a pamiętasz jak Ruch przegrał w PP z SHR Wojcieszyce co bys wtedy powiedział?miedza pisze:co pół roku to samo jestKris KLZ pisze:co do tych co narzekajom na porazka......to ino sparing, nie chce mi sie polemizować z
![]()
![]()
Spokojnie to tylko sparing

a pamiętasz jak Ruch przegrał w PP z SHR Wojcieszyce co bys wtedy powiedział?miedza pisze:co pół roku to samo jestKris KLZ pisze:co do tych co narzekajom na porazka......to ino sparing, nie chce mi sie polemizować z
![]()
![]()
jaki to był rok SODA?SODA pisze:a ja pamiętam jak wyjście w sparolu i takim klubie jak nasz Ruch i tu UWAGA ..było hm brak mi słów mega żereniem trowy,łamaniem przysłowiowych nóg ,zaangażowaniem nad życie ...
jako prawy obrońcaSODA pisze:też padało ...ale Fornalik też uczestniczył w tych zajęciach
CSL pisze:A Jankowski kaj?Następnego na wycieczka do stolycy zawieźli?
wyjaśnione:zip185 pisze:A kaj Perdijić? A kaj Komac? Jezu to przecież sparing, daj Fornalikowi poszachować trochę składem
miedza pisze:CSL pisze:A Jankowski kaj?Następnego na wycieczka do stolycy zawieźli?wyjaśnione:zip185 pisze:A kaj Perdijić? A kaj Komac? Jezu to przecież sparing, daj Fornalikowi poszachować trochę składem
(...)Wprawdzie w sparingu z Rakowem nie mogli wystąpić Matko Perdijć, Andrej Komac i Maciej Jankowski, ale cała trójka narzeka tylko na drobne urazy, więc ich "urlop" w czasie meczu z częstochowianami był tylko dmuchaniem na zimne.
http://www.sportslaski.pl/Ruch-konczy-o ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 38 gości