Transfery. Zima 2008/2009.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
RudaSlaska7
Kontakt:

#1396 Post autor: RudaSlaska7 » 5 lut 2009, o 10:11

http://niebiescy.pl/?id=3691

brawo ! wy***ac Zajaca! wszystkich wy***ac! i sie modlic o utrzymanie :wstyd:

pacek1920
Kontakt:

#1397 Post autor: pacek1920 » 5 lut 2009, o 10:14

po***ani są zając trza zatrzymać.. po hu* z nim wczesniej podpisywali kontrakt jak teraz chą sie go pozbyć..Nie rozumia tego p.Sobstyl

Lukas89
Kontakt:

#1398 Post autor: Lukas89 » 5 lut 2009, o 10:18

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Młodzież Pani Sobstyl ! Młodzież Panie Klimek ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

wszystich wy***ać po co Nam piłkarze jak mamy młodzież :rotfl: :rotfl:

---

Przepraszam,nie mogłem.

Brawo zarząd brawo brawo :rotfl: :wstyd:

---
edit.

Bardziej na spokojnie. Szeryf z Lecha,Kicaj z Lecha. Lech umoczony. coś w tym jest.
Ostatnio zmieniony 5 lut 2009, o 10:20 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

marek79
Kontakt:

#1399 Post autor: marek79 » 5 lut 2009, o 10:18

popatrzcie na źródło tej wiadomości: Przegląd Sportowy, Sport i Sport Śląski czyli zaś gorolstwo chce trocha nom podnieść ciśnienie bo było za spokojnie ostatnio

pacek1920
Kontakt:

#1400 Post autor: pacek1920 » 5 lut 2009, o 10:20

w ruchu narazie nie ma transferów nie ma kasy nie ma zarządu takie jest moje zdanie.Nie mom nic do klimka bo gdy nie on to bymy w III lidze sie kisili,w naszym zarzadzie trza ogarniętych ludzi,ktorzy sa z klubem na dobRe i na złe.Kerzy sie angazują w sprawy Ruchu,wychowali sie na Slonsku i łazili na szpile Ruchu.kochają ten klub.

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1401 Post autor: grzej » 5 lut 2009, o 10:20

Transferów do Nas już nie będzie, kupowanie byle kogo nie ma sensu...Mam nadzieję, że strat już nie będzie.
historiaruchu.pl

jugador
Kontakt:

#1402 Post autor: jugador » 5 lut 2009, o 10:29

Lepiej dla wladz Klubu zeby to byly tylko prasowe spekulacje a Zajac wypowiadal sie jedynie o swoim koledze z czego dziennikarze sklecili artykul .

Jak mozna bylo w ogole wspominac o mistrzostwie za kilka lat jak teraz jest rzekomo tak zle . Przeciez to farsa .
Kolejna banda nieudacznikow i klamcow na stolkach ? Oby nie .

Klub juz , podobno , nie ma wiekszych dlugow i mam nadzieje , ze jak tym ludziom skonczyl sie pomysl na jego funkcjonowanie sa w stanie go odstapic komus innemu .

Nie wierze , ze nie znajdzie sie kupiec na ekstraklasowy Ruch Chorzow , ktory potrafi organizowac widowiska na 40 tys ludzi .

Kooorwa mac , wplywy z biletow i Canal + to okolo 10 mln zl . Do tego jacys sponsorzy , kasa za PE i PP , cos podobno z miasta , gielda a na nic pieniedzy nie ma .

Cos tu mocno zaczyna smierdziec .
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

pacek1920
Kontakt:

#1403 Post autor: pacek1920 » 5 lut 2009, o 10:34

w hu** lecą i tyle...kasa z giełdy miała iść na wzmocnienia i na budowa Me a tu sie nic nie dzieje i ino jakies długi..Klimek durś wyjeżdzo i nie mo czasu tego ogarnac a nasza pani prezes nie potrafi nic sensownego wymyśleć ino za ciula robia kibiców...w 2012 majster??? Chciołbych ale cięzkie do zrealizowania.. Zarząd do roboty!!

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#1404 Post autor: brozio » 5 lut 2009, o 10:42

pacek1920 pisze:w hu** lecą i tyle...kasa z giełdy miała iść na wzmocnienia i na budowa Me a tu sie nic nie dzieje i ino jakies długi..Klimek durś wyjeżdzo i nie mo czasu tego ogarnac a nasza pani prezes nie potrafi nic sensownego wymyśleć ino za ciula robia kibiców...w 2012 majster??? Chciołbych ale cięzkie do zrealizowania.. Zarząd do roboty!!
ino nazekanie!!! a jak Kilmek wzioł nos i wprowadził do ekstraklasy to wszyscy by go wycałowali a teras to psy nja wszystkich wieszac!!
jak by nie on to co by my tu mieli?? 3 liga czy co...? bo sami wiecie jak juz było;/
wiec lepij sie cieszyc z tego co jest a nie szkamrac bo mogło byc duuuuuzzzo słabij...
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

rumcajs_79
Kontakt:

