Kolejna podwyżka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
pestka1920

#121 Post autor: pestka1920 » 29 lip 2007, o 22:41

johh pisze:
wojtas 81 pisze:po co ta colo godka? jak dzwigaja ceny paliwa to jakos nikt nie protestuje. takie biydne spoleczenstwo mamy, a wczorej kina byly pelne na Henku Praktikerze i colkimi rodzinami byli i placili!!!
skonczcie juz marudzic ze tyn abo tamtyn nie mo kasy. Dziciak powinien lod rodzicow dostowac na bilet lub karnet. Przeca przy urodzeniu dziecka wiadomo ze bydzie trza poslac dziecko do przedszkola potym do szkoly, komunio zrobic, na kolonie poslac, na studia lodlozyc i na karnet na Cicho dac!!!
trzy miesiace po 15zeta i juz jest karnet do bajtla!!! Jak rodzice nie maja kasy( co powinno byc ich problemem) to mody moze isc do dziadka i babci wongiel sciepnac, zakupy przyniesc ladnie sie usmiechnac i na pewno na karnet dostanie , a jak jeszcze bydzie brakowac bo dziadki male penzyje maja to moze pora pusze pozbierac abo makulatury abo wziasc window i na skrzyzowaniu lokna pucowac!!!
I skonczcie wiecznie marudzic ze tyn nie mo ,a tymu nikt nie do!!!
100% poparcia.
Jeśli chodzi o karnet rodzinny to faktycznie nieporozumienie. Rodzina mo w kupie siedzieć. Nie wyobrazom sobie ze kupuja karnet i bajtel siedzi w innym sektorze a baba w jeszcze innym - to ewidentna paranoja.
Ale dosc marudzenia bo lidera momy.

ale wy ku*** pi***olicie

BROWAReq

#122 Post autor: BROWAReq » 29 lip 2007, o 22:42

Może by tak zbojkotować pewien mecz?
Pokażmy działaczom jak wyglądają puste trybuny bo już chyba zapomnieli.
Skoro na mecz może przyjść 5000 ludzi którzy zapłacą za bilet po 15 zł to do klubu trafia 75000 zł. Jeśli z powodu bojkotu przyjdzie 500 osób zapłaci po 25 zł, klub dostanie 12500... W tamtym sezonie jadąc na szpil kupowałem bilet dla siebie i dla dziewczyny płacąc 20 zł za wstęp nie licząc dojazdu. teraz mam za to płacić 40 zł albo 50? Spoko, z tym że zamiast pójść na 10 meczy w sezonie to pójdę na jeden ostatni, no może na dwa. Niech tak stwierdzi jeszcze 1000 osób i łatwo przekalkulować ile klub zarobi mniej.
Piękne podziękowanie dla kibiców za wsparcie w chwili gdy ważyły się losy ekstraklasy...

wojtas 81

#123 Post autor: wojtas 81 » 29 lip 2007, o 22:49

pestka1920 pisze:
johh pisze:
wojtas 81 pisze:po co ta colo godka? jak dzwigaja ceny paliwa to jakos nikt nie protestuje. takie biydne spoleczenstwo mamy, a wczorej kina byly pelne na Henku Praktikerze i colkimi rodzinami byli i placili!!!
skonczcie juz marudzic ze tyn abo tamtyn nie mo kasy. Dziciak powinien lod rodzicow dostowac na bilet lub karnet. Przeca przy urodzeniu dziecka wiadomo ze bydzie trza poslac dziecko do przedszkola potym do szkoly, komunio zrobic, na kolonie poslac, na studia lodlozyc i na karnet na Cicho dac!!!
trzy miesiace po 15zeta i juz jest karnet do bajtla!!! Jak rodzice nie maja kasy( co powinno byc ich problemem) to mody moze isc do dziadka i babci wongiel sciepnac, zakupy przyniesc ladnie sie usmiechnac i na pewno na karnet dostanie , a jak jeszcze bydzie brakowac bo dziadki male penzyje maja to moze pora pusze pozbierac abo makulatury abo wziasc window i na skrzyzowaniu lokna pucowac!!!
I skonczcie wiecznie marudzic ze tyn nie mo ,a tymu nikt nie do!!!
100% poparcia.
Jeśli chodzi o karnet rodzinny to faktycznie nieporozumienie. Rodzina mo w kupie siedzieć. Nie wyobrazom sobie ze kupuja karnet i bajtel siedzi w innym sektorze a baba w jeszcze innym - to ewidentna paranoja.
Ale dosc marudzenia bo lidera momy.

ale wy ku*** pi***olicie
O co Ci kur..a chodzi? Momy OE wiec cza za nia placic. Jak idziesz na koncert to im wiynkszo gwiazda tym wiynkszo cyna biletow, to jest do chu..a naturalne!!!
A Wy byscie chcieli coby teroz p.Klimek som za wszystko zaplacil , dlugi poplacil, podgrzewano murawa zrobiol i nowy stadion postawiol!!!

sie zastanow co Ty pi***olisz!?

pestka1920

#124 Post autor: pestka1920 » 29 lip 2007, o 22:53

ku*** gosciu mosz ty rozum??po pierwsze nie wszystkich stac-to jeszcze mi powiedz nie musza jezdzic :zly: !!po drugie za co momy placic tyla pieniedzy bo co??wygrali jeden szpil??albo za komfort na stadionie :zly: ??wez ty sie ku*** zastanow co piszesz gosciu :zly:

BlueTerRor
Kontakt:

#125 Post autor: BlueTerRor » 29 lip 2007, o 23:01

co maja powiedziec dzieci ktorych rodzice ledwo dawaja 1zł na tego jebanego loda dziennie... a gdzie tam 25 zł na mecz :/ :/ :/ ale jak oni juz wola zrobic drozsze bilety i miec mniejsza publike niz zrobic tansze bilety i grac przy pelnych trybunach to nic tylko im pogratulowac "zdrowego" rozsadku :/ :padam: :padam: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

wojtas 81

#126 Post autor: wojtas 81 » 29 lip 2007, o 23:02

Jo rozum mom i wiem za co placa! Zastanow sie co ty godosz??? To nie jest tak ze jak kogos nie stac to mo nie jezdzic ino jak chce jezdzic to mo zrobic wszytko co by bylo go stac. Dzisioj kozdy moze miec kasa abo jej nie miec!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#127 Post autor: Bytom20 » 29 lip 2007, o 23:03

Tutaj macie oferty biletowe połowy drużyn z Orange Ekstraklasy:
Górnik Zabrze
wejściowy - 15 PLN
ulgowy (kobiety, renciści, dzieci do lat 12) - 10 PLN
trybuna górna (zadaszona) - 30 PLN
Karnety (9 spotkań ligowych)
wejściowy - 90 PLN
trybuna górna (zadaszona) - 200 PLN
złota karta VIP - 1000 PLN
Zagłębie Lubin
Wstęp wolny - dzieci do lat 7
Kobiety - 1 zł
Ulgowy - 10 zł (uczniowie szkół podstawowych, gimnazjum, liceum, studenci, żołnierze służby zasadniczej, emeryci, renciści) - na podstawie ważnej legitymacji
Sektor - 15 zł
Trybuna główna - 30 zł
Karnety
Kobiety - 10 zł
Ulgowy - 100 zł
Sektor - 150 zł
Trybuna główna - 300 zł
GKS Bełchatów
Bilet normalny 20 i 25 * zł
Bilet ulgowy 10 i 15* zł (dla młodzieży szkolnej i studentów za okazaniem legitymacji, niepełnosprawnych, emerytów, rencistów)
Bilet ulgowy II (dla dzieci do 10. roku życia oraz kobiet) 5 i 10* zł
Karnety
Normalny -200 zł
ulgowy - 100zł
ulgowy II - 70 zł
Normalny niezadaszona trybuna - 180 zł
Ulgowy niezadaszona trybuna - 80zł
*Korona Kielce, Zagłębie Lubin, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź
Jagiellonia Białystok
bilet normalny 25 zł
bilet ulgowy 15 zł
Karnety
normalny 175 zł
ulgowy 100 zł
Odra Wodzisław
Sektor "C" : 100zł
Trybuna kryta: 35 zł
Trybuna otwarta: 20 zł
Miejsca stojące: 15zł
Sektor "L": 10zł
Młodzież do lat 16: 5zł
Trybuna G (dla gości i kibiców przyjezdnych): 15zł
Karnety
Sektor "C": 600zł
Trybuna kryta: 240 zł
Trybuna otwarta: 130zł
Miejsca stojące: 100zł
Lech Poznań
ech IV Trybuna 30 zł
Sektory 2-5,12-13, II Trybuna 25 zł
Ulgowy IV trybuna 25 zł
Ulgowy 1-5,12-13 20 zł
Bilety ulgowe młodzież szkolna (podstawówka, gimnazjum , liceum) studenci po okazaniu legitymacji.
Karnety
Ulgowy 1-5,12-13 130 zł
Ulgowy 1-5,12-13 130 zł
Ulgowy IV trybuna 165 zł
Sektory 2-5,12-13, II Trybuna 200 zł
IV Trybuna 235 zł
Korona Kilece
normalny
Karta - dół A 30 zł B 24 zł C 20 zł C 18 zł D 16 zł
Karta - góra A 50 zł B 44 zł C 34 zł C 30 zł D 30 zł
Bez Karty - dół A 40 zł B 34 zł C 30 zł C 28 D zł 26 zł
Bez Karty - góra A 60 zł B 54 zł C 44 zł C 40 zł D 40 zł
ulgowy ( młodzież szkolna, studenci, seniorzy pow. 65 lat )
Karta - dół B12 zł C 10 zł C 9 zł D 8 zł
Karta - góra C 14 zł D 17 zł
Bez Karty - dół B 22 zł C 20 zł C 19 zł D 18 zł
Bez Karty - góra C 24 zł D 27 zł
ulgowy dla dzieci
Karta - dół B4 zł C 3 zł C 3 zł D 3 zł
Karta - góra C4 zł D 4 zł
Bez Karty - dół B14 zł C 13 zł C 13 zł D 13 zł
Bez Karty - góra C 14 zł D 14 zł
Karnety normalne (od 18 lat)
Sektory dolne A 240 zł B 192 zł C160 zł C 144 zł D 128 zł
Sektory górne A 400 zł B 352 zł C 272 zł C 240 zł D 240 zł
Karnety Ulgowe - młodzież szkolna, studenci, seniorzy pow. 65 lat
Sektory dolne B 96 zł C 80 zł C 72 zł D 64 zł
Sektory górne C112 zł D 136 zł
Karnety dziecięce
Sektory dolne B 32 zł C 24 zł C 24 zł D 24 zł
Sektory górne C 32 zł D 32 zł
Dyskobolia Grodzisk
Ceny biletów:
- dzieci do lat 7 - wstęp wolny
- 5 zł dla członków Klubu Kibica
- 20 zł (sektory F, G, H) )
- 30 zł (sektory A, B, C, D

Każda z tych ofert jest lepsza od Naszej. Za niedługo się okarze że bardziej opłacalne będzie iśc na mecz poloni bytom albo jechać na wyjazd niż iść na mecz u siebie.

15 zł ok 20 przeboleje 25 przesada...

Jeśli chcą mieć mniej ludzi na stadionie i mniejszy zysk to prosze bardzo.
Bilety po 25 zł mniejszy zysk niż przy cenie 20 zł. Mniej ludzi na stadionie mniejsza szansa na nowego sponsora.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, o 23:10 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.

pestka1920

#128 Post autor: pestka1920 » 29 lip 2007, o 23:05

wojtas 81 pisze:Jo rozum mom i wiem za co placa! Zastanow sie co ty godosz??? To nie jest tak ze jak kogos nie stac to mo nie jezdzic ino jak chce jezdzic to mo zrobic wszytko co by bylo go stac. Dzisioj kozdy moze miec kasa abo jej nie miec!
boze :szok: !!żol mi cie :wstyd:

RudaSlaska7
Kontakt:

#129 Post autor: RudaSlaska7 » 29 lip 2007, o 23:11

najwiecej za podwyzka sa Ci co maja,
a Ci co nie maja musza w tej sytuacji siedziec cicho jak mysz pod miotłą bo przeciez Ruch ma wykształconych kibiców ktorzy zarabiaja 3000zl miesiecznie a na Slasku nie ma bezrobocia i wogole caly Slask ma sie dobrze bo biedy nie widac

wstyd by mi bylo na miejscu tych ktorzy patrza tylko na siebie.
zastanowcie sie 2 razy bo nie kazdy wybiera rodzine!
nie kazdy ma juz dziadka i babcie!
mozna tutaj wymieniac dalej ale po co?
i tak mnie zaraz zjedza "panowie z wyzszych półek"

pozdRo dla normalnych

Kołcz
Kontakt:

#130 Post autor: Kołcz » 29 lip 2007, o 23:12

co do wypowiedzi Bytom20 nalezy zauwazyc ze w wiekszosci cennikow biletow klubow ktore on podal sa bilety ulgowe ! Jedynie Groclin nie mo ...

Wiec nasuwo sie pytanie . Czym mlodziez ktora chodzi na Ruch zawinila ze i oni nie maja tych biletow ulgowych ?!
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

wojtas 81

#131 Post autor: wojtas 81 » 29 lip 2007, o 23:13

pestka1920 pisze:
wojtas 81 pisze:Jo rozum mom i wiem za co placa! Zastanow sie co ty godosz??? To nie jest tak ze jak kogos nie stac to mo nie jezdzic ino jak chce jezdzic to mo zrobic wszytko co by bylo go stac. Dzisioj kozdy moze miec kasa abo jej nie miec!
a czemu Ci mie zol? jo nie potrzebuja zalowanio lod nikogo. Jo jest dumny ze jest zech kibicem Ruchu i po ile by bilety nie byly, jak bydzie mie stac to zawsze byda na Cichej , jak nie bydzie mie stac to mie nie bydzie i szlus!!!!

pestka1920

#132 Post autor: pestka1920 » 29 lip 2007, o 23:13

RudaSlaska7 pisze:najwiecej za podwyzka sa Ci co maja,
a Ci co nie maja musza w tej sytuacji siedziec cicho jak mysz pod miotłą bo przeciez Ruch ma wykształconych kibiców ktorzy zarabiaja 3000zl miesiecznie a na Slasku nie ma bezrobocia i wogole caly Slask ma sie dobrze bo biedy nie widac

wstyd by mi bylo na miejscu tych ktorzy patrza tylko na siebie.
zastanowcie sie 2 razy bo nie kazdy wybiera rodzine!
nie kazdy ma juz dziadka i babcie!
mozna tutaj wymieniac dalej ale po co?
i tak mnie zaraz zjedza "panowie z wyzszych półek"

pozdRo dla normalnych
100% popaRcia :padam:

[ Dodano: Nie 29 Lip, 2007 ]
wojtas 81 pisze:
pestka1920 pisze:
a czemu Ci mie zol? jo nie potrzebuja zalowanio lod nikogo. Jo jest dumny ze jest zech kibicem Ruchu i po ile by bilety nie byly, jak bydzie mie stac to zawsze byda na Cichej , jak nie bydzie mie stac to mie nie bydzie i szlus!!!!
to najpierw sie zastanow czy zrobils wszystko zeby cie bylo stac :rotfl: bos tak napisol :chytry: !!ale gosciu pomysl o innych :zly: nie kazdy miol tyla szczescia co ty ze go stac!!!wiec bez takich mi tu :zly:

wojtas 81

#133 Post autor: wojtas 81 » 29 lip 2007, o 23:17

ja, i teroz tyn co zarabio 1000zl bydzie miol pretensje do tego co zarabio 3000zl, a tyn co niy mo roboty do tego co ja mo!

BROWAReq

#134 Post autor: BROWAReq » 29 lip 2007, o 23:19

wojtas 81 pisze:jak bydzie mie stac to zawsze byda na Cichej , jak nie bydzie mie stac to mie nie bydzie i szlus!!!!
No i o to nam wszystkim chodzi.
Skoro podwyższają ceny biletów to nie będzie każdego stać na wjazd i na trybunach będzie o wiele mniej ludzi. Trzeba przemówić im do rozsądku, że lepiej więcej kibiców na meczu za tańsze bilety niż mało kibiców za wywindowane bilety.
pestka1920 pisze:pozdRo dla normalnych
tak trzymać

pestka1920

#135 Post autor: pestka1920 » 29 lip 2007, o 23:20

wojtas 81 pisze:ja, i teroz tyn co zarabio 1000zl bydzie miol pretensje do tego co zarabio 3000zl, a tyn co niy mo roboty do tego co ja mo!
dobre ida spac bo widza ze ta godka jest dzisiej daremno!!naRa

ODPOWIEDZ