Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
Pisałem juz wcześniej o Michaliku, ale pisałem tez o Poczobucie, pomocnik a liczby ma mega dobre
8 bramek i 5 asyst , do wzięcia za darmo
Banaszewski też byłby wzmocnieniem.
8 bramek i 5 asyst , do wzięcia za darmo
Banaszewski też byłby wzmocnieniem.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://sportdziennik.com/ruch-chorzow- ... a-kadrowa/To okienko może okazać się czasem powrotów na Cichą.W kuluarach krążą m.in. nazwiska Filipa Starzyńskiego czy Mateusza Bartolewskiego, którzy rozstali się z Zagłębiem Lubin, no i bramkarzy: Krzysztofa Kamińskiego, Michała Buchalika, a nawet Matusza Putnocky’ego. Prawdopodobne, że wśród nich jest ten, który wkrótce rywalizować będzie o miejsce między słupkami z jednym z głównych architektów trzech z rzędu awansów, czyli Jakubem Bieleckim.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
Na tle Putnockiego i Buchalika to jednak Kamiński na rezerwę nie wygląda tak źle. Można to było przewidzieć, że Osobiński będzie chciał w końcu gdzieś zagrać, dziękujemy za godną rywalizację i deptanie po piętach Bielowi 
Czyli szybko podsumowując.
Odchodzą:
Osobiński, Nawrocki, Witek, Kwietniewski, Maj, Feliks, Kobusiński, Pląskowski, prawdopodobnie Janoszka
Przedłużenie kontraktu:
Sadlok, Sedlak, Szywacz

Czyli szybko podsumowując.
Odchodzą:
Osobiński, Nawrocki, Witek, Kwietniewski, Maj, Feliks, Kobusiński, Pląskowski, prawdopodobnie Janoszka
Przedłużenie kontraktu:
Sadlok, Sedlak, Szywacz
-
- Kontakt:
Coś mi świta z tyłu głowy że odejście Kamińskiego od nas nie było jakieś normalne tylko były dymy chyba o kase ?
Bodajże jego małżonka nas obrażała i pruła w socialach..
Pamięta ktoś te sytuacje czy pomyliłem osoby ??
Niebieska Dzielnica Halemba
-
I już zaczynamy spirale nienawiści na kolejnego skoro sobiech nie przychodzi trzeba znaleźć kolejnego co miał czelność odejść. Odszedł za kasę do Japoniinrsl-halemba pisze: ↑15 cze 2023, o 10:41Coś mi świta z tyłu głowy że odejście Kamińskiego od nas nie było jakieś normalne tylko były dymy chyba o kase ?
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nrsl-halemba pisze: ↑15 cze 2023, o 10:41Coś mi świta z tyłu głowy że odejście Kamińskiego od nas nie było jakieś normalne tylko były dymy chyba o kase ?
Może miała swoje powody

Po studiach pracowała przez 2,5 roku w klubie Ekstraklasy, w Ruchu Chorzów na stanowisku specjalistki do spraw marketingu i sprzedaży. To tam poznała swojego przyszłego męża.
-
Niektórych zweryfikowały mecze z ŁKSem, Arką czy szczewami w PP - których składy, są na poziomie walki o utrzymanie w ekstraklasie, gdzie tempo gry jest wyższe niż w 1l. Czuje że wojowanie Szywaczem czy Sadlokiem, może się nie skończyć dobrze... Dla Ecika kontrakt na pół roku czy nawet 1 mecz, ale w Ruchu, w ekstraklasie musi zagrać, byłoby to nieeleganckie, gdyby go tego pozbawiono.
Co do Kaminskiego, to żalił się na wtedy na "zarząd" a nie na Ruch, a Natalia to chyba fanka Ruchu, więc pewnie jak pluli, to na Patermana etc
Co do Kaminskiego, to żalił się na wtedy na "zarząd" a nie na Ruch, a Natalia to chyba fanka Ruchu, więc pewnie jak pluli, to na Patermana etc

