Wizytówka Chorzowskiego Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#16 Post autor: wolfik » 31 lip 2007, o 10:58

Nie wiem co bylo na TVN, ale chodzilo mi o C+, gdzie kompletnie nie wiedzieli co o Ruchu powiedziec, no to zostal im temat zaciagu slowackiego i motto ze lepiej szukac blizej niz dalej no i ze zobaczymy jak sobie Ruch dalej bedzie poczynal i tyle.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

sebaro
Kontakt:

#17 Post autor: sebaro » 31 lip 2007, o 11:17

scanerboy pisze:To jest nawet zrozumiałe. W końcu redaktorzy TVN i piłkarze Legii mają płacone z tej samej kasy. Dziwi tylko jedno, robią to na tyle mało dyskretnie, ze widzowie to widzą, czego efektem najpierw jest wkurzenie, potem smiech a na końcu totalne olewanie i ogólna niechęć do wszystkiego co warszawskie. Nie zmienia to faktu, że jeśli chcemy aby o nas mowiono, przede wszystkim musimy sami się o to postarać - temat o tzw. "medialności" już był.
Właśnie chodzi mi oto "mało dyskretnie".
A odnosiłem się do tematu - tzn. krótka wstawka Kutza, który mówił o Cieśliku. I to było praktycznie wszystko na temat Niebieskich.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

makel

#18 Post autor: makel » 31 lip 2007, o 13:48

Reportaz o Ruchu nawet niezły ,ale reszta jak zwykle

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#19 Post autor: Rolik » 31 lip 2007, o 15:19

elegancki :hyhy:
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

Kicol