kto nastepca rogali ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Dzieki Gerhart

#106 Post autor: HKSADIK » 26 lip 2004, o 14:04

aha to już wiem :D Dzieki Gerhart POZDRO :wink:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#107 Post autor: 19r20 » 26 lip 2004, o 14:15

bez nerwów poczekajmy do wieczora!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

kibic1920

#108 Post autor: kibic1920 » 26 lip 2004, o 18:25

No i wszystko jasne prezesem naszego klubu został p. Mleczko, teraz tylko czekam aż SSA przejmie zespoł w ciągu sezonu i nadejdą lepsze czasy dla "nibieskich" :D

Dallan Forgaill

#109 Post autor: Dallan Forgaill » 26 lip 2004, o 18:29

heh wracam z wakacji i co widze....same pozytywy (w porównaniu z tym co było) mam nadzieje że w końcu sie odbijemy od dna i zaczniemy budować nowy Ruch na XXI wiek.

Słyszałem że jeden z forumowiczów prawdopoldobnie ma być w zarządzie także gratuluje i mam nadzieje na lepsze jutro...

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: grzej » 26 lip 2004, o 19:20

kibic1920 - mam nadzieje, ze sie mylisz...bo to jest zmiana z papucia na lać..
Bo Mleczko jest gorszy od Rogali, juz byl kiedys Prezesem klubu koszykarskiego z Gorlic i do dzisiaj nie ma wstepu do tego miasta..
Choć w zasadzie najważniejsze zeby przekazał SSA wszystko poza długami

Stary kibic

#111 Post autor: Stary kibic » 26 lip 2004, o 19:27

Prosze niech mi to ktos wytlumaczy!
Zostala powolana spolka Akcyjna "Ruch-Chorzow " albo nie zostala powolano? To w takim razie dlaczego prezesem jest czlonek zarzadu?
A nie czlonek S.S.A Ruch-Chorzow? Dlaczego jest wielka tajemnica ta cala Spolka? Ktos tu robi z kibicow idiotow!!!

Sz@rlin

do grzeja

#112 Post autor: Sz@rlin » 26 lip 2004, o 19:28

fajno godzina wpisu!!! TAK CZimać

Robson
Kontakt:

#113 Post autor: Robson » 26 lip 2004, o 19:36

Jeżeli Mleczko został prezesem Ruchu to TO JEST ku*** TRAGEDIA

Facet mo wiele spraw w sądzie i taki CIUL został prezesem :!:

To naprawdę będzie UCZCIWY RUCH :evil: :evil: :evil:
Ostatnio zmieniony 26 lip 2004, o 19:39 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.

kibic1920

#114 Post autor: kibic1920 » 26 lip 2004, o 19:38

Brawo, brawo takich ludzijak Grzej wwłaśnie teraz potrzeba naszej drużynie !!! NIc się nie uda, wszystko jest bez sensu a Ruch za rok bedzie w 3 lidze a za 2 lata w 4. Ludzie czy was po***...... ??? Przestańcie takie rzeczy pisac bo jak to czytam to sie żyć odechciewa. To po co tak narzekaliście na Rogale ? Trzeba bylo sie cieszyć i spokojnie oglądać co on wyprawia z naszym Ruchem !
A że p. Mleczko nie ma gdzies wstepu to mnie nie interesuje.
Dopiero co kogoś wybrali i już placzecie ?! On nawet jeszzce nic nie zrobił ale juz jest wszystko żle. Rogala prezesem to żle, nie ma kandydata na prezesa to też żle, wybiorą prezesa i co ? oczywiście żle !!!
Chyba nie liczyliście że przyjdzie do Chorzowa Kulczyk i powie " spoko jesteście, lubie takich jak wy i macie tu 6 mln euro kupcie sobie pilkarzy "
Niewiem na co liczyliście ale według mnie jest lepiej i bedzie coraz lepiej !
A tak na marginesie to p. Mleczko nie bedzie mial dużo do roboty bo teraz będą przekazywać klub SSA.

Sorry że tak napisałem no ale jak czytałem to co wypisują tu niektórzy no to troche sie zdenerwowałem :lol:

pozdRawiam

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#115 Post autor: Simone » 26 lip 2004, o 20:03

popieram Cie w 100% kibic1920 ... sami malkontenci ... mowicie jakby ta posadka byla tak za***iscie atrakcyjna ze wszyscy sie pchaja drzwiami i oknami ... a jest to wziecie na siebie odpowiedzialnosci za 11 mln zl dlugow do splacenia , ktore do tego narobili poprzednicy . Poza tym po wcieleniu Stowarzyszenia do SSA bedzie miala marginalne znaczenie ... powinnismy sie cieszyc ze w ogole znalazl sie chetny ... WIECEJ OPTYMIZMU wreszcie sie cos dzieje i co najwazniejsze wyglada na to ze mowimy Rogalinho BYE BYE ... 8)

Stary kibic

#116 Post autor: Stary kibic » 26 lip 2004, o 20:08

Kibic1920 , gdzie jest ta spolka? Bo jakos niewidac. Tajemnica,tajemnica i jesszcze raz tajemnica. Q.. nie jest tego za wiela!
I tu sie nie idzie wk...c ?

Robson
Kontakt:

#117 Post autor: Robson » 26 lip 2004, o 20:20

Simone pisze:WIECEJ OPTYMIZMU wreszcie sie cos dzieje i co najwazniejsze wyglada na to ze mowimy Rogalinho BYE BYE ... 8)
Mówimy BYE BYE Rogalinho :?: :?: :!: :!:

MYLISZ SIĘ I TO BARDZO :!: To jest właśnie kontynuacja :!: Człowiek rogali został prezesem RUCHU :!:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#118 Post autor: AdiC » 26 lip 2004, o 20:24

Ludzie - myślcie trocha pozytywnie.
Codzień nowe coraz lepsze informacje a wy tu ino wybrzydzocie. Tyn taki a tyn owaki. Ciekawe który z was chce wejść w gówno jakie przyrządził były już prezes.
Życza nowemu zarządowi przemyślanych decyzji, bogatych sponsorów oraz nadmiaru bogactwa przy wyborze talentów spośród naszych wychowanków, a wtedy Ruch wróci tam gdzie jest jego miejsce.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: grzej » 26 lip 2004, o 20:29

kibic1920 nie masz pojecia jak sie ciesze, ze Rogala odszedl, ale wiem, że Mleczko jest jeszcze gorszy (naprawde!)
Kazdy ma swoj glos, i na pewno nie pisalem w stylu "NIc się nie uda, wszystko jest bez sensu a Ruch za rok bedzie w 3 lidze a za 2 lata w 4. Ludzie czy was po***...... ???" gdybys czytal moje poprzednie posty to bys mnie przynajmniej nie obrazal, ale kazdy ma chwile przyjemnosci. Pozdrawiam

A tak sobie teraz pomyslalem, ze mam to gdzies kto bedzie prezesem stowarzyszenia, niech to sobie bedzie i ksiadz knap - najwazniejsze zeby SA przejelo od stworzyszenia rozgrywki ligowe, a po jakims czasie stowarzyszenie umrze smiercia naturalna.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#120 Post autor: gerhat » 27 lip 2004, o 09:21

Stary kibic pisze:Prosze niech mi to ktos wytlumaczy!
Zostala powolana spolka Akcyjna "Ruch-Chorzow " albo nie zostala powolano? To w takim razie dlaczego prezesem jest czlonek zarzadu?
A nie czlonek S.S.A Ruch-Chorzow? Dlaczego jest wielka tajemnica ta cala Spolka? Ktos tu robi z kibicow idiotow!!!
Nie obraź się ale nawet gdybym Ci to zaczał tłumaczyć, po tym co napisałeś watpię żebys zrozumiał. Do tego czeba miec podstawowe informacje o rynku kapitałowym i przekształceniach, więc może ogranicz się do kibicowania, bo w tym temacie napewno wiesz o co chodzi. Klub potrzebuje dziś zarówno dobrych działaczy jak i dobrych kibiców. Skoro nie możesz być tym pierwszym to bądź przynajmniej tym drugim.

Oto klika plusów, które wydarzyły się w ostatnich kilku miesiącach:
+ Ruch ma sponsora
+ zerwano z cenzurą klubu na stronie internetowej
+ powołano SSA
+ drużyna wyjechała na zagraniczne zgrupwanie pierwszy raz od kilku lat
+ odszedł Rogala
+ przedstawiciel kibiców wszedł do zarządu

Te 6 plusów to moze być poczatek czegos nowego, dobrze gdyby wszyscy rozumieli tak podstawowe sprawy a nie wypowiadali sądów w sprawach których wogóle nie rozumią.
Nie bawmy się w goroli, Ruch powstał dzieki jedności Ślązaków i niech się odrodzi dzięki tej jedności.

ODPOWIEDZ