empisek pisze: a my gorolom mówimyRAUS[/color]
:oops: :oops: :oops:
empisek pisze: a my gorolom mówimyRAUS[/color]
Jak wy mocie bilety po 5 zl i dzieci i kobiety(co stanowi wiekszoc u wos) Maja za free to co ty chcesz....a poza tym o wiela wiecej wos tam lazi?? U nos teraz 7500 i na tym sie nie skoczyPaweł Pż pisze:Wy chłopaki za bardzo żyjecie historią! A trzecia liga jeszcze bedzie tylko rok.Zobaczymy jak sie pokażecie na derbach. Nie możecie zrozumiec tego że powoli karta sie odwraca i coraz częściej to GieKSa Was goni.Nie te czasy chłopaki! Ja tylko zadam jedno pytanie: jaka macie frekwencje na meczach?
ostatnio znacznie wyższą niż wy, skończyła się moda na klimatyzacje i wentylatory :-)Paweł Pż pisze: jaka macie frekwencje na meczach?
I chwała ci za to ze o to zapytałeś u wos na ostatni szpilu bylo 3500 tysiaca wystarczyl remis na wyjezdzie i tyla ludzi u wos przyszlo za wiernych kibicow to wy nie mocie.Nerwowac ludzi to moze umicie ale na razie to tylko to.My momy historia w przeciwienstwem do wos.Mysla że 4 ligi awansowali ze pozostałoscia po 1 ligowym zespole i są baty.Gówno mnie obchodzi co w tam mocie w swoim klubie miejcie nawet złote góry zrobcie za sponsora Abramowicza,ale zajmójcie sie swoim klubem a nie naszym tylko pokazujecie swoje debilne zachowanie wpisy tutaj na gazete.pl rece czasami opadaja.My som Gieksa my sie lubimy napinać,prowokować my to tylko dobrze umimi mi to ciagle robimy.Ale po co to juz nie wiem.Paweł Pż pisze:Wy chłopaki za bardzo żyjecie historią! A trzecia liga jeszcze bedzie tylko rok.Zobaczymy jak sie pokażecie na derbach. Nie możecie zrozumiec tego że powoli karta sie odwraca i coraz częściej to GieKSa Was goni.Nie te czasy chłopaki! Ja tylko zadam jedno pytanie: jaka macie frekwencje na meczach?
hehe ino rok ja? męczycie sie w tej III lidze,Raków wos rozdupi tam,bydziecie moze w pierwszej 5.Paweł Pż pisze:Wy chłopaki za bardzo żyjecie historią! A trzecia liga jeszcze bedzie tylko rok.Zobaczymy jak sie pokażecie na derbach. Nie możecie zrozumiec tego że powoli karta sie odwraca i coraz częściej to GieKSa Was goni.Nie te czasy chłopaki! Ja tylko zadam jedno pytanie: jaka macie frekwencje na meczach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], heli i 52 gości