie identyfikator.Chodzi o to żeby jutro na stadion przyszły rodziny.Bo Ci co maą ident.. i tak są na dobre i złe z Ruchem na każkym meczu

Gość

#20 Post autor: Gość » 10 maja 2003, o 13:47

No to za***iscie. Identyfikatora nie mam ale pozycze i moze uda mi sie na niego wejsc :) Wtedy kase na bilet dam na oprawe. Ale czy te ci*** co sprawdzaja identyfikatory moze sie skapna ze to nie ja.

ODPOWIEDZ