[5 kolejka] Ruch Chorzów - Legia W. g. 17:00 12.09 Cicha 6!
-
Re: [5 kolejka] Ruch Chorzów - Legia W. g. 17:00 12.09 Cicha
Dobrześ to przedstawił Maciek.
-
- Kontakt:
jak mój kolega pisał do klubu z zapytaniem na w/w temat to mu niestety nikt nie odpisał, także nie piszcie jak nie wiecie, bo to pewnie koledzy kierownika zastępcy woźnego mają te wuszty u Nas na stadionie i nikogo innego nie chcą dopuścić do koryta, żeby nie było konkurencjimarek79 pisze:OgoR 1920 pisze:ku... do tego dochodzi wuszt za 10zl.....
to jo mom 1,7kg w markiecie....
bez przesady...
lepi sprzedac wjyncy za toni,ale coz jak ftos sie jy zno na biznesie...
to kupuj wuszt po 5 zł w markecie i sprzedowej na stadionie po 6 zeta a potym oplac obsluga, plac, paliwo itd
kozdy godo ze zdzieraja i ze wuszt kijowy a nikt sie niy wezmie za biznes
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wyście som kibice zraządu czy Ruchu?Marceli ~Sk~ pisze:Tu ja Tobie powiem STOP. Relacja pomiedzy zarzadem a kibice , do tago dochodzi robienia z kibicow idiotow . To ja mowie NIE! Ludzie widza co jest. Zamiast budowac to niestety wlodarze klubu rozpierniczaja az piszczy. Gdzie Gerhartku sa te wzmocnienia? Jakos ja nie widze i nni tez nie widza.gerhat pisze:hagi- tyś jest modelowy przykład piknika, popatrz sobie na jakość towaru w Schalke i zapytej tamtych kibiców czymu nie zostali w domahagi pisze:przyjs moga ale nie koniecznie dam sie robic za idioty. jak wytlumaczyc wzrost ceny za gorszej jakosci towar.przecierz to co teraz graja to sie ni do patrzec jo moga przyjsc zaplacic za bilet za KK z milosci do Ruchu ale to musi miec jakis sens
Skazanie na przecietnosc i kibicowac w celu bycia w ekstraklasie . A nie kibicowac o walke o czolowke tej klasy , to chyba jest wielka roznica . Nie?
działania zarządu, transfery, syf stadionowy itp. nie maja nic wspólnego z tym czy byda na meczu i nie uważom się z tego powodu za idioty. Gdyby to miło jakiekolwiek zanczenie dla mnie, to nie chodziłbym na Ruch 30 lot, ino jakieś 4 lata w ciągu 30 lot, bo mniej więcej tyla było tych fajnych sezonów.
-
- Kontakt:
>wyście som kibice zraządu czy Ruchu?
działania zarządu, transfery, syf stadionowy itp. nie maja nic wspólnego z tym czy byda na meczu i nie uważom się z tego powodu za idioty. Gdyby to miło jakiekolwiek zanczenie dla mnie, to nie chodziłbym na Ruch 30 lot, ino jakieś 4 lata w ciągu 30 lot, bo mniej więcej tyla było tych fajnych sezonów.<
Gerhat . Pewne powiazanie tj. Zarzad a kibice sa. Sa w tzw psychologi czlowieka. Na czym polega takiego zjawisko jak >zniechecenie<?
Kibic to nie jest robot. To jest tez czlowiek. Czlowiek ma swoje zasady, swoj poglad na niektore sprawy, moze wyciagac wnioski.
(Tu jest pies pochowany). Tj. sedno sprawy.
W tej sytuacji nastapilo podciecie skrzydel, zniweczenie w wielu osobach marzen w wielkosci Ruchu. O pieknej przyszlosci tej druzyny. Niestety to zostalo brutalnie zniszczone. Druga sprawa to traktowanie kibicow przez zarzad . W tej kwestji jest wiele zyczen. (Otwarty list do zarzadu przez kibica z Swientochlowic)
działania zarządu, transfery, syf stadionowy itp. nie maja nic wspólnego z tym czy byda na meczu i nie uważom się z tego powodu za idioty. Gdyby to miło jakiekolwiek zanczenie dla mnie, to nie chodziłbym na Ruch 30 lot, ino jakieś 4 lata w ciągu 30 lot, bo mniej więcej tyla było tych fajnych sezonów.<
Gerhat . Pewne powiazanie tj. Zarzad a kibice sa. Sa w tzw psychologi czlowieka. Na czym polega takiego zjawisko jak >zniechecenie<?
Kibic to nie jest robot. To jest tez czlowiek. Czlowiek ma swoje zasady, swoj poglad na niektore sprawy, moze wyciagac wnioski.
(Tu jest pies pochowany). Tj. sedno sprawy.
W tej sytuacji nastapilo podciecie skrzydel, zniweczenie w wielu osobach marzen w wielkosci Ruchu. O pieknej przyszlosci tej druzyny. Niestety to zostalo brutalnie zniszczone. Druga sprawa to traktowanie kibicow przez zarzad . W tej kwestji jest wiele zyczen. (Otwarty list do zarzadu przez kibica z Swientochlowic)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale co to mo do tego czy przyjśc na mecz czy nie?
jak mi się Rydzyk nie podobo to czy od razu mom nie iść do kościoła?
nie mom wątpliwości że sa tacy ludzie ale jo nimi gardza
jak mi się Rydzyk nie podobo to czy od razu mom nie iść do kościoła?
nie mom wątpliwości że sa tacy ludzie ale jo nimi gardza
- Patton
- Kontakt:
Rach Ciach 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...