Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
czechowice
-
Kontakt:
piechol pisze:Rudebwoy pisze:Jak już żech napisoł, chcecie wymagać to won do żaboli, Ruchowi sie kibicuje, pikniki.
Kibicowałem Ruchowi i chodziłem na mecze jak na stoperze grał Janusz Nawrocki, a gole strzelał Śrutwa, Bizacki czy Mirek Bąk. Pamiętam jak kibicowałem Ruchowi podczas remisu 2:2 z Polonią, w którym po samobóju strzelili Szuflita i Baszczyński. Pamiętam, jak Ruch zremisował 2:2 na Odrze Wodzisław w ostatniej kolejce sezonu 1999/2000 przez co zajął trzecie miejsce w lidze z punktem straty do drugiej Wisły. Pamiętam jak Ruch spadł z I ligi, pamiętam jak kibicowałem Niebieskim w meczu ze Stalą Rzeszów, w którym dwa gole Błażejewskiego uratowały Ruchowi grę w zapleczu Ekstraklasy. Pamiętam też rok później baraże ze Zniczem Pruszków. I świetnie pamiętam euforię związaną z awansem do Ekstraklasy. I naprawdę nie chcę wracać do meczów z Heko Czermno, MKS Mława czy Kmitą Zabierzów. Nie chcę, by 14-krotny Mistrz Polski tułał się po takich wioskach, gdzie na mecze przychodzi 1500 ludzi. Dlatego jako kibic Ruchu wymagam i będę wymagał!
Święta słowa

bo minimalizm jest dla maluczkich !
Byliśmy, Jesteśmy, Będziemy - Czechowice (R) Dziedzice
-
lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
A tak z innej beczki. Nie ma ktoś filmiku jak nasz Michael "Tauronek" Jackson wywija? Bo to co ostatnio zrobił to było genialne

Ludzie zamiast patrzeć na laski jak tańczą to patrzeli na Tauronka

-
miedza
-
Kontakt:
BOGUCICE pisze:jabolgo pisze:miedza pisze:kattowitz pisze:Grzybek - ze szpilu na szpil widać wiek, gra coroz słabszo, nie powinien już grać 90 minut, ale kto za niego..? Pulkowski - on w ogóle groł wczorej? 8 plac to jest max na koniec sezonu...
A nie pomyślał kolega, że inni trenerzy też oglądają mecze Ruchu i skutecznie eliminują zagrożenie jakim jest Wojtek?
z całym szacunkiem do Wojtka, z kierym łaziłech do szkoły, ale coś od kilku szpilów mu brakuje - albo ambicji jak prawie całemu zespołowi, albo Wojtej się najprościej kończy...
Powoli trzeba się z ta myślą oswajać. Młodszy już nie będzie.
Trochę przesadzacie a może bardzo przesadzacie.Jeszcze dwa trzy mecze temu był Grzybek OKI? A teraz nie? Przypominam ,.że za mecz z Legią dostał brawa w całej Polsce i to począwszy od kibiców a skończywszy na fachowcach od piłki.Zegarek od Patermana za postawę na boisku w meczu z Legią. Bramka Arka Piecha po dośrodkowaniu Grzybka. Z całym szacunkiem dla wszystkich ale zawodnik w jego wieku nie będzie w pełnym gazie na każdym meczu ale jak zagra co 3-4 mecz takie perełki jak z Legią to ma GRAĆ!!!!! I nie chałkać mi tu

Chyba o innych Grzybach godomy, z 5 szpili Grzybek nie formy jako mioł kiedyś. Szpil z Legią - owszem, ten mu się udoł, jako jedyny.., reszta?
-
ObeRschlesien
-
Kontakt:
autor: ObeRschlesien » 27 wrz 2010, o 18:37
Jo sie ino ciesza ze my zremisowali tyn szpil .... ciekawe co w nastympnym szpilu pokozom

-
Kris KLZ
-
Kontakt:
to wcale niy jest ciekawe-tego sie trza obawiac.
niy ma koncepcji na gra...Waldek tyz chyba nie mo pomyslu.
niy wiym co sie dzieje,ale jest tragedia w tym zespole.
DO ROBOTY !!!

KLIMZOWIEC!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, Bamboleo1, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC, koRnik, nołnejm, OLSZA, otulas, realmaniak, Witek46, zico1920 i 42 gości