PREZES KLUBU
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
odp-cie sie od KLIMKA GDY BY NIE ON NOS JUZ NIEMA ,niech se robi i łazi kaj chce -przypmna wom ,ze ino ruch spłacił długi za stowarzyszenie inne kluby pyry ,jaga . rts NIC nie uregulowały ta kasa spokojnie mogła isc na klub -wiec jak cos piszecie to sie zastanowcie 

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- fRyta
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=twZ0m2pk ... re=related
Sobstylowej piłka nożna nie interesuje bo w ogóle policja ee i dziennikarze są na stadionie ehhh i potem będą rozkminiali ee co gdzie i jak kupiła
Sobstylowej piłka nożna nie interesuje bo w ogóle policja ee i dziennikarze są na stadionie ehhh i potem będą rozkminiali ee co gdzie i jak kupiła

Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jedyne czego brakuje w tym Klubie to kasa i troche lepsze pomysly jak dotrzec do kibicow
( do ktorych realizacji rowniez potrzebna jest kasa
).
( do ktorych realizacji rowniez potrzebna jest kasa

" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ten tekst to podnieta dla tych samych co "fascynowali" się rewelacją jakiejś pracownicy wyjściem tej Pani do kosmetyczki
dla mnie ona może zarządzać tym klubie nawet z wanny byleby my co roku grali w finale jakiegoś pucharu, nie milei problemów z licencją i utrzymywali się w ekstraklasie
nie jest bezbłędna ale nie jest prezesem od spraw piłkarskich więc jej obecność Gdyni była zupełnie zbędna. Liczy się efekt końcowy a on czuja będzie znacznie lepszy od tych dwóch allianzowych prezesów co srają kasą i nic nie potrafią
za przyznanie chyba poraz pierwszy od niepamiętnych lat licencji w pierwszym podejściu powinniśmy też krzyczeć "Sobstyl Raus!"? bo nie wiem
dla mnie ona może zarządzać tym klubie nawet z wanny byleby my co roku grali w finale jakiegoś pucharu, nie milei problemów z licencją i utrzymywali się w ekstraklasie
nie jest bezbłędna ale nie jest prezesem od spraw piłkarskich więc jej obecność Gdyni była zupełnie zbędna. Liczy się efekt końcowy a on czuja będzie znacznie lepszy od tych dwóch allianzowych prezesów co srają kasą i nic nie potrafią
za przyznanie chyba poraz pierwszy od niepamiętnych lat licencji w pierwszym podejściu powinniśmy też krzyczeć "Sobstyl Raus!"? bo nie wiem

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przyczepiłeś się "tego" jak rzep psiego ogona....gerhat pisze:ten tekst to podnieta dla tych samych co "fascynowali" się rewelacją jakiejś pracownicy wyjściem tej Pani do kosmetyczki
... się tam zmieściła...gerhat pisze:dla mnie ona może zarządzać tym klubie nawet z wanny byleby ...
Co roku ? To może tych pucharów zabraknąć...gerhat pisze:byleby my co roku grali w finale jakiegoś pucharu, nie milei problemów z licencją i utrzymywali się w ekstraklasie
Problemy z licencja ? - zasrany obowiązek zarządu/prezesa
Utrzymanie w ekstraklasie ? Takie minimalistyczne podejście zostawię bez komentarza.
gerhat pisze:nie jest bezbłędna ale nie jest prezesem od spraw piłkarskich

Nie ! Postawić jej pomnik co najmniej....gerhat pisze:za przyznanie chyba poraz pierwszy od niepamiętnych lat licencji w pierwszym podejściu powinniśmy też krzyczeć "Sobstyl Raus!"? bo nie wiem

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie byda odpowiadać na zaczepki tylko przytocza pewne dane:
- prowokacja dziennikarska na pozomie fucktu - 12 głosów oburzenia na Sobstyl,
- komunikat o przyznaniu licencji bez problemów - 2 głosy aprobaty dla Sobstyl,
widać jak na dłoni "fascynacje" na poziomie klozetu
pewne osoby nie wypowiadają się wogóle na forum poza wrzucaniem Sobstylowej, prawdopodobnie w du*** maja ten finał i wszystkie pozytywne sygnały jakie się ostatnio pojawiły, jak niedajboże jutro Lech szczeli tor poczują niebywało ulga, im gorzej tym dla nich lepiej, są w swoim żywiole
PUCHAR DLA RUCHU
widać jak na dłoni "fascynacje" na poziomie klozetu
pewne osoby nie wypowiadają się wogóle na forum poza wrzucaniem Sobstylowej, prawdopodobnie w du*** maja ten finał i wszystkie pozytywne sygnały jakie się ostatnio pojawiły, jak niedajboże jutro Lech szczeli tor poczują niebywało ulga, im gorzej tym dla nich lepiej, są w swoim żywiole
PUCHAR DLA RUCHU
-
- Kontakt:
priorytetem jest zlapanie sponsora, a teraz wg mnie bydzie olbrzymio szansa... tak wiec jak nic nie zdobydzie to idzie spokojnie pedziec raus...
jednak jo durch wierza
a co do tekstu to poprostu sieja propaganda... moze to dobrze? (dla dobra klubu, w przyszlosci)
bo jakby im tak zalezalo to by mogli ja udupic od pierwszy kolejki praktycznie a nie skuli wyjazdu... bo wg mnie argument ze nie byla na wyjezdzie to do mnie smiech...
mogli ja zaczac rozliczac z tego ze nie pojechala na rewanz 1/4 PP i eRka byla krzywo ustawiono podczas oprawy
podsumowujac... temat jak najbardziej poprawny... jednak przyklad fatalny
jednak jo durch wierza

a co do tekstu to poprostu sieja propaganda... moze to dobrze? (dla dobra klubu, w przyszlosci)
bo jakby im tak zalezalo to by mogli ja udupic od pierwszy kolejki praktycznie a nie skuli wyjazdu... bo wg mnie argument ze nie byla na wyjezdzie to do mnie smiech...
mogli ja zaczac rozliczac z tego ze nie pojechala na rewanz 1/4 PP i eRka byla krzywo ustawiono podczas oprawy
podsumowujac... temat jak najbardziej poprawny... jednak przyklad fatalny
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zgadzam się ,gerhat pisze:nie byda odpowiadać na zaczepki tylko przytocza pewne dane:
PUCHAR DLA RUCHU
ale nie przyznanie licencji byłoby katastrofą
a przyznanie licencji wydaję się sprawą oczywistą
-
- Kontakt: