wojt pisze:czarodziej1920 pisze:nic po tym meczu niestety chce sie tylko powiedziec WTOREK WROC !!! no i pulkowski i baran spierdalajcie bo tak ch**..owy srodek pola to moglby pograc w 3 lidze tam gdzie miejsce tych zawodnikow
P.s panie trenerze z calym szacunkiem. ale az sie prosilo o sciagniecie puloka i grzybka a nie Zajaca i Ecika, ktorzy byli wyrozniajacymi sie pilkarzami na boisku, wiec kur.a roche wiecej wiary i odwagi. Niebieskich Swiat

sp***dalać to tys powinien z tego forum i to z hukiem!!
Wiem, że są Święta, ale nie mogę się powstrzymać. Po pierwsze: popieram mojego przedmówcę. Po drugie: sam jesteś pulok, ale pewnie lepszy bo czarodziejski pulok. Po trzecie : jak Pulkowski szalał w Krakowie z Cracovią, to pewnie miętoliłeś ze szczęścia "..." (twoje określenie Naszego zawodnika). Po czwarte: na piłce się jednak nie znasz za dobrze, leć i czaruj w krainie Oz.
Dzisiaj wiele słyszałem, ale nikt nie przebije pana, który pod koniec meczu zaczął wyzywać Naszych piłkarzy i "chu** Im po dupach", po prostu myślałem, że zaraz mu coś wygarnę, ale się powstrzymałem (pewnie z szacunku dla starszych, bowiem mógłby być moim ojcem, choć tacy kibice chyba na szacunek nie zasługują). Wstyd, po prostu wstyd.
Taka mała prośba odemnie do moderatorów: Upominajcie tych, którzy obrażają Naszych piłkarzy, jeśli można.
A na koniec: Wesołych, spokojnych Świąt !!