Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
A na koncu okaze sie ze to przedluzenie Alby 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radwański dzisiej przedłużył kontrakt
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Nie wiem czy to przez efekt Loski czy przez to uciszanie przez nich naszych po bramce na 1:1 ale zawsze mi kojarzyli się z zabrską mentalnością. Tak Biedrzycki jak Radwański.
Bardziej się obawiam tej ciszy, która od dwóch tygodni trwa, tym bardziej że Marcin dosyć mocno podkreślał, że pracowali nad transferami od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że odbilismy się już w tych tygodniach kilka razy od ściany. Kasa rządzi.
I choć człowiek z nadzieją na spore wzmocnienie liczył tak teraz patrząc, że na rynku naszym kluczowym (I liga) nie wiele już zostało to mimo wszystko kontynuacja drogi, którą obraliśmy jest mi bliższa niż licytowanie się o wpompowywanie kasy w graczy, którzy jeszcze w EX dobrze nie zaistnieli, nierzadko będąc blisko spadku ze swoimi pierwszoligowymi zespołami.
Bardziej się obawiam tej ciszy, która od dwóch tygodni trwa, tym bardziej że Marcin dosyć mocno podkreślał, że pracowali nad transferami od dłuższego czasu. Mam wrażenie, że odbilismy się już w tych tygodniach kilka razy od ściany. Kasa rządzi.
I choć człowiek z nadzieją na spore wzmocnienie liczył tak teraz patrząc, że na rynku naszym kluczowym (I liga) nie wiele już zostało to mimo wszystko kontynuacja drogi, którą obraliśmy jest mi bliższa niż licytowanie się o wpompowywanie kasy w graczy, którzy jeszcze w EX dobrze nie zaistnieli, nierzadko będąc blisko spadku ze swoimi pierwszoligowymi zespołami.
-
- Kontakt:
Kamil Mazek
-
- Kontakt:
Jest taki. Spadł z Chojnicami będąc na bocznicy w najsłabszym zespole. To chyba żart z Twojej strony, co?
-
- Kontakt:
Darujcie sobie Mazka, to ten co Ruch mu blokował karierę nie puszczając go do Lubina
-
- Kontakt:
Nie no, zaraz tu zobaczymy nazwisko Wiecha czy jakiegoś innego Giela XD
- Radvan138
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wolę taka Ciszę niż iść droga wisly
Dziś podpisali Hiszpana z 3 Ligi , 36 meczy 2 bramki

Gajos dziś rozwiązał kontrakt z Lechia.
Dziś podpisali Hiszpana z 3 Ligi , 36 meczy 2 bramki

Gajos dziś rozwiązał kontrakt z Lechia.
-
- Kontakt:
Spokojnie. Dejcie pracować zarządowi. Transfery lubiom cisza

-
- Kontakt:
Starzynski na dziyn dobry plaskacza na przypomnienie, ze to jest Ruch, a nie rzadowo posadka w Lubinie, w sumie niy widza tego, synek jest wypolony, totalnie do dupy.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Akurat teraz momy tako szatnia, że go szybko ustawią do pionu jak nie bydzie mu się chciało lotać.
-
- Kontakt:
u mnie jak mam człowieka którego trzeba ustawiać do pionu - nie powiem często to są przydatni ludzie, to nigdy taki typ nie dostaje odpowiedzialnych zadań i z reguły jest w dolnej części, jeśli chodzi o wysokość wynagrodzenia.
Teoria względności, jeśli szatnia ma wpływ na niego, to on ma wpływ na szatnie.
Teoria względności, jeśli szatnia ma wpływ na niego, to on ma wpływ na szatnie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tylko że ktoś wcześniej z nim podpisze kontrakt, a mało nie weźmie. Potem to czy bedzie groł czy nie płacić trzeba.
-
Jest wolne stanowski dyrektora sportowego złóżcie CV. Naprawdę już się czytać tego nie da ten człapie ten chciał odejść do zagłębia Lubin ten dużo zarabia. Czytać już się tego nie da skoro są nim zainteresowani to jest potrzebny. Chyba niektórzy zapomnieli, ze nie jesteśmy rakowem żeby sobie przebierać w piłkarzach. A w piłce nożnej nie potrzeba tylko „Walczaków”