-
- Kontakt:
Jak mówiłem żeby zaproponować Janoszce kontrakt w sztabie to tutaj barany by mnie zjadły a coraz więcej na całkowite nawet, odejście Łukasza wskazuje. Najlepiej nic nie pisać i czekać.
-
- Kontakt:
Kamińskiego to Stanowski pociągnął za język po wizycie w C+. Myślę, że dobrze się stało. Wprawdzie jeden wrzód dalej siedzi, ale reszta odpadła i się goi.
Jego żona pracowała w marketingu i wydaje mi się, że ogarniała robotę.
Jego żona pracowała w marketingu i wydaje mi się, że ogarniała robotę.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie tylko Stanowski, bo jego dziewczyna na socialach też wrzucała niewybredne docinki klubowi, wyśmiewając nas wielokrotnie. Oczywiście zawsze ciężko w takich sytuacjach oddzielić, gdzie jest to atak na klub, a gdzie na nieudolnych ludzi nim zarządzających, którzy czegoś niedopełnili.
Natomiast były osoby, które w takim okresie były w podobnej sytuacji i odchodzili w ciszy. Oczywiście możliwe, że po podpisaniu kontraktu w Japonii mieli wywalone na drobne z Ruchu, a inni takiej możliwości nie mieli.
Najwięcej się udzielali w tym Babiarz i Kamiński.
Pomimo, że po ludzku może i miała rację to jakoś niechciałbym by akurat Kamiński wrócił do klubu, bo nie ma pewności, że jak tylko pójdzie coś nie tak to zaraz dla paru kliknięć wszystko wyniosą.
Natomiast były osoby, które w takim okresie były w podobnej sytuacji i odchodzili w ciszy. Oczywiście możliwe, że po podpisaniu kontraktu w Japonii mieli wywalone na drobne z Ruchu, a inni takiej możliwości nie mieli.
Najwięcej się udzielali w tym Babiarz i Kamiński.
Pomimo, że po ludzku może i miała rację to jakoś niechciałbym by akurat Kamiński wrócił do klubu, bo nie ma pewności, że jak tylko pójdzie coś nie tak to zaraz dla paru kliknięć wszystko wyniosą.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jo był zawsze sceptyczny jeśli chodzi o powroty do klubu. Jak widza te przymiarki Kamiński, Buchalik, Putnocky to naprowde mom dość. Zastanawiom się czy nie ma kogoś z regionu, za mniejszo kasa, ale głodnego sukcesów i chcącego się pokozać, a nie zaś takie odgrzewanie kotleta.
-
- Kontakt:
Jak takiś sceptyczny to powiedz to Fosie czy Ecikowi.A co do bramkarzy to podpowiedz kto młody zdolny i za darmo i najlepiej żeby wszystko chytołRafal1920 pisze: ↑15 cze 2023, o 14:04Jo był zawsze sceptyczny jeśli chodzi o powroty do klubu. Jak widza te przymiarki Kamiński, Buchalik, Putnocky to naprowde mom dość. Zastanawiom się czy nie ma kogoś z regionu, za mniejszo kasa, ale głodnego sukcesów i chcącego się pokozać, a nie zaś takie odgrzewanie kotleta.
zbyszek
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z regionu, ambitnego modego co chce sie pokozać i niy drogiego to momy Biela.Rafal1920 pisze: ↑15 cze 2023, o 14:04Jo był zawsze sceptyczny jeśli chodzi o powroty do klubu. Jak widza te przymiarki Kamiński, Buchalik, Putnocky to naprowde mom dość. Zastanawiom się czy nie ma kogoś z regionu, za mniejszo kasa, ale głodnego sukcesów i chcącego się pokozać, a nie zaś takie odgrzewanie kotleta.
I właśnie potrzebujymy kogoś doświadczonego, jak by Bielu niy podołoł.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tez o tym myslalem, tylko de facto blokujesz mu wtedy grnaie.fRoś pisze: ↑15 cze 2023, o 11:20Niektórych zweryfikowały mecze z ŁKSem, Arką czy szczewami w PP - których składy, są na poziomie walki o utrzymanie w ekstraklasie, gdzie tempo gry jest wyższe niż w 1l. Czuje że wojowanie Szywaczem czy Sadlokiem, może się nie skończyć dobrze... Dla Ecika kontrakt na pół roku czy nawet 1 mecz, ale w Ruchu, w ekstraklasie musi zagrać, byłoby to nieeleganckie, gdyby go tego pozbawiono.
Co do Kaminskiego, to żalił się na wtedy na "zarząd" a nie na Ruch, a Natalia to chyba fanka Ruchu, więc pewnie jak pluli, to na Patermana etc![]()
jak ma w planach konczenie kariery, to jest to ok pomysl.
ale jak chce dalej gdzies grac w 1-2 lidze, nie widzimy go w skladzie, to wtedy trzeba mu dac odejsc, a kwiatki wreczyc "przy okazji".
z tymi bramkarzami, co ktos pisal, zeby szukac mlodych, na doroboku, to mysle ze plan na te pozycje jest taki:
Bielu jest bezapelacyjna 1. na lawce ma byc gosc, ktory sie ma nie zesrac jakby mu przyszlo wejsc na boisko w 70 minucie na Lazienkowskiej np.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...