ty chyba po***any jesteśbogas1985 pisze:A czego wymagaliscie od tegom szczewa sobiecha? ch** mu na imie i tyla.
Transfery 2010/2011
- SODA
Re: Transfery 2010/2011
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
a jo sie ciesza ze my go sprzedali, przynajmniej kasa dobro wpadla, za rok mogl stracic forme, pamietocie jak Jarka w Gorniku grol przez jeden zeson, a potem sie synek spolil. Tyrozki gro synek na cidrach a gornik nie dostol za niego ani gorsza a mogli go tyz sprzedac kajs za milion euro. wiec skoncie dupcyc farmazony i narzykac. trzeba szukac kolejnych sobiechow i tak zarabiac na transferach, bo o to w fussbalu teraz chodzi.
-
suchej woda sodowo, niy obrazej innych na tym forum, bo jak niy mosz nic do godki( a piszesz ciulstwa) to zawrzyj paplok, ponimajesz?SODA,s pisze:ty chyba po***any jesteśbogas1985 pisze:A czego wymagaliscie od tegom szczewa sobiecha? ch** mu na imie i tyla.
-
- Kontakt:
jak bydziecie zmieniac robota to bydziecie juz 3 miesiące wczesnij o tym kumplom godac???
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo w robocie nie porywom tysiecy do tego zeby mi klackali albo sie na mie wk***iali.
Nie robia w takij robocie co inksze za nia oddali by ostatnie piondze a nawet i zycie.
Wiec ku*** nie porownujcie mi zakladu pracy do klubu.
je*** mie to ile on i gdzie bedzie zarabiac.
To jest Ruch i albo jestes z nami albo wy***rdalaj i nie pi***ol nam chłopak morałów!!!
Nie robia w takij robocie co inksze za nia oddali by ostatnie piondze a nawet i zycie.
To jest Ruch i albo jestes z nami albo wy***rdalaj i nie pi***ol nam chłopak morałów!!!
-
- Kontakt:
po tym temacie widac jedno
od milosci i uwielbienia do nienawisci i pogardy droga bardzo krótko
trudno, nie ma Sobiecha, jest kasa, oby byla dobrze zagospodarowano
co tu jeszcze godac, juz nie ma tematu - odszedl
mogymy wrócic do tego za pół roku i ocenic, czy dobrze bylo zrobione (tzn. czy strzelo i trzymie cena w gorze, czy moze sie zatrzymol w rozwoju
od milosci i uwielbienia do nienawisci i pogardy droga bardzo krótko
trudno, nie ma Sobiecha, jest kasa, oby byla dobrze zagospodarowano
co tu jeszcze godac, juz nie ma tematu - odszedl
mogymy wrócic do tego za pół roku i ocenic, czy dobrze bylo zrobione (tzn. czy strzelo i trzymie cena w gorze, czy moze sie zatrzymol w rozwoju
-
- Kontakt:
zgodzom się w 100 %.Darth Kabut pisze:Jo w robocie nie porywom tysiecy do tego zeby mi klackali albo sie na mie wk***iali.
-
- Kontakt:
Darth i po co sie złoscisz zylka Ci peknie i jeszcze udaru dostaniesz
To jest Ruch i albo jestes z nami albo wy***rdalaj i nie pi***ol nam chłopak morałów!!! slowa dartha
powiedz to tym wszystkim co ostatnio zaczeli wylazic 15 min przed koncem i tym kiere nie potrafią podzienkowac chlopakom za to ze zostowili tyla zdrowia na boisku, ZACZNIJCIE WYMAGAC OD SIEBIE A POZNIEJ OD INNYCH Sobiech zrobioł do tego klubu przez ten czos wciule wincyj niz nie jeden z wos ale przeca co jo moga wiedziec jo nielaza 1000 lot na Ruch i najlepij cobych siedzioł cischo
To jest Ruch i albo jestes z nami albo wy***rdalaj i nie pi***ol nam chłopak morałów!!! slowa dartha
powiedz to tym wszystkim co ostatnio zaczeli wylazic 15 min przed koncem i tym kiere nie potrafią podzienkowac chlopakom za to ze zostowili tyla zdrowia na boisku, ZACZNIJCIE WYMAGAC OD SIEBIE A POZNIEJ OD INNYCH Sobiech zrobioł do tego klubu przez ten czos wciule wincyj niz nie jeden z wos ale przeca co jo moga wiedziec jo nielaza 1000 lot na Ruch i najlepij cobych siedzioł cischo

- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
???czyli co uwazosz ze on teroz bol w formie?blueRay pisze:a jo sie ciesza ze my go sprzedali, przynajmniej kasa dobro wpadla, za rok mogl stracic forme
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- Bułek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kabut 100% racji porównywanie gry dla najbardziej utytułowanego w Polsce klubu do pracy na etacie albo doszukiwanie się powodów wśród tych którzy ciszej krzyczą to zakrawa na paranoję. Tak jak pisałem wcześniej nie ma nic fałszywości w wygwizdywaniu przeciwnika obojętnie kto nim jest Tak wygląda moim zdaniem normalne w świecie kibicowanie.
- NRŚL_Ruda
- Kontakt:
- Mamy Brnowickiego kiedys byl bardzo dobry zobaczymy co teraz pokaze moze zlapie forme jak nie to jest jeszcze Jakubowski ;pHKSADIK pisze:19sobczak20-no np.mi brakuje:lewego obroncy,lewego pomocnika,srodkowego ofensywnego pomocnika,napastnika(wszyscy pisza Piech,Piech,a ta zmiana Fornalika w meczu z Austrią-tzn.Flis za Olszara dala duzo do myslenia).
Nazwiska nie graja,ale powiedzmy sobie szczerze-mamy obecnie slabsza kadre niz przed rokiem.
- Lewego pomocika ? Mamy Świerblewskiego i Janoszke ;p Świerblu b. dobrze sie spisuje na lewej stronie takze.
- Srodkowego ofensywnego pomocnika - no mowie moze Sadloka dalo by sie tak wykorzystać ? ;d
- No i napastnika to kazdy wie mamy ich duzo ;d
Ruda 1_KS RUCH Chorzów ! NRSL
-
- Kontakt:
Bułek jo sie Ciebie zapytom kiery z normalnych klubów na swiecie gra dobrze w pilke tylko na graczach którzy mają ten klub w sercu??? Jo chyba zadnego takiego nie znom ale jak znosz Ty to prosza mi podej,
-
- Kontakt:
Jak widze ,ze wielu z Was nie pojmuje pewna sprawe. Budowa swojej druzyny to powinna byc przedewszystkim domena zarzadzajacych tym klubem. Tu niestety nastepuje deskonstrukcyjna forma dzialania. Jak myslicie z tej kolei rzeczy jest zadowolony trener? Sekcja skoleniowa klubu wniosla wiele pracy aby zawodnik byl w formie takiej jaka reprezentowal Sobiech. Do tego doszedl jeszcze jeden istotny element w postaci Andrzeja Niedzielana. Artur mocno zwiazal sie sportowo z Andrzejem i z tego wlasnie mlody pilkarz czerpal wiele pozytywnych korzysci. Jak i rowniez klub w postaci bramek i serji zwycienstw. Komus to chyba bardzo przeszkadzalo. Dlaczego dzialacze nie poszli za ciosem lecz rzucili recznik na ring. Dlaczego? Wielu z Was jest jakby zachwycona tym negatywnym dzialniem ludzi ktorzy niestety psuja sprawe. Mamy nastepcow Artura Sobiecha? Mamy nastepcow Sadloka? Mamy nastepcow Pilarza. (Jeden dobry bramkarz nie wystarczy.)
Na nowo budowa druzyny, na nowo problemy zgrania kolektywu. Nie rokuje z tego nic dobrego. Widze (obym sie mylil) walka o utrzymanie sie w EO.
Moze jestem czlowiekiem starej daty, ale wiem , ze w Ruchu bylo bardzo mocne przywazanie do klubu. Ruch posiadal wielu zawodnikow ktorzy byli symbolem Ruchu. G.Cieslik, Z.Maszczyk, B Bula. Rodzina Wyrobkow. I wielu innych. Atmosfera w klubie byla jak w rodzinie. Teraz, przychodzi i szybko odchodzi.
Na nowo budowa druzyny, na nowo problemy zgrania kolektywu. Nie rokuje z tego nic dobrego. Widze (obym sie mylil) walka o utrzymanie sie w EO.
Moze jestem czlowiekiem starej daty, ale wiem , ze w Ruchu bylo bardzo mocne przywazanie do klubu. Ruch posiadal wielu zawodnikow ktorzy byli symbolem Ruchu. G.Cieslik, Z.Maszczyk, B Bula. Rodzina Wyrobkow. I wielu innych. Atmosfera w klubie byla jak w rodzinie. Teraz, przychodzi i szybko odchodzi.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na świecie nie ma normalnych klubow.
To tylko maszynki do zarabiania pieniedzy
Wiesz gdzie siedza prawdziwi angielscy kibice? I nie chodzi mi tu o aspekty kulinarne.
Teraz nie liczy sie nazwa klubu, przywiazanie, familijnosc, normalnosc.
Liczy sie zysk ze sprzedanej koszulki i zaciaganie ogromnych kredytow by kupic lalusiowata pi*** bez wzgledu czy cos potrafi czy nie wazne ze jest medialny i widac go pelno w telewizji podczas reklamowania szamponu przeciwlupiezowego czy innego kebaba lub zaprosic gromade skosnookich pigmejow z aparatem czy inna kamera.
A z autopsji wiadomo ze ten nasz Klub byl wielki tylko i wylacznie dzieki przywiazaniu do Niego.
Jesli tego nie potrafisz pojac to przykro mi. Wez kup sobie koszulke Barcelony czy innego gowna i pokibicuj przed telewizorem we wtorkowy lub srodowy wieczor w rozgrywkach od ktorych az rzygac sie chce z "przejedzenia" "wielkich meczow".
To tylko maszynki do zarabiania pieniedzy
Wiesz gdzie siedza prawdziwi angielscy kibice? I nie chodzi mi tu o aspekty kulinarne.
Teraz nie liczy sie nazwa klubu, przywiazanie, familijnosc, normalnosc.
Liczy sie zysk ze sprzedanej koszulki i zaciaganie ogromnych kredytow by kupic lalusiowata pi*** bez wzgledu czy cos potrafi czy nie wazne ze jest medialny i widac go pelno w telewizji podczas reklamowania szamponu przeciwlupiezowego czy innego kebaba lub zaprosic gromade skosnookich pigmejow z aparatem czy inna kamera.
A z autopsji wiadomo ze ten nasz Klub byl wielki tylko i wylacznie dzieki przywiazaniu do Niego.
Jesli tego nie potrafisz pojac to przykro mi. Wez kup sobie koszulke Barcelony czy innego gowna i pokibicuj przed telewizorem we wtorkowy lub srodowy wieczor w rozgrywkach od ktorych az rzygac sie chce z "przejedzenia" "wielkich meczow".
-
- Kontakt:
Marceli ale chyba jestesmy wszyscy zgodni co do tego ze gracz który utożsamia sie z klubem czy nawet jak to ujoles jest przywiązany to zywe złoto ale musi on sobą cos reprezentowac piłkarsko podales wielu znamienitych graczy lecz nie mozemy zapomniec ze pomiedzy nimi byli równiez tacy którzy grali bo zarabiali pieniądze czy tam dostawali prace, mieszkanie itp itd, i teraz poraz kolejny nawiązanie do zwyklego zakladu pracy bedąc pracodawcą wolałbys najemnika który bedzie rzetelnie i sumiennie wykonywał swoją prace czy kogos kto bardzo lubi i jest przywiązany do zakladu pracy ale obija sie w robocie niemilosiernie?,
Darth i po co znowu taki obraźliwy ton Twojej wypowiedzi pisalem ze jestem za bysmy mieli w składzie 11 Grzybów z poprzedniego sezonu ( forma) i 11 Grzybów tak przywiązanych do Ruch-u, polecam isc do szkolki Ruch-u zapytac mlodych chlopaków za kim ida jakie barwy noszą w sercach tylko co bys nie musiol pol szkoły wybic bo to nie są niebieskie synki, No i tak na koniec dlaczego uwazasz ze barcelona czy inne kluby to nie są normalne zespoly?
Darth i po co znowu taki obraźliwy ton Twojej wypowiedzi pisalem ze jestem za bysmy mieli w składzie 11 Grzybów z poprzedniego sezonu ( forma) i 11 Grzybów tak przywiązanych do Ruch-u, polecam isc do szkolki Ruch-u zapytac mlodych chlopaków za kim ida jakie barwy noszą w sercach tylko co bys nie musiol pol szkoły wybic bo to nie są niebieskie synki, No i tak na koniec dlaczego uwazasz ze barcelona czy inne kluby to nie są normalne zespoly?
Ostatnio zmieniony 1 sie 2010, o 01:07 przez buli19R20, łącznie zmieniany 2 razy.