Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
Trzy razy NIE dla niego, dziekujemy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie znam człowieka więc nie oceniam. Ogólnie jestem zwolenikem zmian raz na dłuższy czas na stanowisku prezesa, 5 letnia kadencja to sporo.
Nie mam nic przeciwko żeby pani Prezes pozostała w Ruchu na innym stanowisku.
Może świeża krew się przyda, szczególnie jakby był podmuch w strone marketingu klubowego.
Przydałby się taki Pietryszyn.
Nie mam nic przeciwko żeby pani Prezes pozostała w Ruchu na innym stanowisku.
Może świeża krew się przyda, szczególnie jakby był podmuch w strone marketingu klubowego.
Przydałby się taki Pietryszyn.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co do budzetow regionalnych osrodkow.Przeciez cale TVP ma duze klopoty finansowe juz dluzszy czas i ciagle cieli wydatki na regionalne oddzialy.Ośrodek katowicki przypadł partii braci Kaczyńskich. I choć obecny dyrektor TVP3, Miłosz Stawecki, dostał stanowisko za czasów sprawowania rządów właśnie przez PiS, gdy premierem był Jarosław Kaczyński, to jednak nie cieszy się partyjnym zaufaniem. Jest za bardzo... apolityczny, a stacja na partyjnym grząskim gruncie stara się zachować obiektywizm. Dlatego na stanowisku szefa TVP politycy chcą widzieć partyjnego komisarza.
- Jesteśmy załamani - mówią nam dziennikarze stacji. - Znów padamy ofiarą politycznych rozgrywek.
Pracownicy TVP3 stoją za Staweckim murem: - Dzięki niemu możemy spokojnie pracować i politycy nie dyktują nam, co i jak mamy robić - mówią.
Nie wiem co to za czlowiek,nie znam go,ale jak bedzie pracowal w Ruchu to go dopiero bede mogl ocenic.
A tak w ogole to poza DZ nikt nie podlapal tematu,moze to jest tylko plotka.
- ChopekNRŚL
Juz z Niebiescy.pl znikła ta wiadomosc o p. Sobstyl ;/ Ciekawe co tam sie dzieje w tym klubie !! 

-
- Kontakt:
HKSADIK pisze:A co do budzetow regionalnych osrodkow.Przeciez cale TVP ma duze klopoty finansowe juz dluzszy czas i ciagle cieli wydatki na regionalne oddzialy.Ośrodek katowicki przypadł partii braci Kaczyńskich. I choć obecny dyrektor TVP3, Miłosz Stawecki, dostał stanowisko za czasów sprawowania rządów właśnie przez PiS, gdy premierem był Jarosław Kaczyński, to jednak nie cieszy się partyjnym zaufaniem. Jest za bardzo... apolityczny, a stacja na partyjnym grząskim gruncie stara się zachować obiektywizm. Dlatego na stanowisku szefa TVP politycy chcą widzieć partyjnego komisarza.
- Jesteśmy załamani - mówią nam dziennikarze stacji. - Znów padamy ofiarą politycznych rozgrywek.
Pracownicy TVP3 stoją za Staweckim murem: - Dzięki niemu możemy spokojnie pracować i politycy nie dyktują nam, co i jak mamy robić - mówią.
Nie wiem co to za czlowiek,nie znam go,ale jak bedzie pracowal w Ruchu to go dopiero bede mogl ocenic.
A tak w ogole to poza DZ nikt nie podlapal tematu,moze to jest tylko plotka.
Bardzo zastanawio mie jedna wazno sprawa.
Jaki byl mechanizm zatrudnienia na stanowisko kontrolera/dyrektora ekonomicznego chopa, kiery handlowol samochodami?
Do niywtajemniczonych: kontrolerzy czy audytorzy to som ludzie roz po solidnyj finansowej edukacji i po wielu specjalistycznych kursach. Audyt czy kontrola finansowo to je jadro ciemnosci finansow, topowo sprawa. Rozumia, koles robil bez 5 lot w Ernscie abo w PricewaterhouseCoopers, sam zdobyl doswiadczynie i wiedza. Pozniyj sprobowol czegos innego i go zrekrutowali do TVP.
A tu momy chopa, kiery sprzedawol auta i kiery dostol wazno funkcja finansowo w absolutnie politycznyj firmie jakom je TVP. Zatrudniajom go argumentujonc, ze niy je to decyzja polityczno. Zwolniajom go argumentujonc, ze je to calkowicie decyzja polityczno!