#1405 Post autor: rumcajs_79 » 5 lut 2009, o 11:18

jest biednie i to chyba szypko sie nie zmieni ale niech przynajmniej bedzie normalnie-chopcy niech maja kasa mniejszo ale pewno bo bala bala ale rodzina kozdy chce utrzymac a nie martwic sie o wypłata-bo nikt niebedzie chcial unas grac
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
waRan1920
Kontakt:

#1406 Post autor: waRan1920 » 5 lut 2009, o 11:34

ubiegły rok to
- przepiękne wygrane derby - sukces organizacyjny, wielkie widowisko, sukces opisywany w mediach - coś co stworzył Ruch Chorzów
- dobre i głośne transfery Zająca i Szeryfa rokujące że w klubie jest dobrze
- organizacja pikników z kibicami jak w Brennej - piłkarze promują Ruch wśród dzieci
- informacja o spłacie zadłużenia - Ruch wychodzi na prostą - żyć nie umierać
- podpisanie umowy z WOŚP - znowu szum medialny - Wielki Ruch ma gest itd

Teraz mam coraz większe wrażenie, że to co było - było robione z myślą o wejściu na giełde - postawiono wszystko na jedną kare - wydano wszystko na pozytywny wizerunek klubu przed wejściem na giełde - zaryzykowano ... jednak jest jedno ALE ... giełda która miała "oddać" zainwestowane w wizerunek pieniądze okazała się niewypałem. Być moze przez kryzys - bądź błedy w sztuce ... ale jest źle :zdegustowany: i nie ma co ukrywać - jadą po nas wszędzie - jak gdyby świat obrócił się przeciwko nam.

Stąd problemy z utrzymaniem Zajaca i Szeryfa - wystawiono im dobre kontrakty aby ich ściągnąć ... była wizja że giełda ich utrzyma - a tu dupa :wstyd:

To tylko moje przemyślenia - osobnika, który już sam nie wie co myśleć :zdegustowany:
: : : Wielka Niebieska eRka : : :

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#1407 Post autor: ObeRschlesien » 5 lut 2009, o 12:26

http://www.niebiescy.pl/?id=3691 co do tego artykułu pisze:

Właściciel Ruchu Chorzów, Mariusz Klimek, twierdzi, że ekspoznaniacy są bardzo kosztowni dla klubu. Na Cichej zostaje jednak drugi były gracz Lecha, Marcin Zając

A sam panika jak uj fakt zapewne moze miec kontrakt wysoki zreszta sami co po nie kotrzy pisali jak to jest ze na Szerfena nos nie stac a na Zajaca stac wiec mocie odpowiedz ale nie ma co siać paniki to pisza gazety bo musza cos pisać jak to podo do informacji zarzad to wtedy mogymy sie zastanawiac czymu co i jak , narazie lajcik :cwaniak: a i zastanawio mnie czy Klimek mógł sie ugodać z jakism dzyndzlem z gazety zeby mu powiedziec te słowa bo jakos nie wierza żeby extra sie umawiol na wywiad do gazety bardzi mi sie wydaje ze brukwoce wycieli słowa Klimka z innego wywiadu albo tak jak ktos wczesni napisoł skleili .
Jo wierza że bydzie OK ;) i ktoś do nos przyjdzie jeszcze np Masażysta
Obrazek

19aRtuR20
Kontakt:

#1408 Post autor: 19aRtuR20 » 5 lut 2009, o 12:48

jo czuja ze po tym jak jest glosno o R., K., W. i E. to napewno zawazylo to cos

Szeryf jak wiadomo to facet z jajami, w szatni napewno jednym z liderow, a napewno go to nie mijalo
ciekawie jak sie ta sprawa potoczy... nie zycza mu zle i go nieskreslom bo niewiem jak jest naprowdy (to moje przypuszczenia)

co do Kicaja to mu pewnie zol ze kolega odchodzi i tyla... jak szczeli brama 28 na Slaskim to sie humory poprawia ;)

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1409 Post autor: HKSADIK » 5 lut 2009, o 12:50

no czyli ten Morawski jest slabiutenki po prostu...Przyjechal,zagral 15 minut i to by bylo na tyle jego testow w Ruchu:)

No coz,bedziemy musieli sobie jakos poradzic z tym co mamy na wiosne...Cos czuje klopoty na srodku pomocy...Jakas kontuzja i nie mamy zbyt milo...

Jak Pietrzak zajmie z tym skladem miejsce w czolowej 8 to bedzie to znak,ze musi dalej pracowac z pierwszym zespolem:)Bo bedzie to bardzo dobry wynik!

kujav89
Kontakt:

#1410 Post autor: kujav89 » 5 lut 2009, o 12:59

To co teraz napiszę, może zabrzmieć troszkę nieracjonalnie (i możecie mnie zjechać), ale może naszego byłego Szeryfa (Lechitę), można by zastąpić innym graczem Lecha. W dzisiejszej sytuacji (finansowej) to jednak chyba niemożliwe. Myślałem o Bandrowskim, który miał problemy z wywalczeniem miejsca w jedenastce Lecha (przegrywał z Murawskim i Injacem), ponadto teraz doszedł Goik, który też jest defensywnym pomocnikiem. Można było by się zorientować co do możliwości półrocznego wypożyczenia. I jeżeli taka możliwość się by pojawiła, to lepiej odłożyć na bok animozje do Bandrowskiego.
1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?

Zablokowany