- primo - znajdź mi post że jo twierdza że na Ruch przydzie z Heko 16 tys ludzi, kilka razy za to żech udowodnioł że obniżka cen o 50% może dac realnie wzrost frekwencji o 100% czyli klub nie straci nic na wpływach, a gardeł roz tyla - np. z heko zamiast 4 tys mogłoby byc 8 tys. to juz jest zysk dla zawodników (lepszy doping) i kibiców (lepsza atmosfera na trybunach), a kożdo gowa wiencyj to zysk dla klubu.
- duo - jak najważniejszym meczem w historii Ruchu był szpil ze Zniczem to Ty albo nie znosz historii klubu, któremu kibicujesz albo historia myli Ci się z histerią
- tre - napisza Lutz w Twoim stylu - Idąc dali tym tropym ... nie wiem kaj zajdziesz, ale obawiom się że śmiechu nom tu dostarczysz co niemiara

A tak na poważnie Lutz, większość wpisujących się w tym temacie sądzi i podaje argumenty ze obnzenie cen spowoduje wzrost frekwencji.
Są też tacy co piszą że nieważne ceny biletów, na Ruchu powinna byc wieksza frekwencja skuli tradycji, barw, przywiązania, 14 majstrów i czegokolwiek jeszcze i jo takie głosy szanuja.
Nie szanuja za to takich, co przy okazji wygłaszania swojego zdania mają innych za idiotów, przez co jo mom ich tam, kaj oni mnie.