To powiydz jakie media powinny zajac sie tom sprawom na Slunsku? MMSilesia? TVSilesia w przerwie miyndzy szlagrami? Echo tyskie? No kurna zmiluj sie, DZ jest jaki je ale je to wlasciwie jedyny cajtung obok regionalnyj GW o jako takim znaczyniu.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chodzilo mi o to,ze to moze byc plotka dotyczaca tego,ze ma zastapic Sobstyl,a nie tego co wyzej wkleiles.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 16:30 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 3 razy.
- jabolgo
- Kontakt:
Z moich obserwacji wynika że do TVP rekrutacja odbywa się najczęściej z klucza partyjnego. Przecież to media państwowe upolitycznione.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 16:32 przez jabolgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- jabolgo
- Kontakt:
Jeżeli to plotka to dlaczego siedział obok pana Smagorowicza na meczu?HKSADIK pisze:Plotka dotyczaca tego,ze ma zastapic Sobstyl.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moze to jest tylko plotka.
I to:
I to:
Na razie nie ma ZADNEJ OFICJALNEJ INFORMACJI,to tylko wylacznie info Dziennika Zachodniego.- Nic mi na temat ewentualnego zwolnienia nie wiadomo. Wiem jednak, że zapowiadano wzmocnienia w zarządzie - powiedziała Dziennikowi Zachodniemu prezes Katarzyna Sobstyl.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 16:37 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
- 19flasteR20
- Kontakt:
Powinno sie rozpisac konkuRs na prezesa RUCH-u!
Momy miec klub w pelni profesjonalnie zarzadzany czy tow. wzajemnej adoracji?.
Jo to widza tak:
Pani Sobstyl moze zostac zmieniona na stanowisko gł. ksiegowa Ruch-u wtedy, kiedy bydymy znac potencjalnych kandydatow.
Nie mozna tego robic pocichu przed kibicami?!W tym momencie musi byc to zrobione bardzo profesjonalnie.
Jo to widza tak:
Pani Sobstyl moze zostac zmieniona na stanowisko gł. ksiegowa Ruch-u wtedy, kiedy bydymy znac potencjalnych kandydatow.
Nie mozna tego robic pocichu przed kibicami?!W tym momencie musi byc to zrobione bardzo profesjonalnie.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- jabolgo
- Kontakt:
Pani Kasia musiała by się zgodzić na takowe rozwiązanie. To jest degradacja.19flasteR20 pisze:Pani Sobstyl moze zostac zmieniona na stanowisko gł. ksiegowa Ruch-u wtedy, kiedy bydymy znac potencjalnych kandydatow ... [/color]
-
- Kontakt:
dyc my juz momy kolko wzajemnyj adoracji i protekcji, po co by mieli zmiyniac dany uklad?19flasteR20 pisze:Powinno sie rozpisac konkuRs na prezesa Ruch-u!
Jo to widza tak:
Ino co to znaczy wzmocnienie w zarzadzie? Bo kolo z pisu niy jest zodnym wzmocniyniym.HKSADIK pisze:moze to jest tylko plotka.
I to:Na razie nie ma ZADNEJ OFICJALNEJ INFORMACJI,to tylko wylacznie info Dziennika Zachodniego.- Nic mi na temat ewentualnego zwolnienia nie wiadomo. Wiem jednak, że zapowiadano wzmocnienia w zarządzie - powiedziała Dziennikowi Zachodniemu prezes Katarzyna Sobstyl.
No i notka na niebieskich wrocila
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
- jabolgo
- Kontakt:
Jeszcze jedno. Skoro pani Katarzyna nic nie wie a informacja która wyciekła do mediów jest prawdziwa to po raz kolejny gratuluje profesjonalizmu na poziomie PZPN (sytuacja z panem Leo Benhakkerem).
-
- Kontakt:
moim zdaniym tako zmiana niy byla by dobrym posuniynciym...Sobstylowo mimo wszytsko mo lep na karku, zno sie na finanasch etc i spedzila w tym klubie juz pora lot, jednym slowym wiy o co lotto. A co moze wiedziec o prowadzyniu klubu zastympca dyrektora do spraw jakichstam w TVP INFO?
mi to podlazi pod szukanie stolka znajomym...tak ''wielkiego'' Ruchu niy stworzymy panie Smagorowicz
mi to podlazi pod szukanie stolka znajomym...tak ''wielkiego'' Ruchu niy stworzymy panie Smagorowicz
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokładnie. nie sądzę by osoba z TVP kojarzona z jakąkolwiek partią była sensownym kandydatem na prezesa Ruchu na kilometr śmierdzi jakimiś interesami czy kolesiostwem, a Sobstyl jakby nie było zna się na tym czym się zajmuje w klubie.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam