Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 15.08.2025 Godz 20:30
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 15.08.2025 Godz 20:30
Dokładnie tak samo myśle. Kim to my jesteśmy żebyśmy byli ważniejsi od świąt państwowych. Wszyscy wiedzieli że będzie hymn, stykło poczekać...
-
- Kontakt:
Moga nas nie lubić, mogą nas nienawidzieć mam to gdzieś.
Ale tracimy szacunek i nie szczimia kiedy nazywają nas (mnie!) "szwabskimi śmieciami" " prymitywami" antypolskimi brudnymi ścierwami"..
Niestety, ale siedzimy wciąż mentalnie w latach 90-tych.
Troche to tłumaczy zamieszkanie naszych "inteligentnych inaczej" kibiców i... dobra, nie kończę bo nie chce nikogo obrażać, ale ludziska złoci- to idzie w eter i szkodzi całemu Klubowi!!!!

Ale tracimy szacunek i nie szczimia kiedy nazywają nas (mnie!) "szwabskimi śmieciami" " prymitywami" antypolskimi brudnymi ścierwami"..

Niestety, ale siedzimy wciąż mentalnie w latach 90-tych.
Troche to tłumaczy zamieszkanie naszych "inteligentnych inaczej" kibiców i... dobra, nie kończę bo nie chce nikogo obrażać, ale ludziska złoci- to idzie w eter i szkodzi całemu Klubowi!!!!

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja jestem absolutnie pośrodku.
Z jednej strony nie mamy co wymagać, żeby ktoś czekał na nasz hymn. Cała Polska sobie z tym daje rade, tylko u nas problem, bo nie słychać itp. jak już pisałem albo ktoś z klubu mógł to zainicjować u spikera, albo mlynowi zainicjować nasz hymn 2minuty przed wyjściem.
Z drugiej strony to nie było działanie celowe, nie miało nikogo urazić/obrazić.
Niemniej sami dajemy paliwo naszym wrogom. Opinia poszła w świat. Mało kto będzie teraz się interesował tym kto kogo słyszał, kto się w której zwrotce włączył w który hymn itp. prędzej się pojawia jednostkowe przypadki ze świata, bo pasują teraz do narracji.
Z jednej strony nie mamy co wymagać, żeby ktoś czekał na nasz hymn. Cała Polska sobie z tym daje rade, tylko u nas problem, bo nie słychać itp. jak już pisałem albo ktoś z klubu mógł to zainicjować u spikera, albo mlynowi zainicjować nasz hymn 2minuty przed wyjściem.
Z drugiej strony to nie było działanie celowe, nie miało nikogo urazić/obrazić.
Niemniej sami dajemy paliwo naszym wrogom. Opinia poszła w świat. Mało kto będzie teraz się interesował tym kto kogo słyszał, kto się w której zwrotce włączył w który hymn itp. prędzej się pojawia jednostkowe przypadki ze świata, bo pasują teraz do narracji.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gdyby to było jednorazowe i wyglądało tak jak na Polonii to pewnie nie byłoby tej całej godki.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przenieście proszę sobie te dyskusję do działu kibice tam są o wiele bardziej odpowiednie osoby do tego co i jak powinno być śpiewane lub nie.