Akurat przebudowa może trwać długo... podobnie jak planowanie (patrz C6)
Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czym Cię tak Zieliński zachwycił? Żadnego dośrodkowania i bardzo mało wygranych pojedynków 1 na 1. Szarpać szarpał,ale czy to zawodnik lepszy od Kowala? śmiem wątpić:/
[/quote]
Pewno Cię znam ale nie wiem skąd. Byliśmy na tym meczu a nas tam było mało. Dziesiona? Zielu dużo przechwytywal piłek, dobre podania, grał do przodu i nie odpuszczal pi stracie. To się ceni. I nie tylko ja tak uważałem po tym meczu. Z Twittera jesteś? Bocian się kłania. Napisz.
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=HmvRSfeYJxM skrót dla nieobecnych
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pewno Cię znam ale nie wiem skąd. Byliśmy na tym meczu a nas tam było mało. Dziesiona? Zielu dużo przechwytywal piłek, dobre podania, grał do przodu i nie odpuszczal pi stracie. To się ceni. I nie tylko ja tak uważałem po tym meczu. Z Twittera jesteś? Bocian się kłania. Napisz.
[/quote]
Oj raczej mnie nie znasz 99 obok nicku to mój rocznik. Na sparingu stałem na trybunie w niebieskiej kurtce:D na dziesionie bywałem jak jeszcze byliśmy w Ekstraklasie bo Tata mnie tam zawsze brał. Odkąd zrobiłem prawko to często jeżdżę sam i chodzę do młyna. Twittera nie posiadam. Jeśli chodzi o Zielińskiego to czytałem o nim bardzo dobre opinii jeśli chodzi o ten sparing ostatnio i po rundzie jesiennej i spodziewałem czegoś więcej na tle rywala 3-ligowego. Mimo to na skrzydłach trochę opcji mamy. Problem mamy w środku..odszedł Bogusz i Urbańczyk czyli jak na tą lige dobre nazwiska. Przyszedł Mokrzyczki o którym ciężko coś powiedzieć i na siłę próbujemy tam wcisnąć Obsta co moim zdaniem się średnio sprawdza i mam tu myśli jego grę w meczach ligowych na tej pozycji. Mam nadzieję,że ktoś doświadczony z wyższej ligi zostanie ściągnięty..taki Surma parę lat młodszy byłby zbawienny. Pewnie zaraz tam będzie próbowany Podgór,ale takim łataniem do niczego dobrego na dłuższą metę to nie prowadzi..PozdRo
- kyjool
Obst jest wystawiany wyżej, bo testujemy innych ŚO. Pamiętajmy, że za pół roku odejdzie całkiem solidny Duriska i Obst powinien mieć kogoś konkretnego obok siebie. Jest Mokrzycki, Miahkov idzie wyżej, dojdzie jeszcze jakiś młody i środek pola załatwiony.
-
- Kontakt:
Może się nie znom ale Miahkova mógł by Wleciał spróbować w środku pola razem z Mokrzyckim i Walskim. Na lewy stronie jest sprawdzony Bartolewski, a wyżej Podgór i Wdowik.
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oj raczej mnie nie znasz 99 obok nicku to mój rocznik. Na sparingu stałem na trybunie w niebieskiej kurtce:D na dziesionie bywałem jak jeszcze byliśmy w Ekstraklasie bo Tata mnie tam zawsze brał. Odkąd zrobiłem prawko to często jeżdżę sam i chodzę do młyna. Twittera nie posiadam. Jeśli chodzi o Zielińskiego to czytałem o nim bardzo dobre opinii jeśli chodzi o ten sparing ostatnio i po rundzie jesiennej i spodziewałem czegoś więcej na tle rywala 3-ligowego. Mimo to na skrzydłach trochę opcji mamy. Problem mamy w środku..odszedł Bogusz i Urbańczyk czyli jak na tą lige dobre nazwiska. Przyszedł Mokrzyczki o którym ciężko coś powiedzieć i na siłę próbujemy tam wcisnąć Obsta co moim zdaniem się średnio sprawdza i mam tu myśli jego grę w meczach ligowych na tej pozycji. Mam nadzieję,że ktoś doświadczony z wyższej ligi zostanie ściągnięty..taki Surma parę lat młodszy byłby zbawienny. Pewnie zaraz tam będzie próbowany Podgór,ale takim łataniem do niczego dobrego na dłuższą metę to nie prowadzi..PozdRoJano99 pisze: ↑27 sty 2019, o 01:15Pewno Cię znam ale nie wiem skąd. Byliśmy na tym meczu a nas tam było mało. Dziesiona? Zielu dużo przechwytywal piłek, dobre podania, grał do przodu i nie odpuszczal pi stracie. To się ceni. I nie tylko ja tak uważałem po tym meczu. Z Twittera jesteś? Bocian się kłania. Napisz.
