[12 kolejka] Legia - Ruch, sobota 31.10, godz. 18.30
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie macie wrażenia, że ten mecz juz się rozpoczął i trwa w najlepsze.
- dość zaskakujące zawinięcie sedziego do Wroclawia (nie łączył bym tego z meczem, gdyby nie słowa Mielcarskiego)
- ze strony Ruchu, totalna dezinformacja o składzie,
- ze strony Legii (ich przygłupich pismaków) coś takiego: http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Marian ... 1,725.html
nie wiem, jaka mentalność ma Ecik, ale mam nadzieję, że nasi zachowają spokój i zrobią to, co potrafią najlepiej... czyli pyknom im tradycyjne 1:0
- dość zaskakujące zawinięcie sedziego do Wroclawia (nie łączył bym tego z meczem, gdyby nie słowa Mielcarskiego)
- ze strony Ruchu, totalna dezinformacja o składzie,
- ze strony Legii (ich przygłupich pismaków) coś takiego: http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Marian ... 1,725.html
nie wiem, jaka mentalność ma Ecik, ale mam nadzieję, że nasi zachowają spokój i zrobią to, co potrafią najlepiej... czyli pyknom im tradycyjne 1:0
-
- Kontakt:
bez przesady, nie szyłbym tutaj aż takich teorii spiskowych. Owszem, wszelkie prasowe doniesienia o braku predyspozycji do gry poszczególnych z reguły czołowych zawodników to jak ktoś wyżej napisał jest już grą! jeżeli powodem absencji GaboRa jest faktycznie pogrzeb to raczej zabraknie go w meczu bo nie wierzę że ktoś pozwoliłby sobie na taki fejk. ta cała grypa Niedzielana może okazać się jakąś tam zagrywką taktyczną z wpuszczeniem go na drugą połowę itd, itp.dość zaskakujące zawinięcie sedziego do Wroclawia (nie łączył bym tego z meczem, gdyby nie słowa Mielcarskiego)
Tak jak napisał Slavo, gdyby faktycznie zabrakło Straki to chciałbym by zastąpił go Sdlok. Grał już na tej pozycji i szło mu świetnie. Stawarczyk obok Grodzickiego, na prawej....................... nie wiem

amen!
Ostatnio zmieniony 31 paź 2009, o 01:07 przez scouser, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Slabo to widze bez dwoch z powiedzmy czterech naszych kluczowych pilkarzy.Ale oby dali rade.Ruuuch !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
19_kRzysiek_20 pisze:Grzyb na prawą obrone a na pomoc prawa Zając
to by było najleprze rozwiazanie tylko ze zajac nic nie gra a to co pokazał na polonii to masakra:(
legia odrazu siadzie nanas bo wiedza otym ze jak przegra to juz odpadnie z gry o mistrza bo za tydzien ma wisłe
cos mi sie zdaje ze bramka szybko padnie i to dla nas z kontry

- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jesli naserio zagramy bez Nykiela (co wiadome), Straki, Niedzielana to wlasciwie z kazdej formacji nam po chopie ubywa, wiec ciezko to widze, jednak Legia to zawsze Legia do tego u siebie. Wypada chyba liczyc tylko na stale fragmenty gry, ze cos strzelimy i zamurujemy bramke. A i jeszcze jedno mam nadzieje ze Nowacki mimo bramki w pucharze nie wyjdzie w 1 skladzie, bo wtedy kazda kontra bedzie spowolniona, a tu trzeba bedzie szybkosci.
-
- Kontakt:
Na poloni jeszcze jako tako ale to co on grol z tym startem to jest porazkaRumcajs pisze:19_kRzysiek_20 pisze:Grzyb na prawą obrone a na pomoc prawa Zając
to by było najleprze rozwiazanie tylko ze zajac nic nie gra a to co pokazał na polonii to masakra:(
legia odrazu siadzie nanas bo wiedza otym ze jak przegra to juz odpadnie z gry o mistrza bo za tydzien ma wisłe
cos mi sie zdaje ze bramka szybko padnie i to dla nas z kontry

"Ta drużyna ma wartość, która nie jest liczona w milionach euro. " Jan Kocian
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nic z tego nie bedzie jak zagramy 4-5-1.Po meczu z Belchatowem nie wierze w to.Zupelnie nie wiemy co grac.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
na portalu sportslaski.pl tyz przeczytolem taki slad ale szczerze nikaj nie ma oficialnie podane ze Niedzielan nie pojechol i Straka mo ktos jakies pewne info ze ich nie bydzie ? na sportslaski.pl pisze jeszcze że :Witek46 pisze:Nie ma Straki i Niedzielana. Jest: Pilarz - Stawarczyk, Sadlok, Grodzicki, Brzyski - Grzyb, Baran, Pulkowski, Scherfchen - Sobiech, Janoszka
Drużyna "Niebieskich" wyruszyła dzisiaj w kierunku Warszawy bez Andrzeja Niedzielana.
Piłkarz uskarża się na grupę żołądkową. Dzisiaj zamiast trenować, spotkał się z doktorem Jerzym Wielkoszyńskim. Nie wsiadł też do autokaru, którym drużyna udała się na zgrupowanie przed meczem z Legią. Niemniej decyzja, czy wystąpi, zapadnie dopiero w sobotę rano.
i dlatego licza ze sie miło zdziwimy o 18:30 oby

-
- Kontakt: