[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00
-
- Kontakt:
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:
Jezeli juz, to prawdopodobnie chodzi o premie za wicemistrzostwo.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Tragedia
Tylko wjazd na trening pomoze
O utrzymanie mozna byc spokojnym bo wystarczy przeskoczyc Pogon i Widzew (1 pkt straty )
1 polowa przyzwoita a 2 to juz kompletne frajerstwo
Teraz o obronie
Marcin Baszczyński Moze w wysokiej formie nie jest ale mu sie kur.wa chce grac i walczyc
» Robert Chwastek 2 mecze - Tragedia
» Żeljko Djokić Drwal ktoremu chce sie zapierd.alac ale jak mozna w 92 minucie wychodzic z kontra zatrzymac sie i zagrac do tylu ?
» Marcin Kikut Wilczy bilet
» Martin Konczkowski Z meczu na mecz coraz slabiej
» Igor Lewczuk Najlepszy boczny obronca niestety nie gro
» Arkadiusz Lewiński Dzisiaj kilka dobrych wslizgow + swietna asysta
» Maciej Sadlok Panienka wieczie chora
» Piotr Stawarczyk Odsunac od zespolu i dac prace sprzatacza
» Marek Szyndrowski Najlepszy z obroncow
Wiecej zawodnikow do obrony niestety nie mamy
Przejdzmy do ataku
Maciej Jankowski Niespelniony talent pomoze mu tylko przejscie do lepszej druzyny
» Grzegorz Kuświk 40 minut byl i nic wiecej
» Mateusz Kwiatkowski Szybki i nic wiecej
» Andrzej Niedzielan Po sezonie odejdz
Tylko wjazd na trening pomoze
O utrzymanie mozna byc spokojnym bo wystarczy przeskoczyc Pogon i Widzew (1 pkt straty )
1 polowa przyzwoita a 2 to juz kompletne frajerstwo
Teraz o obronie
Marcin Baszczyński Moze w wysokiej formie nie jest ale mu sie kur.wa chce grac i walczyc
» Robert Chwastek 2 mecze - Tragedia
» Żeljko Djokić Drwal ktoremu chce sie zapierd.alac ale jak mozna w 92 minucie wychodzic z kontra zatrzymac sie i zagrac do tylu ?
» Marcin Kikut Wilczy bilet
» Martin Konczkowski Z meczu na mecz coraz slabiej
» Igor Lewczuk Najlepszy boczny obronca niestety nie gro
» Arkadiusz Lewiński Dzisiaj kilka dobrych wslizgow + swietna asysta
» Maciej Sadlok Panienka wieczie chora
» Piotr Stawarczyk Odsunac od zespolu i dac prace sprzatacza
» Marek Szyndrowski Najlepszy z obroncow
Wiecej zawodnikow do obrony niestety nie mamy
Przejdzmy do ataku
Maciej Jankowski Niespelniony talent pomoze mu tylko przejscie do lepszej druzyny
» Grzegorz Kuświk 40 minut byl i nic wiecej
» Mateusz Kwiatkowski Szybki i nic wiecej
» Andrzej Niedzielan Po sezonie odejdz
- Korfanty
- Kontakt:
Nic dodać nic ująć,Zieliński nie ma tu nic do rzeczy.Nie które mecze bardzo dobre a nie które???,zastanówcie się w Lubinie zagrali dobrze,w Kielcach bardzo dobrze mimo porażki,a dzisiaj???Gabla pisze:Pamiętocie to? "Beenhakker nie Gepetto – Drewna nie ożywi"...
A tak na serio, to mi się wydaje, tak jak ktoś tu pisoł prędzej...nie płacą im za "praca" i sie w ten sposób odgrywają, a takie szachy jakie oni z smagorem czy hu* wie z kim tam robią pokazują, że są "zdeterminowani" w walce o ich kasa i tylko i wyłącznie to się liczy. Sytuacja jest "fantastyczna" więc liczą na to, że po takim "meczu" z ich strony ktoś w końcu im "zasłużone" pieniążki na konto przeleje, a jak nie to pójdą do PZPN'u o rozwiązaniu kontraktu z winy klubu i będzie zabawa jaką teraz ma ŁKS - a mają bardzo "fajnie". Nie ma nikogo kto może przy********ć jednemu/drugiemu w szatni - nie ma Grzybka i tu jest tragizm.
Tak nawiasem mówiąc...nie ma drużyny, nie ma stadionu...nie ma tego klubu

Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!
-
- Kontakt:
Jak kasa sie zgadza to powinno być zrobione tak że w nstp sezonie mają płacone premie za wyniki a suma gwarantowano to 1 tys zł na chleb z wodą i tubka żelu a jakby to komuś nie odpowiadało to niech spierdalo
-
ku*** stary tym tekstem poprawiles mi humor w hu* ida spac:)))
ku*** stary tym tekstem poprawiles mi humor w hu* ida spac:)))
- Kirek
- Kontakt:
Jak im nie płacą to niech anonimowo jeden z drugim dadzą cynk dziennikarzom, przynajmniej idąc na mecz będę wiedział, że te drzewa mogą puścić szpil. Nie chce być robiony w ciula przez te beztalencia, a potem czytać "zagraliśmy na maksimum". Bo jeżeli ktoś mówi, że zagrał na maksimum w takim meczu, to powinien z miejsca być wyjebany do 2 ligi bo to jest maksymalna klasa rozgrywkowa dla jego umiejętności.