[/quote]
Ja też byłem na trybunie. W niebieskiej kurtce to ino kojarzę że Olaf operowal kamera dla Dawida z Życia na Niebiesko. Ja miałem szaro niebieska kurtkę. Jakby co to zapraszam na sparing z Podhalem. Poznamy się. Zapoznam Cię z ludźmi. Nie ma się czego bać.
Jakbys nie kojarzył to zdradzę że ten co walil małpki to byłem właśnie ja
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja też byłem na trybunie. W niebieskiej kurtce to ino kojarzę że Olaf operowal kamera dla Dawida z Życia na Niebiesko. Ja miałem szaro niebieska kurtkę. Jakby co to zapraszam na sparing z Podhalem. Poznamy się. Zapoznam Cię z ludźmi. Nie ma się czego bać.szogun pisze: ↑27 sty 2019, o 12:33Oj raczej mnie nie znasz 99 obok nicku to mój rocznik. Na sparingu stałem na trybunie w niebieskiej kurtce:D na dziesionie bywałem jak jeszcze byliśmy w Ekstraklasie bo Tata mnie tam zawsze brał. Odkąd zrobiłem prawko to często jeżdżę sam i chodzę do młyna. Twittera nie posiadam. Jeśli chodzi o Zielińskiego to czytałem o nim bardzo dobre opinii jeśli chodzi o ten sparing ostatnio i po rundzie jesiennej i spodziewałem czegoś więcej na tle rywala 3-ligowego. Mimo to na skrzydłach trochę opcji mamy. Problem mamy w środku..odszedł Bogusz i Urbańczyk czyli jak na tą lige dobre nazwiska. Przyszedł Mokrzyczki o którym ciężko coś powiedzieć i na siłę próbujemy tam wcisnąć Obsta co moim zdaniem się średnio sprawdza i mam tu myśli jego grę w meczach ligowych na tej pozycji. Mam nadzieję,że ktoś doświadczony z wyższej ligi zostanie ściągnięty..taki Surma parę lat młodszy byłby zbawienny. Pewnie zaraz tam będzie próbowany Podgór,ale takim łataniem do niczego dobrego na dłuższą metę to nie prowadzi..PozdRoJano99 pisze: ↑27 sty 2019, o 01:15Pewno Cię znam ale nie wiem skąd. Byliśmy na tym meczu a nas tam było mało. Dziesiona? Zielu dużo przechwytywal piłek, dobre podania, grał do przodu i nie odpuszczal pi stracie. To się ceni. I nie tylko ja tak uważałem po tym meczu. Z Twittera jesteś? Bocian się kłania. Napisz.
Jakbys nie kojarzył to zdradzę że ten co walil małpki to byłem właśnie ja
[/quote]
Jest fajne zdjęcie na Niebiescy.pl trybuny. Ja stoję na środku Wszystkim tak znajomość proponujesz tu?
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zawsze to fajnie poznać kogoś Niebieskiego i za Ruchem. A ja z szczewskiego terenu więc im więcej osób poznam tym lepiej. I zawsze jest się z kim napić jakby co
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
'Rudek technicznie i gości ratuje poprzeczka' czyżby nowy Bogusz
- kyjool
Co ciekawe Rudek urodził się dokładnie tego samego dnia co Bogusz. 22 sierpnia 2001.
-
- Kontakt:
Trzeci sparing i trzecie zwycięstwo.
Kiedy mu mieli tako passa w sparingach?
Kiedy mu mieli tako passa w sparingach?
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
Póki co ograliśmy Cidry, Podhale Nowy Targ i Hutnik Kraków. Nie robi to na mnie wrażenia. Coś więcej pokaże sparing z Tychami, jak ogramy drużynę pierwszoligową, to uwierzę, że Wleciał ich dobrze ogarnie i spokojny środek tabeli w tym sezonie, bez strachu o utrzymanie.
-
- Kontakt:
Póki co mamy słabych rywali (liga niżej) i dodatkowo nie wiadomo czy to gra pierwsza kadra czy testowani u rywali.Zawsze lepiej wygrywać niż przegrywać czy remisowac ale wypadaloby grać z 2 liga bądź dolem 1 ligi.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ktoś był i napiszę parę zdań odnośnie sparingu? Głównie mam tu na myśli nowych/testowanych