Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
JEDI_V
Kontakt:

#121 Post autor: JEDI_V » 15 kwie 2006, o 18:21

ku*** ROZDUPI MIE ZE ZLOSCI,ch**,ch** I JESCE ROZ ku*** ch**,ZAMIAST WIELKICH DERBOW W PRZYSZLYM SEZONIE Z GORNIKIEM BYDOM CIUL WARTE DERBY Z GKSIKIEM.I PO ch** W SRODA ISC NA SZPIL JAK KOZDY WIY I TO LOPSTAWIO ZE BYDZIE RYMIS.TAK SAMO JAK DZISIOJ SLONSK-LECHIA.CALE SWIYNTA ZJEBANE ku*** GRAJKI,A JAK DOSTANA BANA TO NICH MI MODERATOR W CIULA SMOKNIE,ku*** JUS NIY MOM NERWOW DO TYCH CIULI
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#122 Post autor: west72 » 15 kwie 2006, o 18:27

Niemoc ofensywna naszych kopaczy jest niesamowita,i dotyczy to zarówno ataku jak i pomocy.Nie wiem w czym tkwi przyczyna bo w sparingach nie wyglądało to tak tragicznie poza skutecznością napastników.A teraz- Dno totalne.Jak to ma być nowa jakość naszej gry to ja dziękuje.W tej rundzie jak narazie rozdajemy punkty jak FRAJERZY.szczakowa,Sosnowiec,teraz świt.Jestem urodzonym optymistą wierza w RUCH cały czos ale jak nie zacznymy strzelać bramek to nie załapiemy się nawet do baraży o pozostanie.aSmutne będą to święta dla wszystkich NIEBIESKICH ale życza Wszystkiego Naj!!!!!!
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

GIF19R20
Kontakt:

#123 Post autor: GIF19R20 » 15 kwie 2006, o 18:31

No nic trza grac dalej i skupic sie na nastepnym szpilu. Szkoda tego meczu mozna bylo z nimi wygrac ale czerwona kartka nas oslabila no i kapa. Mam tylko nadzieje ze nie spadna i niech sie skupia na utrzymaniu bez barazy. PozdRo

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#124 Post autor: Mirek » 15 kwie 2006, o 18:32

simonsays pisze:Sorry, ale musza to napisac.

Nie "ch** nie pilkarze" a "ch** nie kibice"

Jak sie jednemu z drugim nie podobo to niech spierdalo za miedza, tam zajebisto druzyna gro, super kibice, zawsze przyjazne miasto, tradycja, gwara. A jak mosz psioczyc tak na Ruch to lepi powiedz te same slowa do swoich domownikow. Bo niedlugo z opinii "wymagajacy kibice" stanie sie "kibice jak choragiewki - jak idzie to supeRuch, jak nie to spierdalajcie" albo "kibice Ruchu nie szanuja i nie wierza w Ruch, opisy maja dumne, ale ch** z tego wynika, problemy z dimu przerzucaja na Ruch i wpisuja sie na forum - bohaterzy"
Jo sie pod tym podpisuja dwoma łapami, ale zaś napisza - z kim my chcymy wygrywać w tyj II lidze? :(

lipRiny

#125 Post autor: lipRiny » 15 kwie 2006, o 18:37

boze jak wy marudzicie jak byly remisy i czyste konto pasnika to super teraz chopy jeden mecz przegrali i juz nazykocie opamietejcie sie

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#126 Post autor: mumin1920 » 15 kwie 2006, o 18:38

smutne ze przegrywomy z takimi Switami :? ale na Widzew trza isc 8) a jak zdupia to sie chyba zrobia pauza bo straca wszystkie wosy na klocie przez nich :?

admin64

#127 Post autor: admin64 » 15 kwie 2006, o 18:38

oby Ruch nie spadl :( Zycze wam jak najlepiej bo Derby z GieKSa piekne beda w 1 lidze tam gdzie nasze miejsce a nie w 3 lidze:(

rumcajs_79
Kontakt:

#128 Post autor: rumcajs_79 » 15 kwie 2006, o 18:42

simonsays pisze:Sorry, ale musza to napisac.

