VLEPKI DO ZAKUPU!!!!
-
- Kontakt:
-
Jezdzi nas na kazdy szpil ok 5, 8 osob zalezy jaki mecz.Kazdy jezdzi osobno samochodami.Rekord to 25 osob na meczu z belchatowem jak nasz spadek zalezal od lecha niepamietam ktory rok.Mamy nawet 2 flagi a 1 skroilismy zabolom.Ogolnie starzy juz jezdza zadko zostali mlodzi ale tez sie wykruszaja.Zaboli tez jest coraz mniej .pozdrawiam
-
- Kontakt:
COBRA napisał

Myśle że z tym hasłem to żabole przesadzili
Chyba zabole dolaczyli do zabawy.Ogladalem wlepki na ich forum,niektore nawiazuja do nas:(

Myśle że z tym hasłem to żabole przesadzili
myśle że ta eRka to nawiązanie do śmieci naszych kolegów i tym samym żabole po raz kolejny pokazali jacy są naprawdę . CHWD dla nich.Będziemy z Tobą aż Do ŚmieRci
-
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chopie ino sie cieszyc madre macie te dzieci!!!!!!!!odwalaja brudna robote za nas!!!!! tak trzymac !!!!! :lol:ECHO pisze:ja za to mieszkam na giszu i ani jednej waszej wlepy nie widzialem.ale z naszymi tez jest krocho.obleilem gisz ponad 300stoma wlepami a na 2 dzien zostala pewnie polowa.widzialem jak dzieci z podstawowek je. odklejaja i na piorniki kleja.wojna wlepkowa trwa :twisted:

-
- Kontakt:
Ja, jeszcze mi sie z tego sztama zrobiZoltan pisze:chopie ino sie cieszyc madre macie te dzieci!!!!!!!!odwalaja brudna robote za nas!!!!! tak trzymac !!!!! :lol:ECHO pisze:ja za to mieszkam na giszu i ani jednej waszej wlepy nie widzialem.ale z naszymi tez jest krocho.obleilem gisz ponad 300stoma wlepami a na 2 dzien zostala pewnie polowa.widzialem jak dzieci z podstawowek je. odklejaja i na piorniki kleja.wojna wlepkowa trwa :twisted:

- radzion
- Kontakt: