Ruch Chorzów - Radomiak Radom 28 lipca, 18:00
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Radomiak Radom 28 lipca, 18:00
długo był bezrobotny a tu siano leci nie zbyt wielkie ale jednak ,nie dziwi mnie że nie rezygnuje.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Każdy karnet, bilet, koszulka, szalik, etc.
kasa wkładana w ten klub to nie inwestycja tylko zmniejszanie kosztów, które są karta przetargowa do interesu górniczego.
Tak, to my wraz z miastem jesteśmy listonoszem, który przynosząc rentę dziękuję za to, że znów mógł to zrobić (bo przecież babka mogła już dawno temu kopnać w kalendarz, więc cieszymy się że żyje).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obojetnie ku*** kto....
Lepiej by to ogarnela nawet pani Renia..
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pamietam przerwe zimowa w sezonie 97/98.
Slaba Wisle przejal Cupial i wymienil caly sklad. Druzyna w cuglach wygrala wiosne i z miejsca 12 awansowala na 3. I nie bylo pieprzenia o budowie zespolu. Sprowadzono grajkow na jyz ktorzy zrobili roznice.
W tej lidze nie trzeba miec 20 mln budzetu. Wystarczy zapewnic okolo 5 i speowadzamy pilkarzy ktorzy ta lige przerastaja.
Ja tego nie rozumie ze nikt za wszelka cene nie probuje wrocic wyzej. W I lidze wzrosna wplywy bo dochodzi telewizja. Ekstraklasa to juz raj.
Jesli Bik sie ma tak bawic jak robi to teraz to lepiej to olac. Albo ten klub ratujemy i za wszelka cene musimy awansowac juz teraz albo zaczynajmy od IV ligi
Slaba Wisle przejal Cupial i wymienil caly sklad. Druzyna w cuglach wygrala wiosne i z miejsca 12 awansowala na 3. I nie bylo pieprzenia o budowie zespolu. Sprowadzono grajkow na jyz ktorzy zrobili roznice.
W tej lidze nie trzeba miec 20 mln budzetu. Wystarczy zapewnic okolo 5 i speowadzamy pilkarzy ktorzy ta lige przerastaja.
Ja tego nie rozumie ze nikt za wszelka cene nie probuje wrocic wyzej. W I lidze wzrosna wplywy bo dochodzi telewizja. Ekstraklasa to juz raj.
Jesli Bik sie ma tak bawic jak robi to teraz to lepiej to olac. Albo ten klub ratujemy i za wszelka cene musimy awansowac juz teraz albo zaczynajmy od IV ligi
- JPeeF
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo nie umia zrozumiec jak to je ze Rochy wy***ali po dwoch porazkach a Fornalak po tyj calej padace dalij je w Ruchu.
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spadek do III ligi na pewno spowoduje upadek i utrate pieniedzy? Ile oni wlozyli? Z 10 milionow? Jesli gra diametralnoe sievnie zmieni za chwile bedzie 100 osob na trybunach
-
- Kontakt:
Daleki byłbym od wychwalania Rochy (mam wrażenie, że nie do końca zapanował nad przygotowaniem fizycznym) ale coraz bardziej skłaniam się ku twierdzeniu, że "taki był plan". Klub istnieje, zobowiązania nie zostały wykasowane, koszty funkcjonowania zostały zredukowane. To jest kwintesencja prowizorki. Mamy więc sytuację win-win-win.
Inwestor ma mniejsze koszty.
Wierzyciele nadal liczą na kasę.
Kibice i miasto nadal mają klub na centralnym poziomie (może rzeczywiście my jesteśmy najmniej zadowoleni, ale równie dobrze klubu mogłoby nie być, "gdyby nie szczodry inwestor" )
Inwestor ma mniejsze koszty.
Wierzyciele nadal liczą na kasę.
Kibice i miasto nadal mają klub na centralnym poziomie (może rzeczywiście my jesteśmy najmniej zadowoleni, ale równie dobrze klubu mogłoby nie być, "gdyby nie szczodry inwestor" )
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Fornalak wyp......aj z tego klubu natychmiast !!!!
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
Fornalak raus!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obudźcie mnie jak będziemy mieć trenera 

-
- Kontakt:
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Meczu mi się nie chce komentować bo jego poziom uwłacza temu klubowi.
Jeden wniosek - od 3 lat kibicowanie Ruchowi jest najłatwiejszą drogą do popadnięcia w alkoholizm
Jeden wniosek - od 3 lat kibicowanie Ruchowi jest najłatwiejszą drogą do popadnięcia w alkoholizm