Nie "ch** nie pilkarze" a "ch** nie kibice"

Jak sie jednemu z drugim nie podobo to niech spierdalo za miedza, tam zajebisto druzyna gro, super kibice, zawsze przyjazne miasto, tradycja, gwara. A jak mosz psioczyc tak na Ruch to lepi powiedz te same slowa do swoich domownikow. Bo niedlugo z opinii "wymagajacy kibice" stanie sie "kibice jak choragiewki - jak idzie to supeRuch, jak nie to spierdalajcie" albo "kibice Ruchu nie szanuja i nie wierza w Ruch, opisy maja dumne, ale ch** z tego wynika, problemy z dimu przerzucaja na Ruch i wpisuja sie na forum - bohaterzy"
:evil: bez przesady simonsays ale chyba niemomy sie cieszyc i klaskac im ze jest jak jest!bo sie obudzimy w 3 lidze!narzekanie to jedno bo sa tacy co zawsze im cos nie pauje ale to co teraz jest to chyba wszystkim sie juz beko od tego :!:
mozna przegrwywac i wygrywac tylko ze to co łoni robiom to juz przesada!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#129 Post autor: Mirek » 15 kwie 2006, o 18:42

[Pokozmy im, ze nom smutno skuli porazki, ale ze jej nie ochwalomy, ze z calych serc wierzymy w wygrane, bo inno liga niz 1 nas nie interesuje.[/quote]
I o to mi chodzi, jo durś wierza, ale tyż żech se myśloł, że dziś wygrajom i bez to mi tak smutno. Jo na nich niy najyzdżom ino sie martwia co dali???

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#130 Post autor: Rejon » 15 kwie 2006, o 18:48

i co że my nie widzieli ani minutki szpilu, wynik je jaki je i to je gańba. :oops:
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

rumcajs_79
Kontakt:

#131 Post autor: rumcajs_79 » 15 kwie 2006, o 18:52

simonsays pisze:
rumcajs_79 pisze:
:evil: bez przesady simonsays ale chyba niemomy sie cieszyc i klaskac im ze jest jak jest!bo sie obudzimy w 3 lidze!
Powiedz mi rumcajs_79 kaj jo tam pisol, ze momy sie cieszyc iklasac z kuli porazki ?
no bo jak niemomy narzekac to co momy robich chyba sie niecieszyc z tego co sie dziej!wiem ze tu mogymy se badolic i tak wiela z tym nie zmienymy!
jo tam wiela do szczynscia nie potrzebuja czasem jakies zwyciesto :twisted: a jak sie trafi porazka to tyz nierobia paniki tylko zeby w tym przegranym szpilu bylo widac jakos gra poukłodano(bo zawsze sie trafi leprzy)sesn kopania tego fusbalu!a tu z jednej skrajnosci do drugiej jak to juz napisoł spyru!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#132 Post autor: Mirek » 15 kwie 2006, o 18:59

simonsays 100% racji!!!

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#133 Post autor: m-p » 15 kwie 2006, o 19:04

Konrad pisze:
Dyktator pisze:I nawet w 3 lidze Ruchu sie nie wstydze. Tyle odemnie.
ja się też nie wstydzę, ale co z tego????
ku*** mać, tyle mojego komentarza :cry:
A ja sie wstydze i to bardzo :oops:
Za samo granie w II lidze, za mecze z takimi dupnymi
firmami jak swit, znicz, stal rzeszow. Za postawe pilkarzy
dzialaczy. I bede sie wstydzil tak dlugo dopoki nie
wrocimy na swoje miejsce.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#134 Post autor: spyru » 15 kwie 2006, o 19:05

simonsays a nie jest przegięciem to co robią piłkarze?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#135 Post autor: Simone » 15 kwie 2006, o 19:09

ku*** mac !

dobrze ze przegrali grajac w 10 bo juz w ogole bym sie zalamal ...

ODPOWIEDZ