Sparingi - zima 2015
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sparingi - zima 2015
Co do Oleksego ciężko ocenić właśnie po jednym meczu, widać było, że brakuje mu trochę sił, parę razy się włączał do akcji ofensywnych, drobne błędy w obronie, zobaczymy co z nim będzie.
Ogólnie lewa strona nieźle sobie radziła, Mazek pokazał to co potrafi, czyli szybkość i przebojowość.
Ogólnie lewa strona nieźle sobie radziła, Mazek pokazał to co potrafi, czyli szybkość i przebojowość.
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z czwórki środkowych obrońców jak dla mnie najlepiej zagrał Michał Helik
historiaruchu.pl
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja mimo wszystko też bym kontraktował Oleksego bo zawsze od biedy jest to jakaś alternatywa, bo mając na uwadze że może grać tam Szyndrowski to już mnie zęby bolą.
P.S. Zasłyszane na sparingu: Smagor mówił Mirkowi, że kontrakt jest już przygotowany i czeka na jego podpis (podejrzewam, że chodzi o Mazka)
P.S. Zasłyszane na sparingu: Smagor mówił Mirkowi, że kontrakt jest już przygotowany i czeka na jego podpis (podejrzewam, że chodzi o Mazka)
In Siemian We Trust
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak jest młody i będzie mieć zdrowie to jest przynajmniej jakaś perspektywa a nie bazowanie na zawodnikach 30+
-
- Kontakt:
Helik, Trojak i Mazek na plus, Konczkowski też ( pisze tylko o młodych ). Oleksy nic nie pokazał ale też chyba nie ma co po pierwszym kontakcie z piłka w tym roku oczekiwać cudów, dobrze by było jakby pojechał na obóz. bardzo dużo niedokładności
-
- Kontakt:
Mam inne zdanie. Przy bramce dla Rozwoju mógł się lepiej zachowaćgrzej pisze:Z czwórki środkowych obrońców jak dla mnie najlepiej zagrał Michał Helik
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I tak mi się lepiej podobała gra Oleksego niż Kusia z drugiej strony
Widać, że chłopak jest na razie kompletnie nieprzygotowany, ale czasu jeszcze trochę do ligi zostało, przed nami obóz i myślę, że zakontraktowanie go byłoby niezłym rozwiązaniem.
Kwiatek, Mazek-zrobimy trochę wiatru na skrzydłach
Fajne asysty Visni, chociaż jedną bramę powinien strzelić![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Trojak fryzura na Lovrencsicsa

Kwiatek, Mazek-zrobimy trochę wiatru na skrzydłach

Fajne asysty Visni, chociaż jedną bramę powinien strzelić
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Trojak fryzura na Lovrencsicsa

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pytanie gdzie wtedy był Malina, bo gracz Rozwoju wchodził z jego stronyGerges pisze:Mam inne zdanie. Przy bramce dla Rozwoju mógł się lepiej zachowaćgrzej pisze:Z czwórki środkowych obrońców jak dla mnie najlepiej zagrał Michał Helik
historiaruchu.pl
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo to jest cały Helik, on może nie robi tyla błędów, ale najczęściej jego błąd kosztuje strata bramy, a Malina niby nie robi błędów bo jak jest tor to się spóźnia i niby go bezpośrednio przy sytuacji nie ma, a jeszcze inną sprawą jest Stawar który kiksów mo pełno, ale jak się prześledzi to większość jest bez konsekwencji bramkowej.Gerges pisze:Mam inne zdanie. Przy bramce dla Rozwoju mógł się lepiej zachowaćgrzej pisze:Z czwórki środkowych obrońców jak dla mnie najlepiej zagrał Michał Helik
Te pół roku jak się utrzymamy to w kolejnym sezonie po ograniu się nie których synków na serio zaś mogemy mieć całkiem nie zło jak na warunki naszej ligi paka. Nie wiem na ile to kwestia Fornalika, na ile to sprawa koniecznych oszczędnościowych roszad, ale pierwszy raz od długiego czasu w tych młodych (jak na polskie warunki) na serio widać jakieś nadzieje na przyszłość.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wyniki fajne, ale tych błędów w defensywie za dużo, lepszy przeciwnik może to wykorzystać.
No i drugo sprawa jednak dla takich graczy jak Malina, Zieńczuk co innego jest na całego grać 45 minut, a co innego ewentualnie 90 minut o czym dobitnie przekonywali my się w trakcie rundy.
No i drugo sprawa jednak dla takich graczy jak Malina, Zieńczuk co innego jest na całego grać 45 minut, a co innego ewentualnie 90 minut o czym dobitnie przekonywali my się w trakcie rundy.
-
- Kontakt:
Pytanie gdzie wtedy był Malina, bo gracz Rozwoju wchodził z jego strony[/quotegrzej pisze:Gerges pisze:Mam inne zdanie. Przy bramce dla Rozwoju mógł się lepiej zachowaćgrzej pisze:Z czwórki środkowych obrońców jak dla mnie najlepiej zagrał Michał Helik
..................................................................
Poszeł na cygareta

Co do tematu mie tam kożde zwycięstwo Niebieskich cieszy. Czy to w sparingach w lidze czy tyż przeciwko Barcelonie itd itp

To do grzej
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Yego
Wazne zeby z tych bledow wyciagneli wnioski na lige. Cieszy mnie ze kazdy sparing dotychczas wygrany, chociaz przeciwnicy nie powalali na kolana, ale druzyna dociera sie, no i widac reke Fornalika. Usuwa slabe ogniwa, i buduje kolektyw.miechowiner13 pisze:Wyniki fajne, ale tych błędów w defensywie za dużo, lepszy przeciwnik może to wykorzystać.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać