Z kim baraże?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
maciek73

#121 Post autor: maciek73 » 7 cze 2005, o 14:34

Oni są w stanie przegrać z KAŻDYM!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#122 Post autor: gerhat » 7 cze 2005, o 15:16

Zdaje się że Ruch wygrywo średnio co szósty mecz, jazeli ta średnio mo byc podtrzymano to zwycięstwem rozpoczniemy nowy sezon w III lidze. To bedzie premiera :!:

:?: Oczywiscie, przy utrzymaniu średniej ta zwycięsko premiera może byc tez w II lidze, teoria dopuszcza takie rozwiązanie, a mienowicie przegrywamy dwa najbiższe mecze, potem baraz na wyjeździe remisujemy 1:1 by w rewanżu u siebie zremisować 0:0.
Ale na to cza być pod szczęsliwa gwiazdą urodzonym.

Python

#123 Post autor: Python » 7 cze 2005, o 19:29

Jo by sie tam nie smiol, ani z Unii Janikowo ani z adnego innego zespolu z ktorym mogemy zagrac w barazach. Pamietom, ze my juz roz my sie smioli - z Drwecy Nowe Miasto i nom klupli 4. Czasy kiedy moglimy sie smiac z takich zespolow niestety minely (mom nadzieja ze nie bezpowrotnie) i czas chyba wreszcie zdac sie z tego sprawa. PozdRo

fuhr
Kontakt:

#124 Post autor: fuhr » 7 cze 2005, o 19:40

dokladnie - historia, piekna tradycja...ale my teraz zyjemy w brutalnej rzeczywistosci...jestesmy chlopcami do bicia :oops:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#125 Post autor: Goscioo » 7 cze 2005, o 21:22

przypomnijcie sie ino mecze pucharowe - "e co tam to ino 3 ligowa druzyna z jakiejs wsi" - "e co to 4 liga przejdymy ich nawet rezerwowym skladem, dejcie sie mlodym ograc" -"to z kim w nastepnej rundzie gramy"
ino takie hasla byly przed szpilem a po "co to kur** ma byc" "wjeba** z jakimsi wiesniakami z kosami o widłami"

oby my tak nie musieli pisac po barazach bo ze tam bedziemy grali to bylo wiadomo od poczotku rundy (zalozenia i cel druzyny to gra w barazach) - ino ze im sie chyba miejsca barazowe popierdo****
pozdRo

Stona
Kontakt:

#126 Post autor: Stona » 7 cze 2005, o 21:42

zawsze marzyłem zobaczyć Pruszkow :twisted: :twisted: :twisted: jak baraze to tylko z nimi!! Pershing Rulez! ogladaliscie alfabet mafi?? mam wszystkie odcniki na dysku....najlpeszy jest o Oczku(przjejebna łape ma;urzedował w Szczecinie) i Pershingu (i ten motyw jak tańczy Andrzej K. ,,It's my live")

PS szkoda Pershinga....spoko chłop...skończył w Zakopanem :cry: :cry: a kojarzycie Słowika i Krakowiaka.....fajne pyski 8) 8) ostatnio widizałem jak jechał kordon ze Słowikiem na rozprawe do Katowic...ch** w dupe Masię...je***y konfident...CHWDP...pozdRo 8) 8) :P :P

http://polityka.onet.pl/artykul.asp?DB= ... &M=RA&MP=1

sorki za offtopic...ale jak słysze Pruszków to wzrasta podniecenie :wink:

Pavlique
Kontakt:

#127 Post autor: Pavlique » 7 cze 2005, o 21:53

zawsze marzyłem zobaczyć Pruszkow jak baraze to tylko z nimi!! Pershing Rulez! ogladaliscie alfabet mafi?? mam wszystkie odcniki na dysku....najlpeszy jest o Oczku(przjejebna łape ma;urzedował w Szczecinie) i Pershingu (i ten motyw jak tańczy Andrzej K. ,,It's my live")

PS szkoda Pershinga....spoko chłop...skończył w Zakopanem a kojarzycie Słowika i Krakowiaka.....fajne pyski ostatnio widizałem jak jechał kordon ze Słowikiem na rozprawe do Katowic...ch** w dupe Masię...je***y konfident...CHWDP...pozdRo

http://polityka.onet.pl/artykul.asp?DB= ... &M=RA&MP=1

sorki za offtopic...ale jak słysze Pruszków to wzrasta podniecenie
Lepiej milczeć i wyglondać jak niy richtiog niźli sie łodezwać i wszelki wontpliwości rozwioć... :oops:
I'm a man who walks alone

Luke

#128 Post autor: Luke » 8 cze 2005, o 06:43

Stona pisze:zawsze marzyłem zobaczyć Pruszkow :twisted: :twisted: :twisted: jak baraze to tylko z nimi!! Pershing Rulez! ogladaliscie alfabet mafi?? mam wszystkie odcniki na dysku....najlpeszy jest o Oczku
To ja dla odmiany mam wszystkie odcinki tego serialu na CD-R. :D :D :D Gościu siedzi teraz w pi***lu w Katowicach niestety. :roll: :roll: CHWDP. :D za***iste Oczko miał te swoje bryki którymi się woził po Szczecinie - są pokazane na filmie.PozdRo. 8)

Pepek
Kontakt:

#129 Post autor: Pepek » 8 cze 2005, o 07:44

Rozlosowano pary barażowe o II ligę. Unia Janikowo trafiła na 13 drużynę drugiej ligi. Na dwie kolejki przed końcem miejsce to zajmuje Ruch Chorzów

Pary barażowe:
Unia Janikowo (wicemistrz grupy drugiej III ligi) - 13. zespół II ligi
wicemistrz grupy pierwszej III ligi - 14. zespół II ligi
wicemistrz grupy trzeciej III ligi - 15. zespół II ligi
wicemistrz grupy czwartej III ligi – 16. zespół II ligi

Gospodarzami pierwszych spotkań barażowych będą zespoły III ligi. Mecze zostaną rozegrane w dniach 18 czerwca (sobota) i 22 czerwca (środa) o 17:00.

salas
Kontakt:

salas

#130 Post autor: salas » 8 cze 2005, o 09:06

z czym wy do janikowa drweca nam klupla to janikowo tysz klepnie !!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Marek Nowak
Kontakt:

#131 Post autor: Marek Nowak » 8 cze 2005, o 19:43

po dzisiejszych meczach wychodzi na to , ze nasi "grajkowie" koniecznie chca sie spotkac z wiceliderem 3 grupy 3 ligi.Wyliczanka jest prosta : u scyzorkow w plecy, piast i scieki wygrywaja a my ladujemy na 15 miejscu .( moze nawet na 16 ... bo radomiak tysz mo szansa nos chycic )
brawo , super pilkarzyki trenerzy i dzialacze jestescie wielcy,

paul1920

#132 Post autor: paul1920 » 8 cze 2005, o 19:57

Po przegranej z Arką 0:2 :( jesteśmy coraz bliżej baraży! Najgorzej jeśli natrafimy na Śląsk Wrocław :? to juz nie bedzie tak łatwo wygrac!

Luke

#133 Post autor: Luke » 8 cze 2005, o 20:01

paul1920 pisze:Po przegranej z Arką 0:2 :( jesteśmy coraz bliżej baraży! Najgorzej jeśli natrafimy na Śląsk Wrocław :? to juz nie bedzie tak łatwo wygrac!
Nie pisz głupot bo Śląsk Wrocław ma zapewniony awans do II ligi więc na niego nie trafimy :!: Po drugie to JESTEŚMY w barażach a nie 'coraz bliżej" :!: Upewnij się wpierw jak wyglada sytuacja a potem pisz. :roll:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#134 Post autor: spyru » 8 cze 2005, o 20:05

Z nikim nie będzie łatwo wygrać bo żeby wygrać to trzeba za***rdalać a te ku*** w niebieskich koszulkach mają to wszystko w du***

paul1920

#135 Post autor: paul1920 » 8 cze 2005, o 20:37

Napisalem coraz bliżej baraży ponie waż nie wiem jak inne drużyny zagrały!
A dałem przykład Śląsk Wrocław bo np. może nie wejdzie od razu do 2 ligii tylko będą musieli grać w barażach o 2 ligę!

Zablokowany