Legia - Ruch

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#121 Post autor: L.G » 5 lis 2007, o 11:01

art82 pisze:To już jest koniec....
chcesz żyletka ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#122 Post autor: spyru » 5 lis 2007, o 11:09

19r20 znowu sie z Tobą nie zgodze. Trzeba pamiętać że ta drużyna składa sie w sporej części z ludzi którzy jeszcze niedawno grali w 2, 3 lidze. Wiec grać trzeba tymi, którzy są w kadrze. I ta gra nie wygląda ostatnio źle. Źle wygląda skuteczność, co przy zestawieniu z dziecinnymi błędami w obronie daje takie właśnie wyniki. Natomiast takiego trenera jakim jest Radolski od dawna w Ruchu nie było. Jestem przekonany że jakbyśmy zaczęli sezon z innym szkoleniowcem to już dawno straciłby prace, a za Ruchem byłoby w tabeli tylko Zagłębie.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Blue-White.....
Kontakt:

#123 Post autor: Blue-White..... » 5 lis 2007, o 11:35

http://www.youtube.com/watch?v=mEwVpoTBJ5k Brama Adamsa ale Nowak tez dolozyl do tego palec Poprostu chopcy sie nie zrozumieli wiecie zdarza sie trzeba im wybaczyc przeciez nic sie nie stalo kolejny szpil w dupa i Barazowe miejsce zajmujemy Luzik ... :/ tak mi sie wydaje ze nie ktorzy tukej tak do tego podchodza POZDRO
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#124 Post autor: grzej » 5 lis 2007, o 11:39

Grzesiu Domżalski pierwszy raz od początku i naprawdę zagrał dobry mecz. Niestety wszyscy się dziwimy czemu na niego Radolski (a wcześniej Wleciał) tak rzadko stawiają, a chłopak ma papiery na granie..zobaczymy czy zagra z ŁKS

Golem, Klaczka, Adamski to może w III lidze z ich szybkością daliby sobie radę, każdemu z nich zdażały się takie wielbłądy, że to się w pale nie mieści. Dobrze, że chociaż jest Baran, który z Legią 3 sytuacje wybronił, więcej niż nasz torman.
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
Niebieskie_SC
Kontakt:

#125 Post autor: Niebieskie_SC » 5 lis 2007, o 12:11

ile jeszcze musimy stracic bramek przez Adamskiego?zeby go wyciepli :zly:

RudaSlaska7
Kontakt:

#126 Post autor: RudaSlaska7 » 5 lis 2007, o 12:15

nierozumia jednej rzeczy.... czemu Radolski nie zmienio Fabusza? to jest nasz Bog czy co ? synek moze ledwo dychac i po murawie sie czołgać a łon zmieni kogo innego ehhhh...
a Miki czeko czeko czeko... mysla ze jak sie doczeko to eskploduje z formom :hyhy:

Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#127 Post autor: Martinezku » 5 lis 2007, o 12:56

Zastanawio mje jedna rzecz. Po kiego pierona Nowak jest wystawiany do tora? Lada momynt pito ze Ruchu a tu jeszcze dbajom ło to coby był we dobry formie. Niych grzeje ława a ło jego forma niych sie martwiom szczewa. Wele mie nojlepsze wrażynie we torze robi Matko a to ,że przitrafioł mu sie szpil taki jak ze Lechym to przi taki łobronie( a w zasadzie jej braku) nawet nojlepszymu tormanowi idzie wbić tela torów.
Jo jest dobry myśli i wierza ,że teroski zdobyndymy fajnych pora punktów. Tymbardzi że od 10 do 14 miyjsca jest znikomo róznica we punktacji to wszystko sie może zdarzyć.
Obrazek
Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#128 Post autor: heli » 5 lis 2007, o 13:06

grzej pisze:Grzesiu Domżalski pierwszy raz od początku i naprawdę zagrał dobry mecz. Niestety wszyscy się dziwimy czemu na niego Radolski (a wcześniej Wleciał) tak rzadko stawiają, a chłopak ma papiery na granie..zobaczymy czy zagra z ŁKS

Golem, Klaczka, Adamski to może w III lidze z ich szybkością daliby sobie radę, każdemu z nich zdażały się takie wielbłądy, że to się w pale nie mieści. Dobrze, że chociaż jest Baran, który z Legią 3 sytuacje wybronił, więcej niż nasz torman.
pewnei dlatego, że nie pamiętom meczu by mały mioł siły na 90minut, można powiedzieć, że daje z siebie wszystko, ale nie może mieć chop braku sił w 60 minucie, a tak to właśnie wyglądało. I to nie chodzi ino o wczorajszy mecz, ale tak jest niestety zwykle. Niestety, ale bez jakichś porządnych zimowych transferów będzie nerwówka do samego końca, liczyłech przynajmniej na 10 punktów w ostatnich 5 meczach i dalej to możliwe, ale jak takie prezenty bedemy rozdować jak Adamski i Nowok, to dalek nie zajademy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Blue-White.....
Kontakt:

#129 Post autor: Blue-White..... » 5 lis 2007, o 13:06

Niebieskie_SC pisze:ile jeszcze musimy stracic bramek przez Adamskiego?zeby go wyciepli
szczerze to nie ma kogo wystawic do tej obrony fakt faktem ze Radolski nie loto po boisku ale pomyslu chopcom na gra tyz nie daje juz nie godom o tyj zmianie w koncowce Sadloka? tego to juz calkiem nie rozumia :zdziwko: niestety muszymy grac takim skladem jakim dysponujemy ale na Legi mogli my zagrac np.5-4-1 z wariantami ze boczni obroncy podlaczaja sie do akcji z jednej Nykiel a z drugiej Osa z przodu Lilio nie wiem wydaje mis ie ze idzie dac szansa chopcom innym np. jak zciepnol Osy to tera wcale synek nie gro a na poczatku ciuopl w kozdym szpilu hmm :zdziwko:
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#130 Post autor: 19r20 » 5 lis 2007, o 13:20

ostatni raz wypowiadając się na temat tego meczu i bramkarza
tak jak ktoś pisze, czego ja nie potrafie zrozumieć, wystawianie i ogrywanie Nowaka bez względu na jego formę to ewidentna gra na szkodę Ruchu

ogrywamy żabola a sami jesteśmy bez bramkarza - czemu nie gra Pedric lub Miodek? kiedy oni mają załapać formę i ograć się na boiskach? w młodej ekstraklasie?
wg mnie tu wychodzi - i tu się z tobą Spyru nie zgadzam - brak koncepcji trenera który wstawił Nowaka na meczu PE z Groclinem bodajże, zagrał poprawnie i ku ździwieniu wszystkich łącznie z samym Nowakiem daje go non stop do bramki. W jakim celu ja pytam?

a czy mamy do czynienia z 1, 2 czy 3 ligowymi kopaczami to nie mi się wypowiadać, ale taki Adamski to na 2 lige był słaby więc co on robi w 1....

pozostaje wiara w magiczne transfery...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Lukas89
Kontakt:

#131 Post autor: Lukas89 » 5 lis 2007, o 14:32

Po obejrzeniu skrótu nasuwa mi sie jedno pytanie..co Adamski robi w Ruchu ? co On wogóle robi w obronie ? Jak można sie gapić na bale jak ona do Ciebie leci :kwasny: Ten sie na nią gapi a zza pleców mu murzyn wybiega..to już jest szczyt...Pierwsza bramka,ewidentna wina Nowaka..i dobrze,że odchodzi do żaboli..W bramce powinien stać Perdijić bo w meczu z Lechem mieliśmy całą obronę słabą a nie tylko Matko..a,że wystąpił w takim pechowym spotkaniu..trudno..ale powinien dostać szanse na gre..
Obrazek

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#132 Post autor: fRyta » 5 lis 2007, o 14:34

Słabe widowisko i katastrofalne błędy, szkoda bo remis był realny. Jezierski miał formę na początku sezonu ale teraz :wstyd:

Z taka grą na Jadze może być bardzo ciężko.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Elmer
Kontakt:

#133 Post autor: Elmer » 5 lis 2007, o 15:01

Nie zgadzam się z opiniamii co do Nowaka. W meczu z Groclinem udowodnił, że jest w najwyższej formie i nie dziwi mnie, że na niego się stawia. Jego błąd na Legii mnie zaskoczył. Mioduszewski nie ma takiej formy jak np. wiosną. Moim zdaniem jeszcze nie pokazuje tego, co w Bydgoszczy, albo Łęcznej.

Co do Adamskiego to błędy go nie bronią, ale uważam, że jest mimo wszystko silnym punktem Ruchu. Mam prawo mieć takie zdanie, więc je wyrażam. Lepiej żeby taki błąd popełnił na Legii niż w sobotę z ŁKS.

Ktoś tu pisał o Bonku, że ma dobre zagrania. Pewnie, ale niemal zawsze zwalnia akcję żeby się rozejrzeć i to jest denerwujące. Gdyby jeszcze miał szybkość.

Domżalski MUSI popracować nad kondycją! Grzyb zbyt mało akcji ofensywnych przeprowadził i był mało widoczny. Dlatego nie podobał mi się jego występ.

Jezierski - zmiana mentalności!!!!! Fabusz - więcej zdecydowania i... szybkości. ANi raz nie widziałem biegnącego sprintem Fabusza.

W meczu z niemrawym ŁKS w pierwszym składzie powinien wyjść Mikulenas za Jeziera z zadaniem zmęczenia siebie i rywala, a następnie (ok. 60 minuty) na boisko Ecik, a za Domżalskiego poddenerwowany siedzeniem na ławie Jezierski. Efekt: 4:0
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#134 Post autor: L.G » 5 lis 2007, o 15:16

Elmer pisze:Nie zgadzam się z opiniamii co do Nowaka.
a jo swoje - niy ma rundy bez szmaty i zawalonego meczu, a komunikacja z obrońcami durch na tym samym mizernym poziomie.
Elmer pisze:W meczu z Groclinem udowodnił, że jest w najwyższej formie
Matko na Legii już groł, tyż boł w super formie (w dodatku aura była identyczno) i to tyż boł mecz PE.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#135 Post autor: L-o » 5 lis 2007, o 15:22

Scypion pisze:Ktos napomknal, ze Fabusa do pomocy. Moim zdnaiem to pomysl fest warty rozwazenio bo o ile w ataku jeszcze np. jest Miki ( gromy durch duetem napastnikow maly i wielki) to w pomocy brakuje kreatywnego zawodnika a Fabus umi dobrze podac umi tez oddac strzal z dystansu.
Właśnie dlatego o tym żech wspomniol, widza ze niy ino jo mom tako koncepcja ;)

Zablokowany