Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów

#136 Post autor: Elmer » 6 cze 2015, o 00:47

adamo_R pisze:
Elmer pisze:
We mnie płynie część ormiańskiej krwi
Zadziwiosz mnie, nawet nie wiedziałem ;) Słońce coroz wyżej tak więc uważej, żeby cie fto niy wyciep poza stadion :D
z drugiej strony część niemieckich genów w dużym stopniu redukuje sprawę

Żeby nie było OT: Figo nie wiadomo czy zostanie, ale ma ofertę z Ruchu, Babiarz nie ma, a Kuświk myślę, że odejdzie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: Zip » 6 cze 2015, o 00:54

No i Zieniu jest z nami po słowie. Figo raczej zostanie.
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#138 Post autor: Raul22 » 6 cze 2015, o 01:01

Elmer pisze:
adamo_R pisze:
Elmer pisze:
We mnie płynie część ormiańskiej krwi
Zadziwiosz mnie, nawet nie wiedziałem ;) Słońce coroz wyżej tak więc uważej, żeby cie fto niy wyciep poza stadion :D
z drugiej strony część niemieckich genów w dużym stopniu redukuje sprawę

Żeby nie było OT: Figo nie wiadomo czy zostanie, ale ma ofertę z Ruchu, Babiarz nie ma, a Kuświk myślę, że odejdzie
z Babiarzem to ja juz wiedzialem, jak poszlo info do prasy ile chce zarabiac, a w ogole z nim nie gadali, ze to stala zagrywka z zawodnikiem do odstrzalu.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: HKSADIK » 6 cze 2015, o 07:44

Oby Starzyński został :]

eNeRKa
Kontakt:

#140 Post autor: eNeRKa » 6 cze 2015, o 09:02

Kiełb do wzięcia ;-)
Obrazek

RuRek

#141 Post autor: RuRek » 6 cze 2015, o 09:04

Kiełb byłby dobry, 9 torów w tym sezonie.
Campeones!

viperR
Kontakt:

#142 Post autor: viperR » 6 cze 2015, o 09:54

RuRek pisze:Kiełb byłby dobry, 9 torów w tym sezonie.
mysle że z Korony żaden nie jest do wyjęcia, jeśli nie dostanie znacząco więcej.. akurat tam tacy ludzie jak Golański, Kiełb, Malarczyk (wychowanek) w jakimś stopniu, jeśli nie dużym, utożsamiają się z Koroną, i wcale im się nie pali to odejścia, no chyba że są/będą w jeszcze gorszej sytuacji finansowej, Trytko wczoraj się wypowiadał że nic nie wiedzą, ani piłkarze ani trenerzy ani chyba nawet zarząd klubu, jak miasto Kielce dorzuci grosza to pewnie będą nie do wyciągnięcia.

eNeRKa
Kontakt:

#143 Post autor: eNeRKa » 6 cze 2015, o 09:58

Działacze Korony Kielce nie zdecydowali się na przedłużenie kontraktu z Jackiem Kiełbem. Jego umowa wygasa z końcem czerwca, a w piątek rozegrał swój ostatni mecz w barwach kieleckiego klubu.

- Miałem kontrakt z opcją 2+1. Usłyszałem, że nie będzie przedłużony. Zmiana w meczu z Podbeskidziem nie była spowodowana tym, że w ten sposób chciałem się pożegnać z kibicami. Zabrakło mi sił. A jeśli chodzi o pożegnanie, to z mojej strony były wielkie emocje. Jestem związany z Koroną bardzo mocno. Dziękuję za wszystko - powiedział po meczu Kiełb, który w Koronie spędził prawie osiem lat.

źródło: 90minut.pl
Obrazek

Kibic1983
Kontakt:

#144 Post autor: Kibic1983 » 6 cze 2015, o 10:04

Spokojnie tam jeszcze może być ciekawie jeśli wejdzie nowy właściciel. Tam mogą się zacząć nowe przetasowania w Gdańsku

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: Paveel » 6 cze 2015, o 10:33

sportowefakty.pl pisze:Istnieją szanse, że w Chorzowie pozostanie lider drugiej linii Filip Starzyński. "Figo" ma przedłużyć z Niebieskimi umowę o rok. W kontrakcie ma być zapisana kwota, za którą piłkarz będzie mógł być wykupiony z Cichej. - Nie potwierdzam i nie zaprzeczam - stwierdził zawodnik, który decyzję o swojej przyszłości ma podjąć po powrocie z urlopu.
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#146 Post autor: arango-mokre » 6 cze 2015, o 10:42

To by było zbyt piekne jakby przedłuzyłi z Kuświkem, Starzynskim i Babiarzem:)no ale moze bedzie pieknie:)

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#147 Post autor: Raul22 » 6 cze 2015, o 11:19

Przyklad Kiełba i jego wypoweidz po meczu lekko wzruszonego pokazuje, że to nie tylko tak jest ze pilkarze leca na kase i maja w du*** klub, ale czesto tez jest tak ze to klub ma pilkarzy w du***, czy zwiazanych z nim czy nie. Dlatego tez czasami nie ma sie co dziwic, ze 1 czy 2 odchodzi, do innego klubu za lepsza kase, bo w tym swoim na wdziecznosc nie ma co liczyc. Swoja droga dziwna sytuacja, bo raczej sie sprawdzal jak gral w Koronie, mieli mozliwosc przedluzenia kontraktu i tego nie zrobili.

viperR
Kontakt:

#148 Post autor: viperR » 6 cze 2015, o 11:24

Raul22 pisze:Przyklad Kiełba i jego wypoweidz po meczu lekko wzruszonego pokazuje, że to nie tylko tak jest ze pilkarze leca na kase i maja w du*** klub, ale czesto tez jest tak ze to klub ma pilkarzy w du***, czy zwiazanych z nim czy nie. Dlatego tez czasami nie ma sie co dziwic, ze 1 czy 2 odchodzi, do innego klubu za lepsza kase, bo w tym swoim na wdziecznosc nie ma co liczyc. Swoja droga dziwna sytuacja, bo raczej sie sprawdzal jak gral w Koronie, mieli mozliwosc przedluzenia kontraktu i tego nie zrobili.
a potem się wszyscy dziwią że w Polsce frekwencja jest jaka jest... Czasami przychodzi się tylko dla grajków. Bo z czyim nazwiskiem ma sobie kibic kupić koszulke, z Leandro czy Kapo !? Chovancem czy Tanczykiem !?

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#149 Post autor: MkF » 6 cze 2015, o 11:43

wróble ćwierkają ze Babiarz dogadany z Pogonią... oczywiście nic pewnego, ktoś coś wie?!

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: grzej » 6 cze 2015, o 12:02

Wcześniej pewien dziennikarz na TT pisał, że "Babi" wybiera się na Cypr...chyba, że chodziło mu o wakacje ;)
historiaruchu.pl

ODPOWIEDZ