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wyście sa poryci jak qwa wygrywaja to komentarze na 7 stron pieknie jazda- a jak wdupia to patalachy, dno itp:) zawodnicy dzis zagrali tak jak kibice sie zachowywali na trybunie gornej i na 10:), rozumia ze przegrywaja ale sie dopinguje swoja druzyna a nie cały mecz wyzywa:) a po szczale jankesa przyspiewka Legia to st............ to żenua, po nastepnym wygranym szpilu to na miejscu zawodnikow bych wom palca srodkowego pokozoł, dupne kibice na dobre i na złe
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
2 tys podstawy a reszta wywalczyc na boisku ...
do PIŁKAREK ... robcie za ch*** swoje baby a nie nos!!!!!!!!!
do PIŁKAREK ... robcie za ch*** swoje baby a nie nos!!!!!!!!!
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- SODA
tak nie pisz głupot nie musiszstRoszek pisze:Wykonuje swoją prace uczciwe i sumiennie zarabiam kilkanaście razy mniej. Jestem uczciwy.Nie kombinuję.Chodzę do pracy z gorączką.Dbam o wizerunek swojej firmy.Utożsamiam się z nią i nie przynoszę jej wstydu.SODA pisze:gadają ludzie co w życiu nic nie zrobili
Na Ruch jeżdże ood powrotu z GB. płacę za bilety chodząc na stary zgnity stadion. Wspieram klub pieniędzmi i zdartym gardłem.Za co otrzymuję deszcz na łeb , olanie przez grajków i śmieszność.Nie mając wpływu na nic bo nie mieszkam w Chorzowie.
masz mi jeszcze coś do powiedzenia? A może ty jesteś jakaś rodzinka kogoś z tych niedorajdów?
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Na pewno nikt nie zakłada przegranej, wychodząc na boisko. Chcieliśmy ten mecz wygrać, by zapewnić sobie spokojną grę do końca sezonu, jednak tak się nie stało. Na pewno teraz będzie nerwowo po tym spotkaniu, ale musimy się jakoś zebrać i grać w każdym meczu na "maksa" - krótko ocenił spotkanie Stawarczyk.
Normalnie nie umia już czytać tych wypowiedzi, po każdej porażce jedno i to samo pier...
Normalnie nie umia już czytać tych wypowiedzi, po każdej porażce jedno i to samo pier...
-
- Kontakt:
W drodze z meczu kupiłem sobie szachy. To myślę, że jest sport dla mnie. Szkoda, że doszedłem do tego dopiero po 24 latach chodzenia na mecze. Szach-mat, te panienki już mnie nie wzruszą tak szybko. Macie nas w d... to i ja mam was w d... Tylko niech pamiętają, że niszczą świętość, a takie coś się pamięta! Co nie Piotrze Mandryszu?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Jo sie czuja jak po szpilu z Lechią .Wetdy Jojko doł popis teroz wszyscy.Ps Nie wiem jak sie skończy sezon
ale Zielińskiemu juz nie ufom.WF przyszoł jak tez kasy nie było i wszystko poukładoł a terozki totalno LIPA.
CO Z 1 MIL Z CHORZOWA ?
ale Zielińskiemu juz nie ufom.WF przyszoł jak tez kasy nie było i wszystko poukładoł a terozki totalno LIPA.
CO Z 1 MIL Z CHORZOWA ?
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 21:36 przez MNCH, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
Bo to są bardzo dobrze "politycznie" ułożone dla nich teksty, które tylko i wyłącznie robią "kopiuj - wklej" no przepraszam...może niektóre wyrazy zamienią kolejnością. Po takim meczu, to jedyny komentarz dla prasy/tv, tak jak po meczu Ruchu z Wisłą [2:0] 3 lata temu Żurawski po meczu powiedzioł jedno i z przed kamery udoł się do szatni..."Jesteśmy bandą nieodpowiedzialnych ludzi, a nie piłkarzy".niebieski73 pisze:Na pewno nikt nie zakłada przegranej, wychodząc na boisko. Chcieliśmy ten mecz wygrać, by zapewnić sobie spokojną grę do końca sezonu, jednak tak się nie stało. Na pewno teraz będzie nerwowo po tym spotkaniu, ale musimy się jakoś zebrać i grać w każdym meczu na "maksa" - krótko ocenił spotkanie Stawarczyk.
-
- Kontakt:
Ewidyntnie im się niy chciało grać (żodno nowość). Podbeskidzie przy prowadzyniu 2:0 dali cisło i wypluwało sobie płuca, a Ruch zamiast niy tracić cynnego czasu to woloł wybijać bal przeciwnika, kiedy tyn mioł aut...no prosza wos, grać na czas przegrywając szpil? W Anglii abo Hiszpanii to by taki op***dol łod trenera dostoł, żeby mioł dość. Chociaż w sumie nosz trener ino paczy w trowa i łazi z miejsca w drugie miejsce zamiast im coś godać i kozać atakować...
obrona to my momy nojgorszo w Ekstraklasie, tyla straconych torów to mo chyba ino Bełchatów. Zresztą o napastnikach tyż za dużo niy ma co godać bo nojlepszym strzelcym je Piech, kery już pora miesięcy nie gro w Ruchu...
obrona to my momy nojgorszo w Ekstraklasie, tyla straconych torów to mo chyba ino Bełchatów. Zresztą o napastnikach tyż za dużo niy ma co godać bo nojlepszym strzelcym je Piech, kery już pora miesięcy nie gro w Ruchu...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wstyd jak ciul ale nie pierwszy i nie ostatni