[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

#136 Post autor: Ozor » 3 kwie 2010, o 22:15

Mirek pisze:
czarodziej1920 pisze:no i pulkowski i baran spierdalajcie bo tak ch**..owy srodek pola to moglby pograc w 3 lidze tam gdzie miejsce tych zawodnikow :wstyd:
Niebieskich Swiat :)
Jedno z drugim mi sie nie zgadza :wstyd:
wojt - lepiej bym tego nie napisał, no ale cóż czarodzieje są wśród nas :wstyd:
Ty to masz dopiero w tym łbie nasrane :zly:
Mecz dobry szło go wygrac, szło i przegrać ale był remis i jest ok.
Paru ludziom sie fajnie w dyni posrało ostatnio ;)

Niebieski
Kontakt:

#137 Post autor: Niebieski » 3 kwie 2010, o 22:19

gra nawet nie była zła zabrakło skuteczności i niestety Straki w środku pola dziś większość graliśmy skrzydłami i to było zbyt przewidywalne, no ale jeden punkt cieszy jesteśmy w strefie pucharowej oby tak do końca... pozdRo

czarodziej1920
Kontakt:

#138 Post autor: czarodziej1920 » 3 kwie 2010, o 22:22

no tak lepiej sie pewnie patrzy jak sie jest naje.anym na mecz, bo zeby nie widziec ze baran i pulkowski sa daremni to tzreba miec serio nie pokolei. 'wojt' ty to sie albo nie znasz na pilce albo jestes .je.anym minimalista ze jestes zadowolonych z gry tych wirtuozow

Niebieski
Kontakt:

#139 Post autor: Niebieski » 3 kwie 2010, o 22:26

Jeśli tak tragicznie teraz opisujesz się o naszych piłkarzach którzy przez 90 minut walczą ile mogą i dają z siebie wszystko to nie mam pojęcia co wypisywałeś w tamtym sezonie w tym samym czasie gdy w kwietniu wszyscy oglądaliśmy pseudo piłkę na stadionie śląskim i drżeliśmy o utrzymanie... nie jest źle wiec nie narzekajmy... bez odbioru...

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: Mirek » 3 kwie 2010, o 22:29

Niebieski pisze:Jeśli tak tragicznie teraz opisujesz się o naszych piłkarzach którzy przez 90 minut walczą ile mogą i dają z siebie wszystko to nie mam pojęcia co wypisywałeś w tamtym sezonie w tym samym czasie gdy w kwietniu wszyscy oglądaliśmy pseudo piłkę na stadionie śląskim i drżeliśmy o utrzymanie... nie jest źle wiec nie narzekajmy... bez odbioru...
Nic nie pisał w tamtym sezonie: :P

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: Ozor » 3 kwie 2010, o 22:31

czarodziej1920 pisze:no tak lepiej sie pewnie patrzy jak sie jest naje.anym na mecz, bo zeby nie widziec ze baran i pulkowski sa daremni to tzreba miec serio nie pokolei. 'wojt' ty to sie albo nie znasz na pilce albo jestes .je.anym minimalista ze jestes zadowolonych z gry tych wirtuozow
Wjebał bym ci bana ale niestety nie mogę :zly:

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: Kujav » 3 kwie 2010, o 22:33

wojt pisze:
czarodziej1920 pisze:nic po tym meczu niestety chce sie tylko powiedziec WTOREK WROC !!! no i pulkowski i baran spierdalajcie bo tak ch**..owy srodek pola to moglby pograc w 3 lidze tam gdzie miejsce tych zawodnikow :wstyd:
P.s panie trenerze z calym szacunkiem. ale az sie prosilo o sciagniecie puloka i grzybka a nie Zajaca i Ecika, ktorzy byli wyrozniajacymi sie pilkarzami na boisku, wiec kur.a roche wiecej wiary i odwagi. Niebieskich Swiat :)
sp***dalać to tys powinien z tego forum i to z hukiem!!
Wiem, że są Święta, ale nie mogę się powstrzymać. Po pierwsze: popieram mojego przedmówcę. Po drugie: sam jesteś pulok, ale pewnie lepszy bo czarodziejski pulok. Po trzecie : jak Pulkowski szalał w Krakowie z Cracovią, to pewnie miętoliłeś ze szczęścia "..." (twoje określenie Naszego zawodnika). Po czwarte: na piłce się jednak nie znasz za dobrze, leć i czaruj w krainie Oz.

Dzisiaj wiele słyszałem, ale nikt nie przebije pana, który pod koniec meczu zaczął wyzywać Naszych piłkarzy i "chu** Im po dupach", po prostu myślałem, że zaraz mu coś wygarnę, ale się powstrzymałem (pewnie z szacunku dla starszych, bowiem mógłby być moim ojcem, choć tacy kibice chyba na szacunek nie zasługują). Wstyd, po prostu wstyd.

Taka mała prośba odemnie do moderatorów: Upominajcie tych, którzy obrażają Naszych piłkarzy, jeśli można.

A na koniec: Wesołych, spokojnych Świąt !!
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2010, o 22:35 przez Kujav, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#143 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 3 kwie 2010, o 22:34

Ja już nie pierwszy raz pisze że nie jestem za sprowadzeniem Świerblewskiego. ja w tym zawodniku nic nie widze. a to co dziisaj zrobił brak słów. on mówi ze go jupitery oślepiły? chopie weź sie do roboty jak chcesz jeszcze grać w koszulce z eRką na piersi!

Kiedy Stefański i Goncerz dostaną szanse gry?!

rubyzkaliny
Kontakt:

#144 Post autor: rubyzkaliny » 3 kwie 2010, o 22:36

ciekawe jakie by my mieli swjynta kiejby wlazly tyn slupek i lata
cieszmy sie z tego co momy bo je noprowda elegancko
zabole przegrali
Wesolych Swiat chopy,pyrsk

Niebieski
Kontakt:

#145 Post autor: Niebieski » 3 kwie 2010, o 22:39

Mirek pisze:
Niebieski pisze:Jeśli tak tragicznie teraz opisujesz się o naszych piłkarzach którzy przez 90 minut walczą ile mogą i dają z siebie wszystko to nie mam pojęcia co wypisywałeś w tamtym sezonie w tym samym czasie gdy w kwietniu wszyscy oglądaliśmy pseudo piłkę na stadionie śląskim i drżeliśmy o utrzymanie... nie jest źle wiec nie narzekajmy... bez odbioru...
Nic nie pisał w tamtym sezonie: :P

z tym pisaniem to taka przenośnia co do słów pana jak bardzo słabi są nasi zawodnicy w tym sezonie...

Niebieskich i pogodnych świat życzę... i do zobaczenia we wtorek..

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#146 Post autor: Paveel » 3 kwie 2010, o 22:39

Jak to się mówi, gdy nie można wygrać meczu, to trzeba go zremisować . ;)
lepszy 1 punkt, niż nic, a jakby nie patrzeć, to jesteśmy na 3 miejscu w tabeli :hyhy:
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Roni2580

#147 Post autor: Roni2580 » 3 kwie 2010, o 22:43

czarodziej1920 pisze:no tak lepiej sie pewnie patrzy jak sie jest naje.anym na mecz, bo zeby nie widziec ze baran i pulkowski sa daremni to tzreba miec serio nie pokolei. 'wojt' ty to sie albo nie znasz na pilce albo jestes .je.anym minimalista ze jestes zadowolonych z gry tych wirtuozow

Kolego dla mnie osoby , które nie były na meczu nie mają prawa komentować gry Naszych piłkarzy no bo chyba nie powiesz mi , że w 15 min dojechales z c6 do Piekar ;)

JoK3r
Kontakt:

#148 Post autor: JoK3r » 3 kwie 2010, o 22:47

mi sie mecz podobal, duzo walki, gry na pograniczu faulu, braklo szczescia w ofensywie za to w defensywie mielismy go duzo
Wesolych...

czarodziej1920
Kontakt:

#149 Post autor: czarodziej1920 » 3 kwie 2010, o 22:51

' Po czwarte: na piłce się jednak nie znasz za dobrze, leć i czaruj w krainie Oz. ' no nie znam sie nie znam ;] przeciez najwazniejsze zeby michal 'PULOK pulkowski' zagral jeden dobry mecz w sezonie, a reszte spierd.lil, po 2 taki z niego nasz zawdonik, raczej wierny kibic legii, no ale coz na tym forum sami pseudo znawcy przez to sie zadko wypowiadam bo przeciez ktos taki jak kujav jest wyrocznia, ktora stwierdza ze michal pulkowski jest za***istym rozgrywajacym i wszyscy sie maja z tym zgadzac, wiec chu. w dupe wszystkim ekspertom broniacym pulkoskiego i barana, czcijcie ich za to zaangazowanie i walke bo oni sa najlepsi :wstyd:
P.s wracaj do zdrowia Andrzej !
P.s 2 czekam na bana pyRsk :)

czarodziej1920
Kontakt:

#150 Post autor: czarodziej1920 » 3 kwie 2010, o 22:52

Roni2580 pisze:

Kolego dla mnie osoby , które nie były na meczu nie mają prawa komentować gry Naszych piłkarzy no bo chyba nie powiesz mi , że w 15 min dojechales z c6 do Piekar ;)
no coz musze Cie ku*** rozczarowac bylem na tym meczu jak na kazdym u siebie ;]

ODPOWIEDZ